ورود

View Full Version : به روز رسانی اطلاعات پس از تایید admin

sadegh.rj
سه شنبه 20 دی 1390, 12:33 عصر
با سلام
چطور میشه وقتی یوزر یک فیلدی رو آپدیت کرد این تغیر به اطلاع مدیر برسه و در صورت تایید اعمال بشه
مثلا وقتی یوزر آدرس خودشو تغییر میده مدیر هم آدرس قبلی و هم جدید رو ببینه و مشخص باشه چه فیلدی
تفییر کرده تا بتونه این تغییرات رو تایید یا رد کنه؟

با تشکر

Galawij
سه شنبه 20 دی 1390, 13:24 عصر
سلام،
برای این که لیست تغییرات را داشته باشید، می تونید از طریق این لینک آموزشی (http://barnamenevis.org/showthread.php?321182-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%28CDC-%28Change-Data-Capture-%D8%AF%D8%B1-Sql-Server-2008) که شروع کردم، لیست تغییرات بانک را با محدود کردن روی جداول و حتی ستون ها مشاهده کنید. می تونید از تریگرهایی که در پاراگراف اول معرفی کردم،هم استفاده کنید.

baktash.n81@gmail.com
سه شنبه 20 دی 1390, 13:35 عصر
سلام ...

این کارو به کمک یک جدول موقت و Transaction می تونید انجام بدید ... یا اینکه فقط یک جدول Temp ...

در روش اول کاربر Transactionی رو استارت می کنه ... اطلاعات مربوط به تغییرات تو جدول Temp قرار می گیره تا زمانی که مدیر سیستم اونو تایید کنه بعد Transaction با یه دستور Commite میشه ... ( این روش فقط تئوری به ذهنم رسید روی قابلیت پیاده سازیش باید تست کنم)

در روش دوم اطلاعات توی جدول Temp قرار می گیره ... وقتی مدیر تایید کرد تازه دستور Update ساخته و اجرا می شه ...