ورود

View Full Version : سوال: این سایت یه سایت اموزشی یا تبلیغاتی

smm2006sh
چهارشنبه 21 دی 1390, 23:15 عصر
با سلام خدمت مسئولان محترم سایت برنامه نویس
به نظر من این تبلیغات جدید به نام ponisha(پونیشا) که توی هر پستی ظاهر میشه خیلی مسخره و اعصاب خرد کن هست .
درخواست : به جای اینکه این تبلیغات را توی هر پست قرار بدید یه تالار مثل تالار آگهی ها برای تبلیغات درست کنید و همه تبلیغات را اونجا بزارید

با تشکر از شما دوستان و مسئولان عزیز و زحمت کش سایت جامعه برنامه نویس:قلب:

mr-adler
پنج شنبه 22 دی 1390, 00:15 صبح
سلام
اولا اینو بگم که من اهل این نیستم که زیاد راجع به سایت و موارد کلی نظر بدم. اما....
اشتباه ترین کاری که ممکن بود بشه همین بود.درسته که سایت ،سایت شخصیه و بازدید کننده زیادی داره اما این دلیل نمیشه که تبدیل بشه به یه سایت تبلیغاتی!
ببخشید که اینو میگم اما این کار یعنی سو استفاده از اعتماد کاربران و .... و این کار از برنامه نویس بعیده به شدت ....:متفکر:
این اولین سایتی بود که دیدم داخل پست ها تبلیغ گذاشته میشه و .....
و خیلی از موارد هست که دیگه خجالت میکشم بگم.
امیدوارم تجدید نظر بشه.
یه طرحی بود که دوستان پیشناهاد داده بودند که میگفت از هر کاربر سالیانه حق عضویت دریافت بشه و با این کار لزوم وجود تبلیغات از بین میره.
دوباره میگم سایت شخصیه و بنده حق اظهار نظر ندارم اما به هر حال نظر من این بود.
با تشکر از مجموعه عزیز برنامه نویس

مهدی کرامتی
پنج شنبه 22 دی 1390, 03:20 صبح
بنر فوق کسی رو گاز نمی گیره که اعتراضی رو در پی داشته باشه!

اون بنر جهت کمک به شناخته شدن معادل ایرانی GetAFreelancer.com است.

Mask
پنج شنبه 22 دی 1390, 11:14 صبح
نظر شخصی من:
واقعا چیز مفید و عالی هست.
من که خیلی خوشحال شدم. من گاهی وقتا کارم گیر میوفته تو یه پروژه و کسی نیست برام انجام بده . البته سایتهای معادل هست .اما قابل اطمینان نیست.
چون لینک سایت پونیشا از سایت محبوب برنامه نویس تبلیغ میشه.الان با اعتماد بیشتر میرم طرفش و پروژه هایی رو که توان انجام دادنش رو ندارم. اونجا قرار میدم.
من که خوشم اومد.

hjran abdpor
پنج شنبه 22 دی 1390, 12:08 عصر
با سلام.
به نظر من هم این روش خوبی است که با تیم های تخصصی اشنا بشیم ، مسولین سایت هم که همیشه با کاربرانشان با احترام رفتا کردن و انتقادات و نظرات کاربانشان را با دلیل و پاسخ خوب جواب دادن .
ما هم بهتر یه ذره مسائل مالی سایت توجه داشته باشیم ، بنده خدا ها این هم اطلاعات در اختیار ما میزارن ،حالا به این یه ذره تبلیغات داد ما بلند شده .........

Saber Mogaddas
پنج شنبه 22 دی 1390, 14:12 عصر
مرسی از آقای کرامتی عزیز بابت معرفی این سایت..
من مشابه خارجی این سایت رو دیده بودم خوشحال شدم که تو کشور ما هم این امکان حاصل شد..

سوداگر
پنج شنبه 22 دی 1390, 14:48 عصر
تا حدودی موافقم!
ولی جای بهتری هم برای اون پیدا می شد. مثلا سمت چپ قسمت زردرنگی که دوره های آموزشی سایت رو قرار داده اید، جای مناسبیه.
من فکر کردم که اون کاربرها تبلیغ گذاشتند و چندباری هم روی دکمه "آگاه کردن مدیر از تخلف" کلیک کردم:گیج:ولی بعدش متوجه شدم که خود سایت این کار رو کرده :لبخند:

با تشکر

ravand
پنج شنبه 22 دی 1390, 15:03 عصر
اين تبليغ بد نيست ولي بعضي مواقع روي نوشته هاي تاپيك قرار ميگيره و نميشه نوشته ها رو خوند. ولي سايتي كه معرفي كرديد سايت خوبيه .و در واقع ايده ي خوبيه ، و كمك ميكنه به اونايي كه تخصص خوبي دارن تا كسب درآمدي داشته باشن .
متشكرم

بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 22 دی 1390, 18:01 عصر
به نظر من بهترین ایده است که اینجا تبلیغ شده در موردش ... من جای مدیران باشم در مقابل اعتراض ها با تمام احترام به نظرات دوستان مقاومت می کنم تا این سایت عضو گیری خودش و انجام بده که از این طریق نه تنها عضو گیری زیادی انجام میده بلکه اعضای مورد نظرش رو هم جذب می کنه و برای کاربران هم بسیار مناسب هست . به کارآفرینان وب هم کمکی شده ...

mj_bayati
پنج شنبه 22 دی 1390, 20:41 عصر
باسلام

به نظر من هم قرار دادن این تبلیغ خیلی کار بیراهی نبوده :تشویق:

اولاً خیلی تبلیغ خوبی بود (اگه کارش بگیره خیلی سایت خوبی میشه) متناسب با موضوع سایت بود
دوماً از اونجا که سایت شخصیه باید بالاخره یکم فکر مسائل مادی اش هم باشه (این همه ما اینجا استفاده میکنیم، خوب یه تبلیغ کوچولو هم باشه مسؤلین استفاده کنن، چه اشکالی داره!!!)

به نظر من که اشکالی نداره، ادامه بدید!!!!!!!
:قهقهه:

موفق باشید

smm2006sh
پنج شنبه 22 دی 1390, 23:25 عصر
با سلام خدمت کلیه دوستان
من به نوبه خودم به همه نظرات دوستان احترام میزارم و اصلا به موضوعیت این تبلیغ کاری ندارم(فقط ما گفتیم جای تبلیغ جای مناسبی نیست ، حالا اگه اشتباه گفتیم همه گان ببخشند:قلب: ) و نظرات همه برام مهم و قابل احترام هست و از اقای کرامتی فر برای ایجاد بستر مناسب برای پیشرفت دوستان تشکر بینهایت دارم و جای قدر دانی داره و ما از زحماتی که ایشان و دیگر دوستان برای ما میکشند به به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه نویس قدر دانی میکنم .

موفق و موید باشید
یا علی مدد

mr-adler
جمعه 23 دی 1390, 02:45 صبح
سلام

من فکر کردم که اون کاربرها تبلیغ گذاشتند و چندباری هم روی دکمه "آگاه کردن مدیر از تخلف" کلیک کردم:گیج:ولی بعدش متوجه شدم که خود سایت این کار رو کرده :لبخند:
دقیقا من هم اول اینطور فکر کردم.

اين تبليغ بد نيست ولي بعضي مواقع روي نوشته هاي تاپيك قرار ميگيره و نميشه نوشته ها رو خوند. ولي سايتي كه معرفي كرديد سايت خوبيه .و در واقع ايده ي خوبيه ، و كمك ميكنه به اونايي كه تخصص خوبي دارن تا كسب درآمدي داشته باشن .
متشكرم
دوست عزیز چه کسی گفته تبلیغات بده؟؟؟

اولاً خیلی تبلیغ خوبی بود (اگه کارش بگیره خیلی سایت خوبی میشه) متناسب با موضوع سایت بود
کوچکترین شکی نیست....

دوماً از اونجا که سایت شخصیه باید بالاخره یکم فکر مسائل مادی اش هم باشه (این همه ما اینجا استفاده میکنیم، خوب یه تبلیغ کوچولو هم باشه مسؤلین استفاده کنن، چه اشکالی داره!!!)
صد درصد
اما....
صحبت بنده سر مکان این تبلیغ(البته خدا رو شکر یک مقدار کم سایزشو کوچکتر کردند)هست . که اصلا جای مناسبی رو انتخاب نکردند چرا که موقع خوندن کد ها و ...به شدت حواس ادمو پرت میکنه.حالا اگه باز یه تصویر ثابت بود خیلی بهتر بود.چون تصویر پشت سر هم عوض میشه کاملا موقع خوندن کدها تمرکز ادم از بین میره.
متاسفانه کیفیت که نکته اصلیه خوب نیست فدای این چیزا بشه.
با تبلیغ مخالف نیستم ، با تبلیغ داخل پست ها مخالفم که دلیل رو هم عرض کردم.

نخیر گاز نمیگیره حواس پرت میکنه.
یا ببریدش قسمت بالایی سایت یا قسمت پایینی سایت.

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.....

موفق باشید

hamidreza66
جمعه 23 دی 1390, 11:44 صبح
کارتون عالی بود عجـــــــــــــــب سایتی حال کردم، به نظرم باید از این سایت پشتیبانی بشه، خیلی وقت بود دنبال یه فرسلنسر ایرانی میگشتم و کلی خوشحال شدم... امیدوارم موفق باشه
به نظرم تبلیغش عالیـــــــــــــه!!!!!!!!!!!