ورود

View Full Version : سوال: یه سوال در مورد نحوه استفاده winrar در Run یا shell

m75an86
یک شنبه 18 دی 1390, 10:32 صبح
با سلام و احترام
این سوالم به vb ربطی نداره و در vb میخوام ازش استفاده کنم.
میخوام یه سری فایل و یا یه پوشه رو در Run با نوشتن دستور winrar فشرده کنم و فقط میخوام همون فایلها و یا پوشه رو در فایل فشرده نشون بده نه کل مسیرش . مثلا میخوام یه پوشه به نام bb که تو مسیر D:\nn\jj\m هست رو rar کنم و دستور (winrar a c:\VV.rar D:\nn\jj\m\bb) توی Run اجرا میکنم بعد از اون وقتی فایل vv.rar را extract میکنم این مسیر رو ایجاد میکنه c:\nn\jj\m\bb ولی من میخوام تو درایو c فقط یه پوشه bb داشته باشم. امیدوارم منظورمو رسونده باشم با یه سری command و switch ور رفتم ولی نشد.
اگه کسی میدونه خواهش میکنم راهنمایی کنه باید اونو تو vb اراش کنم و حیاتیه
ممنونم

quiet_programmer
یک شنبه 18 دی 1390, 17:16 عصر
با سلام.

منظورتو کامل نگرفتم ولی فکر کنم چیزی باشه که میخوای:

c:\> set path="C:\Program Files\WinRAR\";%path%
برای فشرده کردن محتویات پوشه 3 در مسیر d:\1\2 در ریشه درایو \:d

WINRAR a d:\1\2\3 d:\3.rar
برای اینکه همه این اتفاقات تو محیط کامند لاین اتفاق بیوفته از دستور زیر استفاده کن:

rar a d:\3.rar d:\1\2\3
برای extract کردن در ریشه درایو \:e

rar e d:\3.rar e:\

یاحق.
موفق باشید/

m75an86
دوشنبه 19 دی 1390, 08:21 صبح
با سلام.

منظورتو کامل نگرفتم ولی فکر کنم چیزی باشه که میخوای:

c:\> set path="C:\Program Files\WinRAR\";%path%
برای فشرده کردن محتویات پوشه 3 در مسیر d:\1\2 در ریشه درایو \:d

WINRAR a d:\1\2\3 d:\3.rar
برای اینکه همه این اتفاقات تو محیط کامند لاین اتفاق بیوفته از دستور زیر استفاده کن:

rar a d:\3.rar d:\1\2\3
برای extract کردن در ریشه درایو \:e

rar e d:\3.rar e:\

یاحق.
موفق باشید/

سلام. منظور منو نگرفتین. من تو winrar مشکل ندارم مثلا اگه یه فایل در مسر d:\1\2\3\tt.txt داشته باشم و بخوام همون فایل tt.txt را در مسیر دیگری مثلا c:\bbفشرده کنم دستور زیر را در Run اجرا میکنم:

winrar a c:\bb\tt.rar d:\1\2\3\tt.txt
وقتی tt.rar را extract میکنم 3 تا پوشه تو در تو (1و2و3)در مسیر مقصد یعنی c:\bb ایجاد و فایل tt.txt را در آن قرار میده ولی من هدفم اینه که وقتی tt.rar را extract میکنم فایل tt.txt را در مسیر c:\bb ببینم نه در پوشه های parent آن.

vbhamed
دوشنبه 19 دی 1390, 09:25 صبح
سلام

شما ابتدا بايد با 2 دستور اول مسير جاري سيستم رو برابر پوشه مورد نظر قرار بديد
فرض كنيد پوشه هاي تو در توي c:\1\2\3\4 وجود دارن و فايلها تو پوشه 4 قرار دارند و قراره خود پوشه 4 با فايلهاي درونش به نام test.rar فشرده بشن، ضمنا بايد مسير Winrar رو كامل بدين
ChDrive "c:"
ChDir "c:\1\2\3"
Shell "e:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe a test.rar 4\*.*"

m75an86
دوشنبه 19 دی 1390, 11:43 صبح
سلام

شما ابتدا بايد با 2 دستور اول مسير جاري سيستم رو برابر پوشه مورد نظر قرار بديد
فرض كنيد پوشه هاي تو در توي c:\1\2\3\4 وجود دارن و فايلها تو پوشه 4 قرار دارند و قراره خود پوشه 4 با فايلهاي درونش به نام test.rar فشرده بشن، ضمنا بايد مسير Winrar رو كامل بدين
ChDrive "c:"
ChDir "c:\1\2\3"
Shell "e:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe a test.rar 4\*.*"

خیلی ممنون از راهنمایی شما جناب vbhamrd .
مشکلم حل شد ولی یه مشکل اساسی دارم و اینه که میخوام از فایل هایی تو شبکه که توسط کاربران، باز و در حال کارند یه بکاپ فشرده بگیرم که winrar و xceed نمی توانند این فایلها را فشرده کنند ولی داخل ویندوز از compress خودش استفاده کردم مشکلی نداشت و اون فایلها رو توانست zip کنه ولی نمیدونم چطور داخل vb ازش استفاده کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. الان مجبورم داخل برنامه از اونها یه کپی بگیرم و از کپی اش zip تهیه کنم که سرعت رو پایین میاره