View Full Version : کمک.تبدیل متغییرها در j2me
amin_gh68
جمعه 16 دی 1390, 12:27 عصر
:ناراحت::ناراحت::ناراحت:
دوستان و اساتید.لطفا کمک کنید.خیلی مهمه
دارم برنامه مینویسم میخوام یه داده یه متغییر از نوع double رو نمایش بدم.نمیدونم چی کار کنم.از form.append() هم نمیشه استفاده کرد..کمک کنید.ممنون
amin_gh68
جمعه 16 دی 1390, 20:36 عصر
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟:متعجب::گریه::متعجب: :گریه:
amin_gh68
جمعه 16 دی 1390, 23:48 عصر
ممنون از پاسخ هاتون.فقط بگم که با این روش ها نمیشه
1.double.tostring()
2.string text = "" + double;
Mbt925
شنبه 17 دی 1390, 00:22 صبح
String.ValueOf(double)
spiderman200700
شنبه 17 دی 1390, 02:21 صبح
سلام.
علاوه بر روشی که جناب Mbt925 گفتن ، اگه خواستی که کارهای قدرتمندی با اعداد اعشاری توی موبایل انجام بدی، از از لایبراری ای که ضمیمه کردم استفاده کن.
تو این لایبراری که اسمش microfloat هست، دو تا کلاس به اسم MicroDouble و MicroFloat هست که واقعا فوق العادس.
یه نگاهی به متدهاشون بندازی میفهمی چه امکانات خوبی در اختیارت میذاره.
موفق باشی.
amin_gh68
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 21:57 عصر
اقا ممنون میشم روش استفادشم بگی من که قاطی کردم
spiderman200700
شنبه 08 بهمن 1390, 12:54 عصر
شما باید محتویات فایلی رو که گذاشتم Extract کنی،بعد باید بری داخل پوشه ی Extract شده ، و به این آدرس بری src\net\dclausen .
توی این آدرس باید پوشه ی microfloat را داخل پوشه ی src پروژه ی خودت کپی کنی. حالا میتونی توی پروژه از کلاس های موجود در پوشه ی microfloat استفاده کنی.
اگه بازم مشکلی بود بگو.
Mbt925
شنبه 08 بهمن 1390, 12:57 عصر
، لایبری هایی هستن که با اعداد اعشاری به صورت معمولی کار کنن و قدرتمند هم باشن. برای کارهای معمولی، می تونید خیلی راحت از لایبری های معمولی استفاده کنید.
لایبری هایی که به صورت Fix Point کار می کنن، برای پردازش های سنگین مناسبن، مثلا یک بازی که در هر ثانیه باید n عمل اعشاری انجام بده.
amin_gh68
شنبه 08 بهمن 1390, 20:57 عصر
واقعا ممنونم که جواب دادید.من بلدم وارد برنامم کنم چه جوری ازش استفتده کنم چون هر متغییری از نوع microfloat میسازم نمیشناسه
spiderman200700
شنبه 08 بهمن 1390, 23:27 عصر
تو خود فایل ی که براتون گذاشتم،یه پوشه هست به اسم testsrc .
کدهای اون همون مثال های استفاده از کتابخانه ی microfloat هستند.
حالا شما برای راحتیه کار فایل zip ی که اینجا گذاشتم رو به لایبراری پروژه اضافه کن،بعد توی کلاسی که می خوای از microfloat استفاده کنی ، اینجوری import کن:
import net.dclausen.microfloat.MicroFloat;
بعد دیگه میتونی توی اون کلاس، از نوع MicroFloat ، شی ایجاد کنی.
البته در نظر داشته باش که تمام Constructor های این کلاس، پارامتر میگیره.
در ضمن ، تقریبا تمام متد های این کلاس static هستند.یعنی شما میتونی بدون ساخت شی مستقیم، از متد های این کلاس استفاده کنی.
مثلا:
int num = MicroFloat.intValue(2545)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.