View Full Version : سوال: ویژوال در اکسل
azarakhsh.gr
چهارشنبه 14 دی 1390, 18:13 عصر
با سلام
ممنونم می شم اگه کمکم کنید
من یک فایل اکسل دارم که می خواهم با کد ویژوال یک سری دیتا های داخل sheet1 را به من بر گرداند
با توجه به شرطی به طور مثال در ستون B یک دیتا دارم که می خواهم در sheet2 آن را برگرداند ، شرط به این صورت است که :
اگر در A1 عدد 1 بود B1 را برگرداند واگر A1 خالی بود B2 را برگرداند
لطف می کنید اگه راهنمایی بفرمایید .
ASedJavad
پنج شنبه 15 دی 1390, 01:36 صبح
سلام
این برماه ها رو بررسی کن ببین بدردت میخورن یانه؟
leili7107
پنج شنبه 15 دی 1390, 12:07 عصر
سلام.ممنون از فایلی که گذاشتید. از اسامی به نظر می رسه که کامله اما میشه توضیح بدید چه جوری میشه از این فایلها استفاده کرد؟ چون پروژه نیستند.
ASedJavad
جمعه 16 دی 1390, 01:07 صبح
منظورتون چیه؟
بجز یه فولدر، بقیه همه پروژه ان
abch59
شنبه 17 دی 1390, 15:24 عصر
با سلام
ممنونم می شم اگه کمکم کنید
من یک فایل اکسل دارم که می خواهم با کد ویژوال یک سری دیتا های داخل sheet1 را به من بر گرداند
با توجه به شرطی به طور مثال در ستون B یک دیتا دارم که می خواهم در sheet2 آن را برگرداند ، شرط به این صورت است که :
اگر در A1 عدد 1 بود B1 را برگرداند واگر A1 خالی بود B2 را برگرداند
لطف می کنید اگه راهنمایی بفرمایید .
با سلام
منظور شما این است که در محیط اکسل میخواهید این کارها رانجام دهید؟ درسته؟
ولی پاسخی که دوستمون گذاشتن یه سری مثال از نرم افزارهایی که با VB نوشته شدند.. البته فکر میکنم
rezavb6
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 19:15 عصر
سلام من یادمه یک دفعه یک کامپوننت اکسل بود کی می شد روی فرم خود شیت اکسل را گذاشت اما یادم رفته چه کامپوننت بود کسی میدونه چجوری میشه این کار کرد؟
محسن واژدی
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 20:34 عصر
سلام من یادمه یک دفعه یک کامپوننت اکسل بود کی می شد روی فرم خود شیت اکسل را گذاشت اما یادم رفته چه کامپوننت بود کسی میدونه چجوری میشه این کار کرد؟
سلام علیکم
ابزار OLE را از نوار ابزار بر روی فرم بکشید و در فرم Insert-Object آیتم "Microsoft Excel Worksheet" را انتخاب کنید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.