View Full Version : راهنمايي براي تعين روش
irpersian20
دوشنبه 19 دی 1390, 13:02 عصر
با سلام
من دانشجو كامپيوتر هستم.(نرم افزار) به كار تدرس علاقه اي ندارم.چون هم سواد درست و حسابي ميخواد. هم مدرك بالا ميخواد.
برنامه نويسي هم خوبه اما اونم زياد مايل نيستم.
حالا دوستاني كه در محيط هاي بيرون مشغول به كار هستند . مثل ادارت و بانك و .. .
لطفا بفرمائيد . چه فن و مهارتي لازم است؟ يكي از دوستان ميگفت بايد شبكه و سخت افزار بلد بود.
بنده بايد چه فني ياد بگيرم كه چند وقت ديگر از دانشگاه امدم بيرون بتوانم توانايي مشغول شدن به يك كار درست و حسابي را داشته باشم؟
بايد در شبكه و سخت افزار خبره شوم؟
ما اگر بزنيم تو كار شبكه و بخواهيم تا آخرش بريم.
از نرم افزار و برنامه نويسي در چه سطحي سواد لازم دارد؟
با تشكر
Mani_rf
سه شنبه 20 دی 1390, 00:19 صبح
باید بری دونبال کاری که بهش علاقه داری.
تو رشته کامپیوتر اگر دکترا هم داشته باشی اما کار بلد نباشی نمیتونی کار پیدا کنی البته مگر اینکه پارتی داشته باشی که اون دیگه سواد هم نمی خواد.
به نظر من تقریبا همه زیر شاخه های رشته کامپیوتر اشباع شدن. هم برنامه نویس خوب زیاد هست، هم شبکه کار خوب و هم... اما با این حال اگر کارت خوب باشه میتونی جای خودتو بینشون باز کنی.
برای همین به نظر من اون زیرشاخه ای را انتخاب کن که بهش علاقه داری تا بتونی پیشرفت کنی.
irpersian20
سه شنبه 20 دی 1390, 12:18 عصر
باید بری دونبال کاری که بهش علاقه داری.
تو رشته کامپیوتر اگر دکترا هم داشته باشی اما کار بلد نباشی نمیتونی کار پیدا کنی البته مگر اینکه پارتی داشته باشی که اون دیگه سواد هم نمی خواد.
به نظر من تقریبا همه زیر شاخه های رشته کامپیوتر اشباع شدن. هم برنامه نویس خوب زیاد هست، هم شبکه کار خوب و هم... اما با این حال اگر کارت خوب باشه میتونی جای خودتو بینشون باز کنی.
برای همین به نظر من اون زیرشاخه ای را انتخاب کن که بهش علاقه داری تا بتونی پیشرفت کنی.
دوست عزيز
اگر من بخواهم بزنم تو كار شبكه.
الان كه فعلا شروع نكردم.
از نظر شما چقدر به برنامه نويسي نياز داره؟ اصلا نياز هست؟ اگر نياز هست . به نظر شما چه مباحثي از برنامه نويسي يا پايگاه هاي داده رو بايد مهارت پيدا كنم؟
بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 21 دی 1390, 00:54 صبح
سلام
شبکه ربطی به پایگاه داده و برنامه نویسی نداره . همون اندازه که دانشگاه مطالعه کردین کفایت می کنه . کارها رو به تخصصی شدن میره و خود شبکه هم گرایش داره !
میشه گفت دروازه وروود به بازار کار شبکه ccna , mcse هستند . ( الان شاید دوره های جدید تر اومده باشه ) این دو آموزش رو اگر بتونید بگذرونید آماده ورود به کار شبکه هستید ... بعدش دیگه در ارتباط هایی که با اساتید و دانشجویان و فروم های مختلف و بازار کار پیدا می کنید . براتون مشخص میشه که باید سراغ چه نوع کاری در شبکه باشید ...
gwbasic
پنج شنبه 22 دی 1390, 12:33 عصر
با توجه به اینکه به برنامه نویسی علاقه نداری مطمئنا بهترین پیشنهاد شبکه هست (البته در کل شبکه بازار کار بیشتری نسبت به برنامه نویسی داره دلیلشم واضحه چون هر شرکت غیر نرم افزاری هم به کامپیوتر و مسئول شبکه نیاز داره) اما چطوری شبکه یاد بگیری جدا از اینکه حتما باید کلاسهای مختلف رو بری موضوعی که من تاکید دارم روش اینه که حتما یک شرکت برای کار کردن پیدا کنی (البته ترجیحا یک شرکت خوب) حتی شده حقوقی هم نگیری و کار یاد بگیری. یاد نره جدا از کلاسهای شبکه کار عملی رو فراموش نکن.
از همین الان شروع کن که چشم بهم بذاری درست تموم شده (از همین الان)
البته این پیشنهاد یک برنامه نویس هست که دنبال شبکه نرفته و من این پیشنهادو به هر کسی حتی کسی که عاشق برنامه نویسی هم هست می کنم که بره دنبال شبکه دلیلشم کار راحت تر و بازار کار بیشتر هست. شاید کسی که متخصص شبکه هست نظر دیگه ای داشته باشه. ولی مهمتر از همه اینها و تصمیمی که می گیری اینه که از همین الان شروع کنی حتی جدی تر از درست پیگیری کن
موفق باشی
irpersian20
پنج شنبه 29 دی 1390, 18:14 عصر
بعد يك سري ها ميگن براي شبكه بايد برنامه نويسي هم بلد بود.اصلا ربطي داره؟ اين جريان برنامه نويسي تحت شبكه چيه؟ اونم ميخوره تو حوزه شبكه يا حوزه بچه هاي برنامه نويس؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.