View Full Version : گفتگو: استفاده از frame، مزایا و معایب
mehdi3000
پنج شنبه 22 دی 1390, 16:45 عصر
دوستان خوبم ممنون می شم اگه پیرامون استفاده از frame، مزایا و معایب استفاده از frame، هزینه ها و بار اضافه که احیانا خواهد داشت؛ تاثیر مثبت یا منفی آن در جستجوگرهایی مانند گوگل و کلا همه چی آن نظرات خودتون رو ابراز دارید
crazy_1892
پنج شنبه 22 دی 1390, 17:28 عصر
دوست عزیز من از لجاظ سئو بهت بگم که خیلی ضعیفه و خیلی وقته که دیگه کسی استفاده نمیکنه
bahman7210
پنج شنبه 22 دی 1390, 17:58 عصر
دوست عزیز من از لجاظ سئو بهت بگم که خیلی ضعیفه و خیلی وقته که دیگه کسی استفاده نمیکنه
الان فیس بوک هم داره ازش استفاده میکنه ....
اما در موردش ، باید ببینی کجا میخوای استفاده کنی ، بستگی به استفاده داره میتونه مفید باشه میتونه نباشه
mehdi3000
پنج شنبه 22 دی 1390, 18:11 عصر
اما در موردش ، باید ببینی کجا میخوای استفاده کنی ، بستگی به استفاده داره میتونه مفید باشه میتونه نباشه
میشه بیشتر توضیح بدی، مثلا اینکه در چه مواردی می تونه مفید باشه و در چه مواردی اثر عکس می تونه داشته باشه؟
mehdi3000
یک شنبه 25 دی 1390, 19:25 عصر
الان فیس بوک هم داره ازش استفاده میکنه ....
اگه دوستان لطف کنن و اطلاعات خودشون رو اینجا مطرح کنن واقعا ممنون می شم
crazy_1892
یک شنبه 25 دی 1390, 21:58 عصر
- آیا به معایب استفاده از Frame ها در سایت خود واقف هستید؟ با اینکه استفاده از Frame ها در سایت های بزرگ مدتها ست که منسوخ گشته است اما همچنان نشان آن را در وب سایت های ایرانی به وفور می توان یافت در این روش طراح سایت با چند بخش کردن یک صفحه و پنهان نمودن آدرس سایت اصلی، اقدام به نمایش محتوای یک سایت خاص بدون نشان دادن URL آن می کند، که البته همیشه هم قصد مغرضانه و تقلب کارانه ای در کار نیست، اما نکته ظریف در این ماجرا این است که موتورهای جستجوی بزرگ و از جمله گوگل، محتوای استفاده شده در قالب Frames را کاملا نادیده می گیرند و این می تواند به ایندکس نشدن کل محتوای یک سایت بیانجامد. البته راه حل های نصفه و نیمه ای برای این موضوع وجود دارد که از میان آنها می توان به استفاده از Meta Tag ها و همچنین بهره گیری از تگ no frames اشاره کرد که این آخری در حقیقت همان متنی ست که طراح Frames برای اشخاصی که قادر به دیدن Frame ها نمی باشند در نظر گرفته است غافل از اینکه این متن کوچک تنها چیزی ست که توسط روبات های گوگل ایندکس می گردد.
در مجموع بهتر است از Frames در سایت خود استفاده نکنید.
http://www.stcomputer.rozblog.com/post/827
mehdin69
یک شنبه 25 دی 1390, 23:36 عصر
دوست من هیچ چیزی تماماً بد و یا تماماً خوب نیست
باید مسئاله خودت رو تحلیل کنی بعضی وقت ها مثل من که مجبور میشی استفاده کنی و دقیقاً هم جواب هایی رو می خوایی که بهت میده
همینطور که دوستمون هم گفتن فیسبوک و خیلی از سایت های دیگه دارن از فریم استفاده می کنن
ظاهراً میگن و شنیدم که توی گوگل منسوخ شده اما گوگل چیزی در این باره ندیدم بنویسه و فقط تجربیات دیگران هست
من چند بار استفاده کردم همش هم می خواستم اطلاعاتی کد شده رو نمایش بدم و فریم در این زمینه بهتر بوده برای شیوه نمایش دادنم
باید موضوع پروژه ای که می خوای انجام بدی رو بری روش تحقیق کنی
هیچ چیز 100 در 100 خوب و یا 100 در 100 بد نیست ببین توی هر کاری میصرفه بدی هاشو هم به جون بخری یا نه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.