PDA

View Full Version : peer 2 peer application

pegetive_2010
چهارشنبه 14 دی 1390, 23:40 عصر
سلام
برای نوشتن یک برنامه ی p2p که بتونه flooding داشته باشه و multithread هم باشه ، از کجا باید شروع کرد؟
البته به زبان جاوا
لطفا اگه منبع راهنمای خوبی میشناسید معرفی کنید
ممنونم!

aram_2
جمعه 16 دی 1390, 10:25 صبح
برای اینکار اگه مفاهیم شبکه تون قوی نیست اول یه مقدار اونارو قوی کنید بعد برای کار با جاوا اونم تو شبکه سعی کنید چند تا برنامه ساده تحت شبکه مثلا چت ساده بنویسید که طرز کد نوشتن ترای شبکه رو بدونید.برای کار شما هم شما یه برنامه Daemon معمولا لازم دارید که تو کلاینت ها نصب بشن.بعد از طریق این برنامه سیستم ها همدیگرو می شناسن و کارشون رو شروع می کنن.البته خیلی خلاصه گفتم.اما سوالی بود بپرسید

pegetive_2010
جمعه 16 دی 1390, 19:39 عصر
مرسی از پاسختون.
من قبلا برنامه نویسی با سوکت جاوا مثل همون چت ساده رو نوشتم.نمیدونم چطور کد کلاینت و سرور رو باید یکی کرد که هم زمان peerها بتوونن هم کلاینت باشن هم سرور...نکته دیگه اینه که باید فایل رو به طور موازی از همه ی peer ها دانلود کنه و در صورتیکه یک peer از کار بیفته بتوونه handle کنه ...

aram_2
جمعه 16 دی 1390, 19:52 عصر
می تونید بگید برنامه ای که می خواید بنویسید چی هست؟

pegetive_2010
دوشنبه 19 دی 1390, 15:04 عصر
یک اپلیکیشن ساده ی p2p که :

۱- Pure باشد.یعنی که سروری در کار نیست و Peerها باید با Flood کردن درخواست یکدیگر را پیدا کنند.

۲- از Hashing برای تشخیص درست فایل های هم اسم استفاده کند.

۳- بتواند به صورت همزمان به عنوان کلاینت و سرور کار کند.

۴- پس از پیدا کردن Peerها درخواست دانلود فایل را بفرستد و به صورت موازی و همزمان فایل را دریافت کند (دریافت فایل از یک Peer قابل قبول نیست).

۵- بتواند قطع ارتباط با یک Peer و اضافه شدن Peerهای دیگر به شبکه را اعمال کند.مثلاً در صورتی که یک Peer از شبکه خارج شود و برنامه در حال دانلود فایل از آن باشد برای آن بخش از فایل باید دوباره درخواست ارسال شود و از یک Peer دیگر دریافت شود (دریافت دوباره کل فایل مجاز نیست).

۶- برنامه باید روند دریافت فایل (این که در حال دریافت چه بخشی از فایل از کدام Peerها است) را نمایش دهد (برای بررسی بند ۵)

aram_2
دوشنبه 19 دی 1390, 15:12 عصر
شما سیستم chordرو دیدید؟می دونید چطور عمل میکنه؟فکر کنم اون چیزی که شما می خواید همین چیز باشه.نگاه کنید ببیند اگه اون نبود تا بیشتر صحبت کنیم.

pegetive_2010
دوشنبه 19 دی 1390, 23:20 عصر
مرسی از راهنماییتون
برای hash ، پروتکل مناسبیه
شما نمونه کد 1برنامه peer to peer ندارید که به زبان جاوا باشه؟من هر چی میگردم نیست!!

aram_2
سه شنبه 20 دی 1390, 09:39 صبح
nخب من این فریم ورک رو پیشنهاد می کنم که برای جاوا نوشته شده و مخصوص ارتباط p2p هست
jxta framework

aram_2
سه شنبه 20 دی 1390, 09:40 صبح
nخب من این فریم ورک رو پیشنهاد می کنم که برای جاوا نوشته شده و مخصوص ارتباط p2p هست
jxta framework
http://www.java.net/forums/jxta

pegetive_2010
شنبه 24 دی 1390, 18:31 عصر
بدیش لاینه که مجاز به استفاده از JXTA نیستیم!

reza_program
دوشنبه 26 دی 1390, 21:02 عصر
سلام
جناب آرام میشه یه منبع معرفی کنید؟
یا اگه خودتون اطلاعاتی دارید یه توضیح مختصر بفرمایید

aram_2
سه شنبه 04 بهمن 1390, 06:16 صبح
راستش منبع خاصی ندارم.همون کتب سیستم توزیعی. باز اگه سوالی بود بگید تا با کمک دوستان بتونیم حلش کنیم