View Full Version : سوال: ساختار کامپایلر ها در کیلاگر ها
Veteran
پنج شنبه 15 دی 1390, 19:28 عصر
سلام دوستان خوبین
حتما شما هم با کیلاگر ها کار کردید و یا در سطح اینترنت دیدید
یک سری تنظیمات دارند که استفاده کننده میتونه بر اساس کاری که میخواد انجام میده اونارو انتخاب میکنه
در نهایت یک ایمیل همراه با پسورد به برنامه میده و برنامه هم یک فایل خروجی تحت عنوان فایل سرور به کاربر تحویل میده
که این فایل سرور بر اساس تنظیماتی که کاربر برای برنامه تعیین کرده بود ساخته شده
حالا ساختار اینجور برنامه به چه شکل هست ؟ من از دوستان در یک تاپیکی پرسیده بودم گفتن کامپایلر نوشتن برای این کار !
ایا نوشتن کامپایلر اینقدر اسونه ؟ که هرکسی پا شده یک کیلاگر نوشته ؟
یا برای اینکار راه های دیگه ای هم هست ؟
پنج شنبه 15 دی 1390, 20:27 عصر
با سلام.
کامپایلر:متعجب:
نه بابا هرکی گفته خواسته باهات شوخی کنه.:چشمک:
به نظرم اینجوری باشه که فایل exe از قبل با تمامی امکاناتی که داره کامپایل شده و توجایی قرار گرفته. مثلا resource.
شما میای یکسری از گزینه های اون رو فعال یا غیر فعال میکنید. مثلا میگی فایل log بجای ایمیل شدن تو یه مسیر دیگه به صورت فایل txt ذخیره بشه(مثلا گفتم ها. چون من خودم با این جور برنامه ها کار نکردم.) خوب طبیعتا تو فایل exe اصلی هم ارسال فایل log به ایمیل پیاده سازی شده و هم ذخیره اون تو یه مسیر خاص. ولی با توجه به شرایطی که شما براش تعریف میکنید این فایل exe اون قسمت رو اجرا میکنه. اینکه از کجا میدونه کاربر چه چیزی رو انتخاب کرده تو ریسورس ذخیره میشه. احتمالا خوب نتونستم توضیح بدم. یه شبه سناریو برای این برنامه مینویسم.
اگر کاربر نوع استفاده از log را بصورت ارسال به ایمیل انتخاب کرد در فایل ریسورس فایل exe اصلی در قسمت مربوط به نوع استفاده از log عدد یک را بنویس در غیر این صورت عدد دو را به معنی ذخیره در هارد را بنویس. و درنهایت فایل exe اصلی رو که فقط فایل ریسورسش تغییر کرده رو export کن.
حالا شبه سناریو فایل exe اصلی.
از ریسورس از قسمت نوع استفاده از log عدد مورد نظر را بخوان اگر مقدار خوانده شده برابر یک بود log را ایمیل کن در غیر این صورت در هارد ذخیره کن.
به این شکل. میبینی که خبری از کامپایلر نیست. و خیلی راحت میشه پیاده سازیش کرد.
البته شاید روشهای دیگه ای هم برای پیاده سازی وجود داشته باشه. ولی این روش به ذهن من میرسه و جواب هم میده.
یا حق.
موفق باشید/
Veteran
پنج شنبه 15 دی 1390, 21:47 عصر
خب پس ما 2تا فایل داریم
یکی که خروجی هست که خودمون گرفتیم
یکی هم فایل تنظیمات برنامه هست که میدیم به استفاده کننده ؟
این فایل خروجی که قبلا گرتفتیم یک ریسورس داره ؟ که با خوندن ریسورس برنامه میفهمه چه کاری باید انجام بده ؟
فایل تنظیمات هم دارای یک سری گزینه هست که در نهایت وقتی کاربر خواست فایل خروجی بگیره ریسورس برنامه رو تغییر میده
پس ما باید برای فایل خروجی که قبلا گرفتیم یک ریسورس قرار بدیم مثلا یک فایل تکست
مثلا برای گزینه ارسال به ایمیل یک شرط گزاشتیم
if email=true then
sendto = "sobhan93@gmail.com"
end if
حالا ما فایل تنظیمات رو باز میکنیم میخوایم فایل خروجی بگیریم ی سری گزینه هم انتخاب میکنیم مثلا ما گزینه ارسال ایمیل رو انتخاب میکنیم
حالا باید فایل ریسورس خروجی رو ادیت کنه برنامه
اما برنامه فایل ریسورس رو از کجا بیاره ؟ بعد که اورد باید ادیت کنه. چجوری ادیت کنه ؟ چجوری ذخیره کنه ؟
حالا فایل خروجی به چه صورت فایل ریسورس رو بخونه که ببینه چه به چیه
مثلا از کجا بفهمه که ارسال به ایمیل تیک خورده که
email=true قرار بده تا به ایمیل ارسال بشه طبق شرطی که گذاشتیم
وقت دارید نمونه سورس بزارید ؟
_behnam_
جمعه 16 دی 1390, 11:02 صبح
سلام, اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?279956-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-exe-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D9%81%D8%A7%DB %8C%D9%84+exe) یه مثال هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.