PDA

View Full Version : سوال: مشکل در پاس کردن مقدار برگشتی ماشین حساب به کنترل Textbox یا DataGrid

gilsoft
دوشنبه 12 دی 1390, 01:13 صبح
سلام .
میخوام یه ماشین حساب طراحی کنم که مثلا با زدن کلید Ctrl+Enter مقدار Result (برگشتی) آن به داخل یک TextBox یا Cell/DataGrid پاس شود !

با طراحی خود ماشین حساب مشکلی ندارم :لبخندساده:

فقط مقدار برگشتی آن رو نمی دونم چطور باید به کنترل پاس کرد :متفکر:

از دوستان اهل فن می پرسم که این ماشین حساب رو بصورت Form طراحی کنم یا بصورت User Control ! ؟؟ :متفکر: (خودم در نظر دارم که بصورت User Control باشه)

لطفا کمکم کنید ....

mgh64120
دوشنبه 12 دی 1390, 01:45 صبح
سلام دوست عزيز
توي رويداد KeyDown فرم بنويس :

If (e.Control = True) And (e.KeyCode = keys.Enter) Then دستورالعمل لازم

موفق باشيد...

gilsoft
دوشنبه 12 دی 1390, 02:02 صبح
سلام دوست عزيز
توي رويداد KeyDown فرم بنويس :

If (e.Control = True) And (e.KeyCode = keys.Enter) Then دستورالعمل لازم

موفق باشيد...

سلام. مرسی از توجه تون ...
اینو میدونم ... من میخوام که این مقدار در Textbox من درج بشه !

مثال میزنم :
فرض کنید در یک فرم تعدادی کنترل Textbox وجود دارد که ما باید در آن دیتا وارد کنیم. حالا در یکی از این کنترل ها (که عددی و محاسباتی میباشد) ما کلیدهای ترکیبی Ctrl+Enter رو میفشاریم. با این عمل فرم/کنترل ماشین حساب ظاهر شده و ما عملیاتی رو آن انجام میدهیم . در نهایت با زدن یک کلید مثلا F9 : ابتدا فرم/کنترل ماشین حساب بسته شود ، سپس مقدار Equal آن درون TextBox (که فوکوس روی آن قراردارد ) درج شود!
لازم بذکر است که من فقط با درج آن در کنترل جاری (کنترلی که در هنگام فراخوانی ماشین حساب ، فوکوس روی آن قرار داشت) مشکل دارم !

Hybrid
دوشنبه 12 دی 1390, 08:32 صبح
سلام. مرسی از توجه تون ...
اینو میدونم ... من میخوام که این مقدار در Textbox من درج بشه !

مثال میزنم :
فرض کنید در یک فرم تعدادی کنترل Textbox وجود دارد که ما باید در آن دیتا وارد کنیم. حالا در یکی از این کنترل ها (که عددی و محاسباتی میباشد) ما کلیدهای ترکیبی Ctrl+Enter رو میفشاریم. با این عمل فرم/کنترل ماشین حساب ظاهر شده و ما عملیاتی رو آن انجام میدهیم . در نهایت با زدن یک کلید مثلا F9 : ابتدا فرم/کنترل ماشین حساب بسته شود ، سپس مقدار Equal آن درون TextBox (که فوکوس روی آن قراردارد ) درج شود!
لازم بذکر است که من فقط با درج آن در کنترل جاری (کنترلی که در هنگام فراخوانی ماشین حساب ، فوکوس روی آن قرار داشت) مشکل دارم !
سلام ، آیا تعداد تکست باکس های عملیاتی شما فقط یکی هست؟

gilsoft
دوشنبه 12 دی 1390, 11:40 صبح
سلام ، آیا تعداد تکست باکس های عملیاتی شما فقط یکی هست؟
خیر ...
چند تاست ...
میخوام تو هرکدوم از این کنترل ها ، مثلا F9 رو زدم ... ماشین حساب باز بشه و در فروم/کنترل ماشین حساب ، با زدن مثلا Ctrl+Enter ، فروم/کنترل ماشین حساب بسته بشه و مقدار برگشتی آن در کنترل TextBox (که فوکوس روی آن بود) درج/رونویسی بشه ! تونستم خواسته ام رو برسونم ؟

Hybrid
دوشنبه 12 دی 1390, 12:15 عصر
خیر ...
چند تاست ...
میخوام تو هرکدوم از این کنترل ها ، مثلا F9 رو زدم ... ماشین حساب باز بشه و در فروم/کنترل ماشین حساب ، با زدن مثلا Ctrl+Enter ، فروم/کنترل ماشین حساب بسته بشه و مقدار برگشتی آن در کنترل TextBox (که فوکوس روی آن بود) درج/رونویسی بشه ! تونستم خواسته ام رو برسونم ؟

سلام ،

اینم تقدیم شما :