View Full Version : سوال: فرق ++c با ++vc
amir.abbas
دوشنبه 12 دی 1390, 14:39 عصر
فرق ++c با ++vc چیه؟اصلا فرقی دارند؟
من تازه شروع به یادگیری کردم، به نظرتون برای کامپایل از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
IMANAZADI
دوشنبه 12 دی 1390, 19:19 عصر
VISUAL شی گرا هست و ابزار رو میتونی درگ اند دراپ کنی روی فرمت
AlgorithmX
دوشنبه 26 دی 1390, 14:57 عصر
+ این که به دوصورت manege (مدیریت شده!) که با CLR کار میکنه و برای اجرا نیاز به فریمورک داره .
و صورت native (بومی) که دیگه شی گرا نیست و بر پایه Win32 اجرا میشه! و در اصل این زبان سی پی پی واقعیه و بدونه نیاز به دانت فریمورک اجرا میشه!!
mehdi.mousavi
دوشنبه 26 دی 1390, 15:33 عصر
سلام.
یعنی C++ شیء گرا نیست؟
+ این که به دوصورت manege (مدیریت شده!) که با CLR کار میکنه و برای اجرا نیاز به فریمورک داره .
و صورت native (بومی) که دیگه شی گرا نیست و بر پایه Win32 اجرا میشه! و در اصل این زبان سی پی پی واقعیه و بدونه نیاز به دانت فریمورک اجرا میشه!!
یعنی برنامه های Native شیء گرا نیستند؟ C++ واقعی؟ مگه غیر واقعی هم داریم؟
پاورقی: من قصد ندارم به این سوال در حال حاضر پاسخ بدم، فقط در این حد میگم که هر دو پاسخ نادرست هستش.
لطفا قدری زمان بذارید، خودتون بررسی کنید و برای همه توضیح بدید که تفاوت C++ و VC++ در چیست.
Ceytar
سه شنبه 27 دی 1390, 12:07 عصر
درمورد CLI چیزی نمی گم ...(دات نت محدود پیاده شده برای ++C)
++C یه زبان هست که بسط یافته سی هست . حالا اگه با توابع توکار ++C برنامه بنویسی برنامه ات قابل حمل هم می شه ...
یعنی کتابخانه هایی که به صورت استاندارد در هر کامپایلر استاندارد برای C++ پیاده سازی شدن ..
لیستشون اینجاست :
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ct1as7hw.aspx
ولی تا اونجا که من می دونم کمتر کسی دنبال این نوع برنامه نویسی می ره( این کتابخانه ی بسیار مفیدی ولی به تنهایی کافی نیست) . اکثرا از کتابخانه هایی مثل Qt و ... استفاده می کنن
Visual C++ یه کامپایلر هست که توش می تونی بصورت هم استاندارد و هم غیر استاندارد(منظور ابزار و قوائد اضافه شده ی ماکروسافت) برنامه بنویسی
توش می تونی از کتابخانه های مختلف استفاده کنی ...از توابع هسته ی ویندوز تا کتابخانه های MFC
برای اینکه از چه نرم افزاری استفاده کنی باید اول مشخص کنی که می خوایی چی یاد بگیری
ولی خود ویژوال استدیو ابزار و کامپایلر مفید و قوی هست ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.