View Full Version : جست و جو بر اساس معیار خاص
sajad_boj70
سه شنبه 13 دی 1390, 21:46 عصر
با سلام خدمت همه دوستان.
شاید سوالی که میکنم تکراری باشه ولی ممنون میشم کمکم کنید.
من یک برنامه ای نوشتم که توش اطلاعات رو از کاربر میگیره و ثبت میکنه ، قسمتی که کاربر باید وضعیت تاهل رو مشخص کنه به این صورت نوشتم که اگه کاربر مجرد بود تو فیلد تاهل در بانک عدد 0 ذخیره بشه و اگه متاهل بود عدد 1.
حالا در قسمت گزارشگیری اگه بخوام لیستی از افراد مجرد یا متاهل داشته باشم چه طوری باید جست و جو کنم؟
مثلا برای لیست کردن افراد متاهل به این صورت نوشتم که جواب نمیده :
SELECT * FROM bank WHERE ezdevaj=1
sehm67
سه شنبه 13 دی 1390, 23:23 عصر
با سلام خدمت همه دوستان.
شاید سوالی که میکنم تکراری باشه ولی ممنون میشم کمکم کنید.
من یک برنامه ای نوشتم که توش اطلاعات رو از کاربر میگیره و ثبت میکنه ، قسمتی که کاربر باید وضعیت تاهل رو مشخص کنه به این صورت نوشتم که اگه کاربر مجرد بود تو فیلد تاهل در بانک عدد 0 ذخیره بشه و اگه متاهل بود عدد 1.
حالا در قسمت گزارشگیری اگه بخوام لیستی از افراد مجرد یا متاهل داشته باشم چه طوری باید جست و جو کنم؟
مثلا برای لیست کردن افراد متاهل به این صورت نوشتم که جواب نمیده :
SELECT * FROM bank WHERE ezdevaj=1
اگه از ADO استفاده میکنید:
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM bank WHERE ezdevaj like 1"
Adodc1.Refresh
kitcat_m18
پنج شنبه 15 دی 1390, 00:40 صبح
سلام،
احتمالا نوع فیلدت رو Text گذاشتی اگه اینطوره از این کد استفاده کن:
SELECT * FROM bank WHERE ezdevaj='1'
موفق باشی :لبخندساده:
sajad_boj70
جمعه 16 دی 1390, 13:15 عصر
دوستان ممنون.
مشکلم حل شد.
حالا اگه بخوام جست و جوی ترکیبی انجام بدم باید چیکار کنم.
مثلا اگه 10 تا چک باکس داشته باشم و بخوام هر کدوم از اونا که تیک زده شدن در جست و جو اعمال بشه باید چیکار کنم؟
مثلا فرض کنید در بانکمون متاهل بودن کدش 1 باشه و لیسانس ها کدشون 2 باشه و کارمند ها با کد 3 در فیلد مربوط به خودشون تعریف شده باشن. حالا فرض کنیم کاربر چک باکس مربوط به متاهلین و لیسانس ها و کارمندها رو علامت زده و میخواد بر اساس این 3 معیار جست و جو کنه.
sehm67
جمعه 16 دی 1390, 17:44 عصر
دوستان ممنون.
مشکلم حل شد.
حالا اگه بخوام جست و جوی ترکیبی انجام بدم باید چیکار کنم.
مثلا اگه 10 تا چک باکس داشته باشم و بخوام هر کدوم از اونا که تیک زده شدن در جست و جو اعمال بشه باید چیکار کنم؟
مثلا فرض کنید در بانکمون متاهل بودن کدش 1 باشه و لیسانس ها کدشون 2 باشه و کارمند ها با کد 3 در فیلد مربوط به خودشون تعریف شده باشن. حالا فرض کنیم کاربر چک باکس مربوط به متاهلین و لیسانس ها و کارمندها رو علامت زده و میخواد بر اساس این 3 معیار جست و جو کنه.
SQL = "SELECT * FROM Table1 Where check1 Like '" & Check1.Value & "' AND check2 '" & Check2.Value & "' AND check3 '" & Check3.Value & "'"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.