ورود

View Full Version : ایده دهید جهت ایجاد امکان درخواست دوستی برای سایت جامعه مجازی

shafiei7
سه شنبه 20 دی 1390, 09:05 صبح
سلام
لطفا به صورت فارسی یک ایده تشریح کنید، که من با ASP پیاده سازی کنم جهت اضافه کردن امکان ارسال درخواست دوستی بین کاربران سایت. دقیقا مثل فیس بوووو.ک

هم پیاده سازی دیتابیس هم نحوه کد نویسی به صورت فارسی توضیح دهید خودم پیاده سازی میکنم. تشکر

mahmood_4246
سه شنبه 20 دی 1390, 11:01 صبح
یه جدول بذار که کد درخواست کننده ، درخواست شوند و تاریخ و وضعیت قبول یا عدم قبول توش باشه .. وقتی کاربر وارد میشه جستجو میکنی که کدوم رکوردها ماله خودشه .. بر اساس فیلد درخواست شونده .. اگه قبول کرد کد دوست به جدول دوستان اضافه میشه در غیر این صورت حذف میشه

shafiei7
سه شنبه 20 دی 1390, 17:28 عصر
ممنون؛ برای لیست دوستان هم نیاز به یک جدول دیگه دارم؟ وقتی که تائید کرد اطلاعاتش ریخته بشه توی اون؟

Alfred188
سه شنبه 20 دی 1390, 18:48 عصر
ممنون؛ برای لیست دوستان هم نیاز به یک جدول دیگه دارم؟ وقتی که تائید کرد اطلاعاتش ریخته بشه توی اون؟

تو همون قسمت قبول یا عدم قبول اینکارو کن. اگه هنو قبول نکرده بود false ولی اگه قبول کرد true ولی اگه رد کرد حذف کن

mahmood_4246
چهارشنبه 21 دی 1390, 00:44 صبح
هم میتونی تو اون جدول درخواست ها نگه داری هم میتونی یه جدول دیگه بذاری با کد شخص و کد دوست توش نگه داری بشه که بهینه تر هست و مطمئنا بهتر

atousamehr
دوشنبه 26 دی 1390, 11:24 صبح
با تشکر از دوستان
1 سوال داشتم
چطور میشه سطح دسترسی کاربران به اطلاعات دیگران رو مشخص کرد؟

alonemm
دوشنبه 26 دی 1390, 16:47 عصر
با تشکر از دوستان
1 سوال داشتم
چطور میشه سطح دسترسی کاربران به اطلاعات دیگران رو مشخص کرد؟

باسلام:
هر کاربر میتونه لیستی از کابران دیگه که بعنوان دوست هستند رو در یک جدول در پایگاه داده داشته باشه.(شناسه رکورد کاربر).
و بر این اساس میتونه اطلاعات رو نمایش بده.

شادباشید.