View Full Version : تست نفوذ در شبکه
mahin_n
دوشنبه 12 دی 1390, 14:15 عصر
سلام و روز به خیر
من میخوام شبکه خودمو از لحاظ امکان نفوذ کردن در شبکه تست کنم . منظورم اینه که میخوام تست کنم ببینم اگه بعنوان نفوذی وارد شبکه بشم میتونم پسورد ادمین سرورها رو به دست بیارم یاهر امکان نفوذ دیگری که ممکنه در شبکه ها وجود داشته باشه. از دوستان اگر کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.
razeghi_loved
دوشنبه 12 دی 1390, 15:37 عصر
اول باید از اسنیفرها و اسکنرها استفاده کنی
اگرخواستی برای تست ما میام؟
mahin_n
دوشنبه 12 دی 1390, 16:40 عصر
با اینهایی که گفتید در حد تئوری آشنا هستم . بیشتر راهنمایی نمی کنید؟!
اگه رفاقتی! تست می کنید در خدمتتون هستیم !!!! (راستش بیشتر میخوایم خودمون پیش مدیرمون ثابت کنیم که شبکه امنیت داره.)
razeghi_loved
سه شنبه 13 دی 1390, 11:21 صبح
اینجا دوستان زیادی هستند که کارشون از ما بهتره اما هفته ای یک بار سر می زنند آقای رییسی هم هست.
شما اینهایی که در حد تئوری آشنا هستین را خوب شروع به کار کنید تا متوجه عملی کار هم بشوید بعد اگر سوالی بود بپرسین
mahin_n
سه شنبه 13 دی 1390, 18:11 عصر
از اینکه راه رو بهم نشون دادید ممنونم. باشه خوبه ! از اینهایی که گفته بودید شروع به مطالعه میکنم ببینم به کجا میرسم بعد سوالامو میپرسم. امیدوارم از پس اش بر بیام . از دوستان و متخصصان دیگر هم خوشحال میشم نظراتشون رو بشنوم.
hjran abdpor
سه شنبه 13 دی 1390, 18:34 عصر
با سلام.
دوست عزیز قبل از هر چیز بگم که تست کردن شبکه حتما باید توسط یک تیم صورت بگیرید نه انفرادی ، این تیم هم باید کاملا با نحوه ی پیکربندی شبکه ی شما اشنا نباشند تا برای پیدا کردن باگ در شبکه ی شما انواع حملات مختلف مثل :DOS,DDOS,Spooling,WebHacking, .... را انجام بدهند ، اقای راضقی هم منظورش همین بود ، من هیچ وقت خودم شبکه های که میبندم تست نمیکنم ، همیشه توسط یک گروه هکری این کار برام انجام میشه!!!!
ولی چون شما خودتون میخاید اول دو سه تا پورت اسکنر و ای پی سکنر را نصب کنید و شروع به چویش در شبکه کنید این نرم افزار را دانلود کن :NetScanTools ، برای شروع خوب است و انواع تست را روی شبکه انجام می دهید و......
با تشکر
mahin_n
پنج شنبه 15 دی 1390, 10:46 صبح
این نرم افزار را دانلود کن :NetScanTools ، برای شروع خوب است و انواع تست را روی شبکه انجام می دهید و......
با تشکر
دوست گرامی من این نرم افزار رو دانلود و بررسی کردم ولی نمیتونم یا بهتر بگم نمیدونم کجای اون میتونم پیدا کنم که کسی به اطلاعات شبکه بصورت غیرمجاز دستیابی پیدا کرده و یا اینکه به پسورد سرورها کسی به جز ادمین دسترسی داره؟
razeghi_loved
شنبه 17 دی 1390, 12:37 عصر
دادش من شما با اون نرم افزار فقط می تونی کارهای اسکنی را انجام بدی مثل رنج شبکه یا یک اسنیفر کوچیک بعد از کار با اون نرم افزار می تونی بری سراغ برنامه های اسنیفر قوی کنی مثل وایرشارک یا کاین و ... یه نرم افزار خوب هم مثل همین نوک زبونم بود یادم رفت بعداً می گم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.