ورود

View Full Version : مشخصات جدیدترین قطعات بازار ایران

masoud_z_65
سه شنبه 20 دی 1390, 18:50 عصر
با سلام

میخواستم یک سیستم عالی جمع کنم ولی نمیدونم الان جدیدترین و بروزترین قطعات داخل کشور چیه....
درمورد سخت افزار اطلاعاتم کمه ممنون میشم کسی بهترین سیستمی که میتونم جمع و جور کنم رو برام بگه....
سی پیو،رم،گرافیک،هارد و.....

ممنون

masoud_z_65
سه شنبه 20 دی 1390, 18:53 عصر
هر کسی در هر زمینه از سخت افزار اطلاعات داره ممنون میشم کمکم کنه

در ضمن اگه میشه بگید چجوری میتونم بفهمم که کدوم قطعه به کدوم قطعه میخوره یا نه....مثلا مادربوردی که معرفی می کنید آیا رمی که معرفی می کنید رو هم پشتیبانی میکنه یا نه

حمید محمودی
سه شنبه 20 دی 1390, 23:11 عصر
سلام،

یکی از راحتترین کارها در این گونه مواقع اینه که، به سایت های فروش قطعات سخت افزاری آنلاین (مثل: رایانه (http://www.rayaneh.com)، رایان صبا (http://www.rayansaba.com) ، لیون کامپیوتر (http://lioncomputer.ir) ، دیجی کال (http://digikala.com)ا ) مراجعه کنید و از اونها راهنمایی بخواید. به علاوه اینکه میتونید قیمت های اونها رو باهم مقایسه کنید.

پ.ن:
البته نمیدونم همه این سایت هایی که نام بردم ، این گونه راهنمایی ها رو ارائه میدند یا نه ولی اکثرا اینکارو انجام میدند.

موفق باشید :)

masoud_z_65
چهارشنبه 21 دی 1390, 15:37 عصر
ممنون....اما من میخوام از بچه های برنامه نویس و تجربه هاوشن استفاده کنم واسه همین این تاپک رو زدم.....
به هر حال بچه های اینجا خیلی علمی و تر و منطقی تر و با تجربه تر از سایتهای تجاریه حرفاشون

بازم ممنون دوست خوبم

jafar2012
جمعه 30 دی 1390, 00:41 صبح
hi
در چه حد قيمت باشه و براي چه كاربردي بازي برنامه نويسي و...

masoud_z_65
شنبه 01 بهمن 1390, 14:52 عصر
hi
در چه حد قيمت باشه و براي چه كاربردي بازي برنامه نويسي و...

فقط مشخصات کیس در حد 600 تا 700 باشه
فقط کیس

گرافیک قوی میخوام.....بازی

jafar2012
شنبه 01 بهمن 1390, 20:05 عصر
برای amd باشه یا intel
وبرای بازی می خواهی دیگه
گرافیک ati باشه یا nvidia
یعنی برات مهم نیست قابلیت فیزیکس انویدیا یا قابلیت چند مانیتوره ای ام دی

masoud_z_65
دوشنبه 03 بهمن 1390, 15:16 عصر
برای amd باشه یا intel
وبرای بازی می خواهی دیگه
گرافیک ati باشه یا nvidia
یعنی برات مهم نیست قابلیت فیزیکس انویدیا یا قابلیت چند مانیتوره ای ام دی

من سخت افزار زیاد وارد نیستم
اما شنیدم اینتل گرافیکش قویتره
درضمن من این تا‍‍پیک رو زدم که همینا رو یاد بگیرم خب اما از تجربه شماها
شما فکر کن برا خودت میخوای تو این رنج قیمت و برا این کلربرد بگیری چه مشخصاتی میگیری؟

کلا هرچی تجربه تو خرید دارید

jafar2012
سه شنبه 04 بهمن 1390, 10:45 صبح
ببین عزیز من یه دو سال تو خدمات کامپیوتری فعالیت می کردم اگر بخواهم همه ی تجربه ام رو بگم باید کلی بنویسم و همچنین اگر دقت کرده باشی کسی اون تجربه ناب خودش رو نمیده واقعا خودت حاضری این کار رو بکنی
کارت گرافیک الحاقی رو دو شرکت چیپست هاش رو تولید می کنند amd و nvidia اینتل کارت گرافیک تولید نمی کنه ولی گرافیک داخلی برای لپ تاپ و هم برای سیستم های رو میزی تولید می کنه که توی سیستم های جدید اینتل گرافیک رو داخل سی پس یو برده وتست های مختل وبیانیه های خود شرکت اینتل این رو میگه که این گرافیک به درد بازی کردن نمی خوره البته شرکت ای ام دی هم این کار رو کرده ولی قدرت گرافیکیش خیلی بهتر از اینتل نمایان شده اگر یه سری به این ینک بزنی بد نیست این گرافیک های داخلی amd برای گیم در حد متوسط خوبه ولی برای گیم در حد بالا نه رفیق خوب نیست
http://barnamenevis.org/showthread.php?323986-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%8A-%DA%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%9F

jafar2012
سه شنبه 04 بهمن 1390, 10:55 صبح
1بودجه ای که می خواهی برای سیستم بدی چه قدر هست دقیقش رو بگو حتی هزار تومن هم مهمه
2برند خواستی اگر در نظر داری بگو
3نوع سی پی یو رو که می خواهی استفاده کنی بگو
4نوع کارت گرافیک رو مشخص کن

masoud_z_65
سه شنبه 04 بهمن 1390, 21:16 عصر
1بودجه ای که می خواهی برای سیستم بدی چه قدر هست دقیقش رو بگو حتی هزار تومن هم مهمه
2برند خواستی اگر در نظر داری بگو
3نوع سی پی یو رو که می خواهی استفاده کنی بگو
4نوع کارت گرافیک رو مشخص کن

1- فقط کیس تا 700 تومن(سی پی یو-کارت گرافییک-مادربورد-رم-پاور-کیس)
2-نه
3-i3 باشه حداقل
4-نمیدونم......nvidia فکر کنم بهتره

بازم ممنون

jafar2012
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 17:15 عصر
hi
شرمنده یا ادم کاری نباید قبول کنه یا اگر رفت تا تهش بره یه مدت رفتم سفر به اینترنت دسترسی ندارم شرمند
تا چند روز دیگه چند مدل بهت پیشنهاد می کنم ببین چی میشه
یا اگر خودت می خواهی اقدام کنی دنبال کارت گرافیک انودیا سری 500 باش و مادربورد های اسوس که دارای قابلیت های خاصی هستند یا گیگابایت البته سعی کن مدل هایی که انتخاب می کنی ساتا3 و یو اس بی3 ساپرت کنه همچنون می تونی روی سی پی یو های core i7 حساب کنی البته این نکته رو یادت نره تعامل کارت گرافیک با سی پی یو یعنی کارت گرافیک خیلی قوی نباشه و سی پی یو قوی و بالعکس وفکر نکنم استفاده از هارد جامد با این بوجه کار درستی باشه

masoud_z_65
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 19:25 عصر
hi
شرمنده یا ادم کاری نباید قبول کنه یا اگر رفت تا تهش بره یه مدت رفتم سفر به اینترنت دسترسی ندارم شرمند
تا چند روز دیگه چند مدل بهت پیشنهاد می کنم ببین چی میشه
یا اگر خودت می خواهی اقدام کنی دنبال کارت گرافیک انودیا سری 500 باش و مادربورد های اسوس که دارای قابلیت های خاصی هستند یا گیگابایت البته سعی کن مدل هایی که انتخاب می کنی ساتا3 و یو اس بی3 ساپرت کنه همچنون می تونی روی سی پی یو های core i7 حساب کنی البته این نکته رو یادت نره تعامل کارت گرافیک با سی پی یو یعنی کارت گرافیک خیلی قوی نباشه و سی پی یو قوی و بالعکس وفکر نکنم استفاده از هارد جامد با این بوجه کار درستی باشه

خیلی ممنون بابت راهنماییات.....ممنون میشم چندتا مدل بگی....

jafar2012
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 10:28 صبح
hi
شما بایست 20 + 250 تومن بابت کیس دی وی دی پاور هارد رم و کولینگ کنار بزاری
کیس35
دی وی دی27
هارد50
رم 45
پاور55
فن سی پی یو50
450 دیگه رو باید برای سی پی یو مادر بورد و کارت گرافیک در نظر بگری
ببین core i7 شامل این سوکت ها است
lga 2011
lga 1366
lga 1156
lga 1155
البته 2011 شامل i7 جدید هست و هم قیمت مین بالا هست و هم سی پی یو پس این رو بی خیال
می مونه سه گروه دیگه که باز هم 1366 قیمتش بالا هست پس برو دنبال سوکت 1156 یا 1155
در کل چون نمی خواهی از گرافیک داخلی سی پی یو استفاده کنی باید بری دنبال مدل هایی که این قابلیت نداشته باشن و همچنین تو انتخاب مادربورد چند نکته زیر مهم هست
پشتیبانی از اتصالات جدید مانند usb3 sata3
قابلیت های مادر بورد مانند tpu
سیستم خنک کننده مادربورد سینک خنک کننده بر روی پل شمالی و..
مدارت برق رسانی به سی پی یو چند فاز باشه مهم هست
و..
ببین دوست من شاید بتونی از این قیمت ها بهتر گیر بیاری منظور چند قلم بالا که قیمت گفتم من تقریبا حد اکثر اون رو گفتم
مدل سی پی یو و مین رو که انتخاب می کنی به فکر این باش تا 4 سال دیگه جواب گو باشه مثلا lga 2011 pci 3.0 ساپرت می کنه ولی هنوز همچین گرافیکی برای استفاده از این پتانسیل ساخته نشده و قیمت این مین ها گرونه
من هیچ مدل از این مین ها نمی تونم بهت پیشنهادبدم خودت برو تو سایت اسوس بگرد بر اساس پل جنوبی هر کدوم از سوکت های lga 1156 و 1155 تقسیم بندی می شن

masoud_z_65
جمعه 14 بهمن 1390, 21:06 عصر
بازم ممنون دوست عزیز