View Full Version : ارتباط بين 4 شعبه يك شركت با مسافتهاي بين 1 تا 10 كيلومتر !!؟ آنتن وايرلس؟
gama118
شنبه 17 دی 1390, 15:34 عصر
سلام
براي ارتباط بين 4 شعبه يك شركت با مسافتهاي بين 1 تا 10 كيلومتر چيكار بايد كرد
ميخوام همه به سرور شعبه مركزي وصل شن و از ديتا بيس سيستم همكاران سيستم استفاده كنن يعني شبكه اين 4 تا شعبه با هم وصل باشن
اگه ممكنه از الف تا ي رو بهم بگيد
ممنون
Mask
یک شنبه 18 دی 1390, 11:11 صبح
چندین روش دارید:
میتونید یه آی پی ولید بگیرید و یه سرور .همه کلاینت ها رو با بستر اینترنت(وایرلس یا با adsl و ...) به سرور متصل کنید. این روش یکم هزینه بره ، اما کلی مزایا بهتون میده.
روش بعدی قرار دادن یه آنتن نانو یا لوکو بین این شرکتها .و وصل کردنشون به هم .
nazihosseinioun
سه شنبه 11 بهمن 1390, 11:30 صبح
ميشه راجع به كانفيگ هاش هم بگين
khosroanjam
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 08:46 صبح
ببین خود انتن ها انوقدر مهم نیستن نتظیمات سادش این که باید اونی که سرور داره رو AP بزاری و بقیه رو Station بعد یه صفحه Scan داره که SSID انتن AP رو میبینه و نسبت سیگنال به نویز رو هم نشون میده و بقیه کارا که باید انجام بدی ولی به نظر من Device های که پشت انتن وایرلس میزاری مهم و Route کردن اونها که باید توضیح بیشتر بدی تا دوستان بتونند کمکت کنند من تا همن جا میدونستم ببخشید
AMIBCT
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 08:53 صبح
هزینهی ارتباط بیسیم بالا است
با مراجعه به مخابرات میتونید در شبکهی ملی اینترانت اکانت تهیه کنید و از اون طریق به هم وصل بشید
khosroanjam
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 15:05 عصر
ولی بنظر من وایرلس ارزش هزینه کردن و نسبت به مخابرات داره مخابرات شما باید ماهیانه هزینه اوبمان سرویس مورد نظرو بدی مثلا MPLS که توی دراز مودت همون هزینه وایرلس و داره بعدشم با این مخابرات الان که اصلا نمیشه روی کیفیت سرویس حساب کرد ولی وایرلس و یک بار هزینه میکنی ولی خیالت راحته که مال خودته البته این نظر شخصی منه و دیدگاه یک حرفه ای این کار نیست باز باید یک کسی که تجربه هردو رو داره جواب سوالت و بده
gama118
یک شنبه 16 بهمن 1390, 08:55 صبح
سلام
با تشكر از جواتون
من ميخوام سيستمهاي شركت همكاران سيستم رو تو يكي از اين چهار شركت نصب كنم و 3 تا شركت ديگه به ديتابيس اين سيستمها در سرور مركزي وصل بشن و كار كنن هدف من هم استفاده از آنتن وايرلسه
ميخوام ببينم چه تجهيزاتي در اين چهار تا شركت بايد نصب بشه
آيا در هر 4 تا شركت بايد سرور داشته باشم يا فقط تو شركت اصلي ؟
در كنار هر كدوم از اين انتنها چه تجهيزاتي بايد نصب بشه منظورم اينه كه ايا روتر و يا چيزهاي ديگه هم مي خواد ؟ يا فقط سوييچ نياز داره؟
من آماتورم اگه ميشه به صورت ريز يه توضيحاتي بدين
متشكرم
AMIBCT
یک شنبه 16 بهمن 1390, 23:22 عصر
شما که روش را انتخاب کردهاید بنابراین ایجاد تاپیک شما بی فایده است
برای ارتباط بیسیم هم کافی است به شرکتهای مختلف مراجعه کنید و اونها کاملا شما رو راهنمایی میکنند که چه کار باید انجام بدید
I Am XFTM
شنبه 22 بهمن 1390, 22:27 عصر
سلام
براي ارتباط بين 4 شعبه يك شركت با مسافتهاي بين 1 تا 10 كيلومتر چيكار بايد كرد
ميخوام همه به سرور شعبه مركزي وصل شن و از ديتا بيس سيستم همكاران سيستم استفاده كنن يعني شبكه اين 4 تا شعبه با هم وصل باشن
اگه ممكنه از الف تا ي رو بهم بگيد
ممنون
سلام
:)) میخوان از کل دوره های آموزشی شبکه + شروع کنم یا یراس بریم سر کابل کشی ونسب آنتن ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.