ورود

View Full Version : مشکل با گزارش گیری از بانک اطلاعاتی

blackroos
پنج شنبه 19 آبان 1384, 13:49 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان
تاپک قبلی رو که آقا بابک لطف کردن و اونو حذف کردن حالا اگه ممکنه به این سوالات من جواب بدین
من یک بانک اطلاعاتی دارم که می خوام از اون گزارشگیری کنم و پرینت بگیرم خوب حالا من می خوام که پرینت گرفتنم به صورت زیر باشه .
1- در بالای صفحه نوشته هایی دارم که می خوام روی تمامی صفحات بیفته مثلا چند تا نوشته و چند تا خط
2- می خوام که در صفحه فقط 25 رکورد رو نشون بده و اگر 25 تبدیل به 26 شد بره صفحه ی بعد
3- حالا می خوام پایین صفحه ام رو مثل بالای صفحه چند تا خط و چند تا نوشته رو در تمام صفحه هام نشون بده و همچنین من می خوام که اون پایین مثلا یک لیبل داشته باشم که مقدار اون 25 رکورد رو با هم جمع کنه و نمایش بده و در صفحه ی بعد هم اون مقدار حساب شده رو نشون بده و یک لیبل هم می خوام که اگر تعداد رکورد های صفحه از 25 بیشتر شد یعنی رفت صفحه ی بعد بنویسه "انتقال به صفحه ی بعد "
4- حالا در صفحه ی بعد وقتی می خواد وقتی که تعداد 25 رکورد بعدی رو با هم جمع اون رو با مقدار که بالای صفحه ات جمع کنه و در یک لیبل نشون بده
5- می خوام محدودیتی در این امر نداشته باشه مثلا اگر 40 صفحه شد قاطی نکنه چون شاید 2 صفحه باشه شاید هم 40 صفحه
اگه ممکن است برام یک برنامه ی نمونه بنویسید و برام بفرستید یا توضیح بدید تا تمام دوستان استفاده کنند .
blackroos2008@yahoo.com هم ایمیل من است
مخلص همتون blackroos (رضا)

zziibbaajoon
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 23:45 عصر
؟؟؟؟؟ ؟ /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

Hossein Bazyan
جمعه 20 مرداد 1385, 10:29 صبح
خیلی راحت
مطالبی که ذکر کردی جزء مسائل ساده و معمولی کریستال ریپورت است . از کریستال ریپورت استفاده کن .
در ضمن یکی از اعضای سایت در حال نوشتن آموزش کریستال ریپورت میباشد که قسمت اول را نوشته بگرد پیداش میکنی

as_200340
جمعه 20 مرداد 1385, 21:36 عصر
منم همچین مشکلی دارم با دیتا ریپورت اگه میشه کسی که بلده کمک کنه ممنون میشم