View Full Version : لطفا كمك كنيد مشكل خيلي فوري اكسس و SQL
mehdijoooon
پنج شنبه 15 دی 1390, 02:48 صبح
سلام
من يه مقدار سرچ كردم چيزي متوجه نشدم..
سوالم اينه يه برنامه ميخوام درست كنم كه بانكش اكسس باشه و در مورد ماشينه ما چند تا ماشين داريم تو ماه هر روزش خوابيده حالا اگه يه جا توسط اطلاعات كاربر رفت ماموريت از فيلد خواب حذف بشه
نميدونم متوجه شدين يا نه؟
ساده بگم يه ماشين نميتونه هم خوابيده باشه هم تو ماموريت باشه
يه سوال ديگه ببخشيد اگه تكراريه
دستورات SQL تو اكسس و VB چطوري اجرا ميشن و بطور كلي ارتباط بين اين 3 تا ؟
مبتدي لطفا از پايه توضيح بدين
اگه نمونه مشابه هم هست لطف كنين بذارين كه عاليه
:خجالت:يه سوال ديگه!!
لينك كريستال ريپورت كرك شده رو كسي داره؟
مرسي از همتون
hossein71
پنج شنبه 15 دی 1390, 08:22 صبح
ابتدا باید کامپوننت ADODC را انتخاب کنید و روی فرم خود بیارید. سپس با کد زیر فایل دیتابیس به برنامه شما متصل میشود.
Private Sub Form_Load()
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\EditDatabase.mdb;"
End Sub
دستور جستجو بوسیلهSQL در VB:
Adodc1e.RecordSource = "Select *from Gheyd where Persian='" & m4 & "'"
Adodc1e.Refresh
به این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?147578-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86) هم یه نگاهی بنداز
لینک دانلود Crystal Reports 10 (http://barnamenevis.org/showthread.php?315977-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-Crystal-Reports-10-Advanced-Developer)
شما احتمالا در سایت جستجو نکردید اگر جستجو میکردید فکر نکنم نیازی به زدن این پست بود.
mehdijoooon
پنج شنبه 15 دی 1390, 13:18 عصر
واقعا ممنون
يه سوال ديگه ببخشيد.
ميدونم خيلي سادست اما...
اين برنامه يه بانك اكسس داره همون طور كه گفتم
اما هر ركورد كه شامل نام و مشخصات هست خودش چند تا فيلد بايد داشته باشه چطوري ميشه درستش كرد؟
مثلا نام ماشين و شماره شاسي و روزهاي كاركرد فيلدهاشه.نام و شماره شاسي 1 بار داده ميشه اما روزهاي كاركرد كه مثلا 30 تاست..
مرسي
sehm67
پنج شنبه 15 دی 1390, 15:44 عصر
واقعا ممنون
يه سوال ديگه ببخشيد.
ميدونم خيلي سادست اما...
اين برنامه يه بانك اكسس داره همون طور كه گفتم
اما هر ركورد كه شامل نام و مشخصات هست خودش چند تا فيلد بايد داشته باشه چطوري ميشه درستش كرد؟
مثلا نام ماشين و شماره شاسي و روزهاي كاركرد فيلدهاشه.نام و شماره شاسي 1 بار داده ميشه اما روزهاي كاركرد كه مثلا 30 تاست..
مرسي
برای بانکت دو تا جدول درست بکن مثلا یک جدول نام ماشین و شماره شاسی و جدول دوم کارکرد روزانه و موقعی که خواستید گزارش بگیرد این دو جدول رو با هم ادغام نمایید
در مورد ادغام جدول هم در تالار بحث شده جستجو نمایید اگه موفق نشدید درست میکنیم
موفق باشید.
mehdijoooon
پنج شنبه 15 دی 1390, 18:42 عصر
مرسي از راهنمايي اما باز متوجه نشدم
خب من ميخوام تو vb يه فرم داشته باشم توش DBgrid مثلا داره و يك دكمه با كپشن اطلاعات كاركرد
كاربر با Next و pre ميتونه مشخصات ماشين ها رو بيبينه تا ميرسه به يه ماشين خاص كه كاركردشو ميخواد بعد اون دكمه اطلاعات كاركرد رو كليك ميكنه ميخوام اون جدوله بياد..
يه چيز ديگه اينه كه كاربر خودش ماشين ها رو ثبت ميكنه و هر ماشين يك ركورد بعد هر ماشين تو هر ماه 31 روز كاركرد داره..چطوري ميشه مثلا يه كاربر 5 تا ماشين ثبت كنه بعد واسه هر ماشين 10 ماه يعني 310 فيلد تاريخ بده بعد بشه بعش اطلاعات كاركرد همون ماشينو( واسه 310 روز يا بيشتر يا كمتر) روي فرم نشون داد؟
ببخشيد من كلا برنامه نويس نبودم نميدونستم چطوري سوالمو مطرح كنم..
sehm67
پنج شنبه 15 دی 1390, 22:18 عصر
مرسي از راهنمايي اما باز متوجه نشدم
خب من ميخوام تو vb يه فرم داشته باشم توش DBgrid مثلا داره و يك دكمه با كپشن اطلاعات كاركرد
كاربر با Next و pre ميتونه مشخصات ماشين ها رو بيبينه تا ميرسه به يه ماشين خاص كه كاركردشو ميخواد بعد اون دكمه اطلاعات كاركرد رو كليك ميكنه ميخوام اون جدوله بياد..
يه چيز ديگه اينه كه كاربر خودش ماشين ها رو ثبت ميكنه و هر ماشين يك ركورد بعد هر ماشين تو هر ماه 31 روز كاركرد داره..چطوري ميشه مثلا يه كاربر 5 تا ماشين ثبت كنه بعد واسه هر ماشين 10 ماه يعني 310 فيلد تاريخ بده بعد بشه بعش اطلاعات كاركرد همون ماشينو( واسه 310 روز يا بيشتر يا كمتر) روي فرم نشون داد؟
ببخشيد من كلا برنامه نويس نبودم نميدونستم چطوري سوالمو مطرح كنم..این طور که من متوجه شدم
مانمیتونیم تو یه جدول اسم یک ماشین با یک شماره شاسی خاص رو چندین بار تکرار کنیم چون به مرور حجم پایگاه داده بالا میره و به صرفه نیست.
شما اول بیا پایگاه داده خودتو اینطوری پیاده سازی بکن یک جدول برای ثبت ماشین ها در نظر بگیر و یک جدول برای کارکرد ماشین ها
خوب ما برای ارتباط بین این دو جدول نیاز به یک کلید خاص داریم و اون کلید کلیدی نیست جزء شماره شاسی
جدول شماره 1 >> Table1
این جدول شامل یک فیلد به نام ، نام ماشین و یک فیلد به نام شماره شاسی
جدول شماره 2 >> Table2
این جدول شامل یک فیلد کارکرد روزانه و شماره شاسی
نکته شماره شاسی بایستی یک شماره خاص باشه و هر ماشین دارای شماره شاسی خودش ( کلید )
برای ثبت اطلاعات کارکرد روزانه ما فقط شماره شاسی ماشین و کارکرد های روزانه را وارد میکنیم
حالا نوبت گزارش گیری میرسه:
ما بایستی بین جدول 1 و جدول 2 به وسیله همون کلید ارتباط برقرار کنیم.
حالا ارتباط بین دو جدول:
SQL = "SELECT Table1.Name,Table1.codeshasi,Table2.codeshasi,Tabl e2.karkard FROM Table1 INNER JOIN Table2 ON Table1.codeshasi=Table2.codeshasi"
موفق باشید.
mehdijoooon
جمعه 16 دی 1390, 19:30 عصر
بچه ها بازم سلام
2 تا سوال دیگه
من یه بانک تو اکسس دارم یه فیلدش تاریخه میخوام میلادی نباشه و همین طور تو VB روی فرم وقتی کاربر وارد میکنه به شمسی باشه حالا نمیخوام Text بذارم فیلد رو
نمیشه کاریش کرد؟
سوال دومم اینه
من یه تیبل دارم که دو تا فیلد داره یوزر و پسورد
حالا میخوام روی فرمم تو VB دو تا Text بذارم که اگه User و Pas که کاربر وارد کرده با یکی از اون چند تا توی تیبل مساوی بود وارد بشه
دستور جستجو توی اون تیبل رو نمیدونم که با یه حلقه سرچ کنه...مرسی
sehm67
جمعه 16 دی 1390, 22:35 عصر
از Shamsi.dll استفاده نمایید.
نیازی نیست با حلقه سرچ کنید با یه دستور SQL سرچ و با دستور If صحت جستجو رو تایید نمایید.
کار ساده ای است.
موفق باشید.:تشویق:
mehdijoooon
شنبه 17 دی 1390, 12:11 عصر
Shamsi.dll رو دارم اما نميدونم چطوري استفاده كنم و توي برنامه ازش استفاده كنم؟
با عرض معذرت دستور اون سرچه با IF رو ميذارين؟
مرسي
sehm67
شنبه 17 دی 1390, 13:12 عصر
از قسمت Refrence و Shamsi.dll را اضافه نمایید.
در قسمت General کد زیر را وارد نمایید :
Dim sh As New ClassShamsi
تویه کامند هم دستور زیر :
sh.Shamsi
یا
sh.ShamsiWeekDayName & " " & sh.Shamsi
دستور سرچ :
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table1 WHERE Fildname = '" & Text1.Text & "'"
Adodc1.Refresh
If Adodc1.Recordset.RecordCount = 1 Then
دستورات
end if
mehdijoooon
شنبه 17 دی 1390, 16:38 عصر
مرسي از راهنمايي خوبت داداش گلم
من كريستال ريپورت رو دانلود كردم فكر كنم مشكل داشت winrar اين Error ميده
! Crystal Reports 10 Advanced Developer Build 10.0.0.53327 Key: The file "Crystal Reports 10 Advanced Developer Build 10.0.0.53327 Key" header is corrupt
mehdijoooon
دوشنبه 19 دی 1390, 16:55 عصر
يه مشكل اساسي واسه من!
اين پروژه اي كه توضيحش رو دادم يه قسمت بهش اضافه شده و اون اينه:
ميخوام امكان اين باشه كه يكي بتونه از طريق اينترنت بانك رو بفرسته و اطلاعات اين بانك ارسالي به بانك قبلي اضافه بشه
راستي ميشه كاري كرد كه اطلاعات نامشخص بمونه؟يعني به جاي اينكه مثلا Database.mdb رو بفرستن يه فايل ديگه كه فرمتش قابل خوندن نباشه؟و برنامه مقصد فقط بتونه بخونه..
mehdijoooon
یک شنبه 25 دی 1390, 20:22 عصر
سلام
كسي اگه ميتونه به سوالم جواب بده ممنون ميشم خيلي عجله دارم
با سپاس قبلي:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.