View Full Version : خطا در هنگام گزارش گیری
Hybrid
پنج شنبه 15 دی 1390, 08:22 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز ، من وقتی که میخوام گزارش بگیرم با یه خطا روبه رو میشم لطف کنین جوابم رو بدین ممنون میشم....بزارین از اول براتون توضیحش بدم...
من اول میام دیتا بیسم رو به برنامم معرفی میکنم حالا یه گزارش خالی رو به برنامم اضافه میکنم تو قسمت database Field میام کلیک راست میکنم و قسمت database Expert رو انتخاب میکنم حالا برای معرفی بانک به گزارش میام از قسمت project data قسمت Ado.net datasets رو انتخاب میکنم و در اونجا Dataset رو معرفی میکنم بعد از اینکه گزارش رو به شکل دلخوا طراحی کردم از کد زیر استفاده میکنم ولی خطا میده...
mgh64120
یک شنبه 18 دی 1390, 16:54 عصر
سلام دوست عزيز و گرامي
يه مقاله براتون ميزارم، اميدوارم كارتون راه بيفته.
يه پروژه هم دارم كه آپلود نشد.
من در محيط Vs2008 خيلي راحت اينكار رو انجام دادم. اگر مشكلي بود بعد از مطرح كردن در اين تاپيك، برام پيام خصوصي بزاريد، تا در حد توان انجام وظيفه كنم.
موفق باشيد...
mgh64120
یک شنبه 18 دی 1390, 21:59 عصر
سلام دوست عزيز
اينطور كه در عكس شما پيداست، شما از نسخه 2010 ويژوال استفاده ميكنيد و همراه اين نسخه، كريستال نصب نميشه و در محيط طراحي ويژوال هم نيست.
شما بايد از نسخه SAP" 13 كريستال" استفاده كنيد. بعد از نصب اون و restart كردن سيستم، بايد محيط طراحي كريستال به ويژوال اضافه بشه.
البته بايد اين نكته رو هم بگم كه بايد در ويژوال از Net Framwork4. استفاده كنيد نه از Net Framwork4 Client Profile.
لينك دانلود نسخه SAP Crystal Reports runtime engine for .NET Framework 4 - 32-bit هم اينه :
http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=849&Title=SAP-Crystal-Reports-13.0-Final-for-Visual-Studio-2010-+-Support-Pack-13.0.1
راستي اگر در نصبش مشكل داشتي يك جستجو توي همين سايت بزن، مشكلت حل ميشه.
اگر باز هم مشكلت حل نشد، من در خدمتم.
موفق باشيد...
mgh64120
دوشنبه 19 دی 1390, 02:27 صبح
سلام دوست عزيز
من در VS2008 به طريق زير اطلاعات فايل كريستال رو به CrystalReportViewer مي فرستادم.
در قسمت اعلان :
Imports CrystalDecisions.CrystalReports.Engine
Imports CrystalDecisions.Shared
و ...
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Dim cf As ConnectionInfo = New ConnectionInfo()
cf.IntegratedSecurity = True
cf.ServerName = "SQLEXPRESS"
cf.DatabaseName = "DBName"
'
Dim ObjRpt As New CrystalReport1
CrystalReportViewer1.ReportSource = ObjRpt
CrystalReportViewer1.LogOnInfo(0).ConnectionInfo = cf
CrystalReportViewer1.Refresh()
End Sub
موفق باشيد...
mgh64120
دوشنبه 19 دی 1390, 17:02 عصر
سلام دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از کمکت .... ولی کامپیوتر من اصلا وقتی که Crystal Report viewer رو روی فرمم قرار میدم و کامپایل میکنم اون خطا رو که گذاشتم نشون میده یعنی اصلا کد هم نمینویسم و خطا میده...دات نت فریم ورک من 3.5 هست و وقتی به 4 تغییرش میدم Crystal Report Viewer رو نشون نمیده تو Toolbox نمیدونم مشکل از کجاست...
شما به همچین مشکلی برخورد کردید؟؟
سلام دوست عزيز
من الان با VS2008 كار ميكنم.
اما قبلا VS2010 رو نصب كرده بودم ولي كريستال رو ديشب از سايت سافت گذر گرفته و نصب كردم.
در سيستم من قبل از اين كه كريستال نصب شود، هيچ مشكلي نبود. ولي بعد از نصب، حتي برنامه ويندوزي جديد كه از CrystalRertViewer در ان استفاده نشده، يپغام خطاي زير رو ميده.
جالبه حتي دو الي سه عدد پروژه ويندوزي ديگر ايجاد كردم(بدون Crystalreportviewer) ولي باز هم همين خطا رو ميده.
Error 1 Unable to write to output file 'C:\Users\Administrator\Documents\Visual Studio 2010\Projects\WindowsApplication3\WindowsApplicati on3\obj\x86\Debug\WindowsApplication3.exe': Could not execute CVTRES.EXE. WindowsApplication3
البته در ويندوز من، CrystalReportViewer ، هم در نسخه 4 و هم در نسخه 3.5 فريم ورك هست.
پيگير اين مشكل هستم و درصورت رفع مشكل حتما خبرتون ميكنم.
موفق باشيد...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.