View Full Version : کار با api برای ساخت firewall
Touska
پنج شنبه 19 آبان 1384, 09:31 صبح
کسی با api اینقدر حرفه ایی کار کرده که بتونه یک firewall بنویسه اگر هست به ما هم یاد بده.
vcldeveloper
پنج شنبه 19 آبان 1384, 12:40 عصر
آقای افشین زوار قبلا در این زمینه تاپیکی باز کرده بودند، اگه در سایت جستجو کنید می تونید اون تاپیک را پیدا کنید.
Touska
پنج شنبه 19 آبان 1384, 14:12 عصر
آقا برای packet sniffer کردن من دو تا ابزار پیدا کردم به نام packet sniffer sdk که کاله microolapبود
و دیگری WinpCap بود .
برای این کار ابزار دیگری نیست.
می خوام یک سری string تو packet ها sniff کنم. عزیز
Arminizer_88
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 09:16 صبح
خیلی حرفه ای کار میکنی عزیزم. نا امیدت نمیکنم ولی من برنامه نویسی اینترنت و شبکه خیلی کار کردم و میکنم. به همین راحتی ها هم نمیتونی پاکت ها و سوکت ها رو کنترل کنی. پیشنهاد میکنم حتما یه سری کتا از O'Reilly در باره TcpIP بخون و VB.NET 2005 کار کن. از NameSpace های System.Net - System.Net.NetworkInformation - System.Net.Sockets استفاده کن. در کنار اون برای برنامه هایی که به بایت، امنیت و Sniff استفاده میشن خیلی مهمه که با خانواده زبان C آشنایی داشته باشی.
Touska
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 09:29 صبح
خیلی حرفه ای کار میکنی عزیزم. نا امیدت نمیکنم ولی من برنامه نویسی اینترنت و شبکه خیلی کار کردم و میکنم. به همین راحتی ها هم نمیتونی پاکت ها و سوکت ها رو کنترل کنی. پیشنهاد میکنم حتما یه سری کتا از O'Reilly در باره TcpIP بخون و VB.NET 2005 کار کن. از NameSpace های System.Net - System.Net.NetworkInformation - System.Net.Sockets استفاده کن. در کنار اون برای برنامه هایی که به بایت، امنیت و Sniff استفاده میشن خیلی مهمه که با خانواده زبان C آشنایی داشته باشی.
نا امیدم نمی کنی. نگاهی به تاریخ پست بینداز
اون پروژه تموم شد و حتی AirSniff ش رو هم نوشتیم :لبخند:
Developer Programmer
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 09:41 صبح
سلام
هرچند که وقتش گذشته ...!!
راستش درگیری شدیدی با DDK داره که باید CD هاش رو از مایکروسافت دانلود کنی تا درایور نویسی سطح کرنل رو یاد بگیری.
یه برنامه ای پیدا کردم با حجم خیلی پایین که با WinSock نوشته بودن و درست هم کارمیکرد! هرچی دنبال نویسنده اش گشتم که بگم سورس رو بده پیدا نکردم. (بخوای میدم)
راحتترین کار استفاده از کامپوننت های اماده است که اونوقت هم درصورتی که باگی داشته باشه ؛ کل فایروال میره هوا ...!
(مثلا همین DBISAM از Indy استفاده کرده که با یه IPSpoofer و ارسال چند پکت ، سرریز میکنه نویسنده اش هم گفت که کاری ازدستش بر نمیاد)
...
چند تا سورس آماده فایروال به زبان تلخ C++ دارم... امر کن بدم.
Touska
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 12:59 عصر
ممنون میشم اگه لطف کنید :)
Developer Programmer
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 09:43 صبح
فقط به خاطر تو:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.