View Full Version : ارزش یادگیری تکنولوژی های جدید مایکروسافت
Sundown
یک شنبه 11 دی 1390, 14:51 عصر
از کسانی که اطلاع دقیقی از بازار برنامه نویسی تهران دارند خواستم بپرسم آیا شرکتی دولتی یا خصوصی توی تهران هست که نیاز به استفاده از تکنولوژی های جدید مایکروسافت داشته باشه؟ در کل تا چه اندازه از این ابزارها استفاده میشه؟ چقدر برای برنامه نویسی که این فناوری ها رو بلد باشه پول میدن ؟ در کل شرکت های بزرگ و معتبر برنامه نویسی ایران تا حد از این فناوری ها استفاده میکنند؟ و در کل جایگاه این فناوری ها و افرادی که این فناوری ها رو بلد هستند تو ایران چه قدر هست و چه قدر باید باشد؟
فناوری های مورد نظر من:
LINQ 2010 ، WPF 2010 , .Net4 and its new feature ، Silverlight4 , WCF , C# , VB
منظورم مثلا از wpf2010 استفاده از قابلیت های wpf2010 هست نه فقط از نام اون
با تشکر
rahmatr
یک شنبه 11 دی 1390, 18:48 عصر
احتمالا شما می خواهید بدانید که روی کدام یک برای یادگیری سرمایه گذاری کنید بهتر است.
مطلب زیر را ببینید حتما مفید خواهد بود:
وضعيت فناوريهاي مرتبط با دات نت از ديدگاه مرگ و زندگي! (http://www.dotnettips.info/2011/01/blog-post.html)
aminghaderi
دوشنبه 12 دی 1390, 08:54 صبح
سلام.
نظر شخصی من.
شرکت بزرگ و کوچک و حرفه ای و غیر حرفه ای و....این ها همه مثل مقوله کیفیت و امنیت هستند ، بسته به وسعت اطلاعات افراد می تونه تغییر کنه.
برای من توی ایران فقط 30 تا 40 تا شرکت خوب و 5 تا 6 تا شرکت حرفه ای وجود داره (در زمینه فناوری اطلاعات)، شاید برای آقای X که اطلاعات فنی اش از من بیشتر باشه ، کل شرکت های خوب توی ایران 7 تا باشه و شرکت حرفه ای هم وجود نداشته باشه.
حالا از این ها بگذریم...
به نظر من خوبه فناوری ها ماکروسافت رو دونست (در حدی که بهتون بگن مثلا سیلورلایت چه هست و کاربردش کجاست.) ولی اینکه بخواهید تک تک رو یاد بگیرید ، بعید دارم در آینده احساس خوبی داشته باشید؟!
چون محدود هستند و همه کس پسند نیستند و اینکه یک مورد نیستند و هر روز همین جور می یاد ، تکنولوژی جدید ، ورژن جدید و این یکی اون یکی رو نقض نمی کنه و فقط مدلش فرق می کنه ، یعنی عملا یه چیزی شبیه همین کار ایران خودرو خودما هست ، که مثلا پراید تولید می کنه در قالب چند مدل می دهد بیرون. (من از کارهای ماکروسافت این رو احساس کردم و سالهاست که دارم با محصولات و تکنولوژِی های و زبان های ارائه شده توسط اون زندگی می کنم.)
نظر در باره تکنولوژی های پایه اون مثل Asp.Net و زبان C# خوب فرق می کنه ، این ها همون هسته کار بودند که خوب هم بنا شدند ، ولی افزودنی های بعدی زیاد جالب نیستند. (برای من البته.)
برای کار هم بسته به سطح کار داره و کسی یا تیمی که می خواهند کار کنند دارد و تبحر آنها در علم کامپیوتر یا همون مهندسی نرم افزار.
توی ایران ما به دلیل عدم وجود کیفیت کاری در بازار نرم افزار ، هر کسی می تونه درامد داشته باشه با هر سطح تسلط و کار.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.