ورود

View Full Version : سوال: یک سوال راجع به درس مهندسی اینترنت

diaoko89
دوشنبه 12 دی 1390, 21:31 عصر
با سلام
دوستان یک سوال پیش اومده که خودم تا حدی جوابش رو میدونم ولی شک دارم اگه میشه کمک کنید
سوال اینه :
کاربر سیستم خود را روشن می کند ودر صفحه ی مرورگر خود عبارت http://www.google.com را وارد می کند با ذکر دلیل مشخص کنید کدام یک از پروتکل های زیر در طول اجرای این process فعال می شوند

1. DHCP
2.ARP
3.DNS
4.ICMP
5.IP

hjran abdpor
دوشنبه 12 دی 1390, 22:28 عصر
با سلام.
معلومه که استاد سوال داده!!!
اول که درخواست شما توسط پروتکل TCP/ip به بخش های تقسیم میشه که عبارت از :
1- درخواست شما چون یک درخواست از نوع HTTP است پس یک Session بین شما و سایت گوگل برقرار میشه ، که هر چی میفرستید توی این جلسه قرار میگیرد ، وقتی تو مرورگر تایپ میکنید site.com اول یه سرچ بین DNS های شبکه صورت میگیرد و IP برگشت داده میشه ، و به روتری که از طریق ان به اینترنت وصل شده اید تحویل داده میشه و .... پس تا حالا پروتکل IP,DNS فهمیدیم چه کار میکنند.
در مورد ARP,ICMP خودت چی میگی؟
کی فعال میشن!!

diaoko89
دوشنبه 12 دی 1390, 22:42 عصر
مرسی از توضیحاتت

به نظرم پروتکل ARP فعال نمیشه در این حالت چون قرار نیست آدرس مک جایی رو برگردونه واسمون
ولی در مورد ICMP باز شک دارم اگه میشه توضیح بدید که فعال می شه یا نه ؟ چرا؟

razeghi_loved
سه شنبه 13 دی 1390, 11:30 صبح
ICMP فعال نمی شود
به طور مثال اگر قرار بود فعال می شد خیلی از سایت ها یا سرورها را شما نمی توانید پینگ کنید پس احتیاجی به این پروتکول نیست

hjran abdpor
سه شنبه 13 دی 1390, 15:05 عصر
البته به نظر من arp سمت Getwaye شما احتمالا فعال بشه ، چون ممکن است از یک سویچ در شبکه استفاده شود که MAC شما در جدوال MACTABLE نباشید و یک Broudcast کلی داشته باشد تا MAC شما را پیدا کند!!!!
البته این فقط یه دید است و بس.

razeghi_loved
چهارشنبه 14 دی 1390, 20:55 عصر
آخه سایت که احتیاج به مک ندارد!!! آرپ نه هرگز

diaoko89
پنج شنبه 15 دی 1390, 00:35 صبح
یک سوال دیگه ...

DNS چه زمانی از TCP و چه زمانی از UDP استفاده می کند؟؟؟

AMIBCT
پنج شنبه 15 دی 1390, 11:41 صبح
ارتباط‌ها در اینترنت هم از طریق MAC شبکه است
اگر MAC کارت شبکه برای ارتباط مشخص نباشد روترها و سوئیچ‌ها نمی‌توانند کار کنند

aram_2
جمعه 16 دی 1390, 10:50 صبح
لبته به نظر من arp سمت Getwaye شما احتمالا فعال بشه ، چون ممکن است از یک سویچ در شبکه استفاده شود که MAC شما در جدوال MACTABLE نباشید و یک Broudcast کلی داشته باشد تا MAC شما را پیدا کند!!!! حرف دوستمون درسته! در سمت سرور از روتری که همون Gateway گفتن، به سیستم مقصد نیاز به آدرس مک هست که اونم با ARP انجام میشه.اما توضیح کلی هم بنده بدم.
اولین کار باید نام سایت به آدرس آی پی تبدیل بشه که این وظیفه DNS هست.حالا چون برای بدست آوردن نیاز به یه ارتباط با TCP یا UDP داره به DNS سرور یه پیام می فرسته.وقتی از TCP اسفاده میشه که اندازه جواب بیشتر از 512 بایت باشه و گرنه معمولا از UDP استفاده میشه.بعد که آدرس IP بدست اومد بسته های TCP با پورت 80 و پروتکل HTTP به مقصد روانه میشه.اونطرف وفتی به Gateway میرسه باید آدرس ماشین مقصد رو داشته باشه(MAC Address) بهمین خاطر با پروتکل ARP(اگه تو جدول ARP وجود داشته باشه نیاز به اینکار نیست)آدرس MAC بدست میاد و قصه ما بسر می رسه و کلاغه بخونش ....:قهقهه:

razeghi_loved
شنبه 17 دی 1390, 12:22 عصر
حرف دوستمون درسته! در سمت سرور از روتری که همون Gateway گفتن، به سیستم مقصد نیاز به آدرس مک هست که اونم با ARP انجام میشه.اما توضیح کلی هم بنده بدم.
اولین کار باید نام سایت به آدرس آی پی تبدیل بشه که این وظیفه DNS هست.حالا چون برای بدست آوردن نیاز به یه ارتباط با TCP یا UDP داره به DNS سرور یه پیام می فرسته.وقتی از TCP اسفاده میشه که اندازه جواب بیشتر از 512 بایت باشه و گرنه معمولا از UDP استفاده میشه.بعد که آدرس IP بدست اومد بسته های TCP با پورت 80 و پروتکل HTTP به مقصد روانه میشه.اونطرف وفتی به Gateway میرسه باید آدرس ماشین مقصد رو داشته باشه(MAC Address) بهمین خاطر با پروتکل ARP(اگه تو جدول ARP وجود داشته باشه نیاز به اینکار نیست)آدرس MAC بدست میاد و قصه ما بسر می رسه و کلاغه بخونش ....:قهقهه:

حرف دوستمون کامل کرد همه چی رو

ارتباط‌ها در اینترنت هم از طریق MAC شبکه است
اگر MAC کارت شبکه برای ارتباط مشخص نباشد روترها و سوئیچ‌ها نمی‌توانند کار کنند
می شه بگین الان مک آدرس من چی هست. پس از ورود به روتر مک تمامی کسانی که پشت روتر هستند از بین می رود و فقط مک روتر به روتر بعدی داده می شود

AMIBCT
شنبه 17 دی 1390, 13:26 عصر
می شه بگین الان مک آدرس من چی هست. پس از ورود به روتر مک تمامی کسانی که پشت روتر هستند از بین می رود و فقط مک روتر به روتر بعدی داده می شود
مگر من گفتم که کل MAC ها در اینترنت پخشه؟
گفتم در ارتباط بین روترها و سوئیچ‌ها

aram_2
شنبه 17 دی 1390, 15:41 عصر
Mac فقط تو لایه دو اونم برای سوییچ و کارت شبکه قابل فهمه.ارتباط در لایه داده بصورت p2p هستش.

hjran abdpor
چهارشنبه 21 دی 1390, 10:33 صبح
با سلام دوباره.
دوستان چرا انقدر موضوع را پیچیده میکند ، Mac فقط بین روتر و سویچ و روتر به روتر هست و فقط تو لایه ی دو قابل شناسایی است ، یه نکته را اشاره نکردید اون هم اینجا نقشه وساختار شبکه خیلی تاثیر داره در مورد نحوه برقراری ارتباطات ، پس این سوال هم ممکن است چندین جواب داشته باشه.

aram_2
چهارشنبه 21 دی 1390, 10:56 صبح
ما زیاد نپیچوندیما!!! یعنی چی می تونه چند جواب داشته باشه بیشتر توضیح بدید با سناریو.