ورود

View Full Version : سوال: '(80004005)Run-time Error '-2147467259

bagion
شنبه 17 دی 1390, 19:57 عصر
با سلام خدمت مدیران محترم انجمن و برنامه نویسان عزیز

من در حال تکمیل برنامه ای هستم که از بانک اکسس و کانکشن ADODB برای خواندن و نوشتن و پاک کردن چندهزار رکورد استفاده می کندو لازم است برنامه بطور مداوم در حال اجرا بماند.اما پس از چندین ساعت با ارور بالا متوقف می شود.

از صاحبنظران برای رفع این مشکل تقاضای کمک دارم
با تشکر
در ضمن کاربر RussellEngland (http://www.access-programmers.co.uk/forums/member.php?u=58672) در لینک زیر همین مشکل را مطرح کرده ولی متوجه نشدم.
http://www.access-programmers.co.uk/forums/showthread.php?t=156548
تصویر خطا هم ضمیمه شده است.

maktoom
شنبه 17 دی 1390, 23:51 عصر
سلام

Don't open a connection using "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & CurrentDb.Name & ";" to the current db

اینجا داره می گه اتصالی رو با استفاده از اونایی که دخل کوتیشن نوشته به دیتا بیس جاریت استفاده نکن.
و می گه تمام چیزی که تو نیاز داری اینه که از این استفاده کنی:

Set oConnect = CurrentProject.Connection

و درنهایت هم می گه یا اینکه در وضعیت ReadOnly قرار داری یا اینکه یک یوزر دیگه اون جدول رو قفل کرده.

bagion
یک شنبه 18 دی 1390, 00:33 صبح
با تشکر
دوست عزیز لینکی رو که گذاشتم خودم تست کردم ولی خطا داد نیازی به ترجمه نبود
لطفا با توجه به شکل راهنماییم کنید

bagion
یک شنبه 18 دی 1390, 11:18 صبح
Set oConnect = CurrentProject.Connection
من این خط رو تو برنامم وارد می کنم ارور میده. به جای CurrentProject چیز دیگه ای باید بنویسم؟

maktoom
دوشنبه 19 دی 1390, 15:51 عصر
بنظر باید اسم پروژت رو بنویسی

ali shabani fard
پنج شنبه 22 دی 1390, 14:20 عصر
سلام من هم همین ارور رو دارم
دیشب یه قطعه کد اس کیو ال پیدا کردم که خیلی خوب کار میکرد و ارور نداشت اما کامپیوتم چند ساعت بعد بدون اینکه برنامه رو سیو کنم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنمش.
حالا هر چقدر تو وبلاگ ها میگردم او قطعه کد رو پیدا نمیکنم. اگه میشه کمکم کنید
من میخوام تو یک حلقه کل رکوردهای موجود تو دیتا بیسم رو پاک کنم اما این ارور رو دارم
'(80004005)Run-time Error '-2147467259
insufficient key column information for updating or refreshing

لازم به ذکره که دیتا بیس من یک جدول و یک یک فیلد داره که اون فیلد هم کلید اصلی نیست

ali shabani fard
پنج شنبه 22 دی 1390, 14:38 عصر
سلام به دوستان تونستم مشکلم رو با گذاشتن یک کلید اصلی حل کنم و دیتا بیسم و خالی کنم این شکل کدشه امیدوارم مفید باشه
80658