ورود

View Full Version : سوال: اجرای برنامه در ویندوز 7

silverado
یک شنبه 11 دی 1390, 16:51 عصر
سلام
چه کار باید کرد تا برنامه ای که نوشتم تو ویندوز سون نصب و اجرا بشه لطفا کمک کنید

alizanganeh
دوشنبه 12 دی 1390, 00:47 صبح
اگر منظورت اینه که بصورت setup درش بیاری تا بشه هرجایی نثل نرم افزار های دیگه نصبش کرد میتونی از نرم افزار های ستاپ سازی مانند devsudio 9 استفاده کنی
نرم افزار خوبیه
خودم باهاش کار کردم تقریبا کامله

silverado
دوشنبه 12 دی 1390, 12:01 عصر
خودم اینو می دونم دوست عزیز
اگه اطلاع داشته باشی نرم افزار هایی که با vb6نوشته می شه اکثرا با اجرا تو ویندوز سون مشکل دارن . می خوام که تو ویندوز سون اجرا کنم نه اینکه نصب کنم

alizanganeh
دوشنبه 12 دی 1390, 17:50 عصر
والا من که ونذوزم سونه و مشکلی هم ندارم
به هر حال شرمنده

vbhamed
سه شنبه 13 دی 1390, 07:20 صبح
سلام

براي اجرا بايد نصبش كنيد تا كامپوننتهاش هم نصب و رجيستر بشه، نصب هم با نرم افزارهايي مثل Setup Factory كه تو Win7 مشكلي ندارن انجام ميشه

star_star
سه شنبه 13 دی 1390, 07:38 صبح
سلام دوست عزیز
قبل از نصب برنامه های نوشته شده توسط وی بی 6 باید vb6 runtime رو روی ویندوز سون یا هر ویندوز دیگه ای نصب کنی .
این لینک برنامه واسه وین 7 :
http://star-rh.persiangig.com/Software/vbrun60sp6%5Bwin7%5D.exe
اینم واسه وین xp :
http://star-rh.persiangig.com/Software/VB6.0-KB290887-X86.exe

reza erfani
سه شنبه 13 دی 1390, 14:05 عصر
دوست عزیز دوستان تا حدی راهنامیی کردن ولی دلیل اصلی اجرا نشدن این برنامه ها اینه که ستاپ ساز ها اغلب نمیتونن فایل های DLL و یا اکتیو ایکس های شما رو بدرستی نصب کنند اگر یک ستاپ ساز خوب استفاده کنید این مشکل رو نخواهید داشت

Snoopboy
سه شنبه 13 دی 1390, 14:21 عصر
اصلا در بیشتر مواقع ستاپ ساز نیاز نیست . مگر برنامه دارای کمپوننت هایی باشه که توی ویندوز سون شناخته شده نباشه. وگرنه اکثر برنامه نویسان خیلی از برنامه ها رو توی ویندوز سون کامپایل می کنن و به هر زبانی.

night_secret
سه شنبه 13 دی 1390, 15:50 عصر
سلام
چه کار باید کرد تا برنامه ای که نوشتم تو ویندوز سون نصب و اجرا بشه لطفا کمک کنید
دوست عزیز چندین و چند بار در این مورد بحث شده اگه سرچ کنی حتما جوابت رو پیدا می کنی ...

jafar2012
چهارشنبه 14 دی 1390, 17:52 عصر
hi
منم قبلا مشكل شما رو داشتم ولي من با مكمل هاي ويندوز 7 براي vb6 هم هر كاري كردم بازم نشد دركل همون جور كه همه مي دونن vb6 مرد و ... فكر نكنم بشه كار خاصي با اين موضوع كرد چون ماكروسافت هم مكملاش به درد عمه اش مي خوره

SlowCode
چهارشنبه 14 دی 1390, 19:04 عصر
درسته وی بی قدیمی شده ولی هنوز نمرده، این همه برنامه نوشتم هیچ کدومشون توی سون مشکل نداشتن، اگه با ستاپ ساز خوب کار بکنین مشکلی پیدا نمیشه آقا جعفر.

jafar2012
شنبه 17 دی 1390, 15:53 عصر
ماكرتيم نكرتم ولي خوب خيلي وقته باvbكارنكردم ولي اين رو هم كه گفتي تاييد ميشه از يكي از استاد ها پرسيدم همين رو گفت very good

mbf5923
شنبه 17 دی 1390, 20:47 عصر
vb6 درسال 1997 از سبد حمایتی مایکروسافت خارج شد اما از کامپیوتر ما ایرانی ها کی خارج بشه!!!!!!!!!!!!
خدا رو شکر توی ویندوز8 دیگه نمیشه ازش استفاده کرد تا دوستان یه تکونی به خودشون بدن

SlowCode
دوشنبه 19 دی 1390, 11:56 صبح
می دونین چرا vb6 محبوبه؟ چون خیلی راحته از پایگاه دادش بگیر تا ...(البته استثنا هم وجود داره)
انصافا امکانات net. با vb6 قابل مقایسه نیست، من خودم خیلی وقته می خوام کلا با net. کار کنم ولی هر کاری کردم نتونستم پایگاه دادش رو یاد بگیرم:متعجب::عصبانی++:. یا مثلا بعضی از کدها تو vb6 نصف خطه ولی توی net. شده 5 خط.اگه خواستین مثال هم میگم.
نتیجه: vb6 واسه کارای سریع خوبه، و یه برتری هایی هم داره که باعث میشه هنوز ازش استفاده کنیم. ولی تمرکز اصلی ما باید روی net. باشه.

mbf5923
دوشنبه 19 دی 1390, 16:53 عصر
دوست عزیزم شما یه تحقیق در مورد Linq در .Net بکن کار با پایگاه داده مثل بازی کردن شده اونجا
شما چون کار نکردی و عادت نداری اینجوری فکر میکنی
توصیه من به تمام دوستان که فقط vb6 کار میکنن اینه که تا قبل از اومدن نسخه اصلی Studio2011 بیان و با .Net کار کنن

Mr'Jamshidy
سه شنبه 20 دی 1390, 19:50 عصر
vb6 درسال 1997 از سبد حمایتی مایکروسافت خارج شد اما از کامپیوتر ما ایرانی ها کی خارج بشه!!!!!!!!!!!!
خدا رو شکر توی ویندوز8 دیگه نمیشه ازش استفاده کرد تا دوستان یه تکونی به خودشون بدن

متاسفانه باید بگم ویندوز جدیدی که داره میاد با نام (اگر اشتباه نکنم مترو) داره میاد و بر پایه جاوا هم داره نوشته میشه
و از بد روزگار هنوز VB6 توی اون ویندوز پشتبانی میشه

درسته که VB6 از سبد حمایتی مایکروسافت خارج شده ولی فکر میکنم حالا حالاها مایکروسافت پشتیبانیش رو از VB6 قطع نکنه

من شخصا با محصولات .Net مخالفم
1. بدلیل این که این برنامه ها برای اجرا در هر جا نیاز به .Net دارن
2. مایکروسافت پشتیبانیش رو از .Net قطع کرده

(البته این دلیل دومی 100% نیست)

reza erfani
چهارشنبه 21 دی 1390, 01:55 صبح
منم با جمشیدی جان موافقم خانواده ی دات نت خیلی بد جوری سمج هستن مثلا
من حدود 10 تا کومبو باکس گذاشتم تو C# و مقدار لیست همشون رو با هم یکی بود حالا وقتی میخوام یکی رو تغییر بدم همه تغییر میکنن تو بخش سی شارپ کد ها رو گذاشتم کسی نمیدونست چرا این کار میشه :)

IamOverlord
چهارشنبه 21 دی 1390, 11:12 صبح
مگه می خواین زن آینده تونو انتخاب کنین که این قدر سخت می گیرین؟! چه اشکالی داره آدم چند تا داشته باشه؟ :لبخند:

VB6 تا وقتی MSVBVM60.DLL نمرده، زنده است.

به Microsft و محصولاتش هم اعتماد نیست، اینم که از XNA اش...! (http://www.mobiletechworld.com/2011/09/19/no-xna-support-for-metro-applications-in-windows-8/)

jafar2012
چهارشنبه 21 دی 1390, 14:34 عصر
hi
دركل چيزي كه ماكروسافت انجام داده حالا به بعضي دلايل خوب يا بد همينه كه هست
اش كشك خالته بخوري پاته نخوري پاته
در اين زمان بايست اين جوري پيش رفت update