View Full Version : برنامه های کراس پلتفورم رو با چه زبانهای برنامه نویسی میشه نوشت؟
Mehdi Naderi
جمعه 23 دی 1390, 12:21 عصر
با سلام
فرض کنید قراره یک برنامه بنویسید که روی سیستم عامل های زیر اجرا بشه
1- ویندوز
2- سولاریس
3- لینوکس
سوال اینه که میشه این برنامه رو نوشت که با اطمینان روی هر سه سیستم عامل اجرا بشه یا باید برای هر کدام جداگانه و با زبان های مختلف این برنامه رو نوشت ؟
arkia
جمعه 23 دی 1390, 21:25 عصر
به نظرم این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?94381) میتونه کمکت کنه
Felony
شنبه 24 دی 1390, 00:18 صبح
بستگي به حجم و بزرگي برنامش داره ، تقريبا جوابتون منفي هست و نميشه يك برنامه رو براي چند سيستم عامل كامپايل كرد ، چون براي نوشتن برنامه ها از API هاي سيستم عامل استفاده ميكنيد و اين توابع در سيستم عامل هاي مختلف با هم يكي نيستن , با توجه به همين موضوع هر چي كمتر برنامتون رو وابسته به توابع API يك سيستم عامل خاص كنيد Cross Platform كردنش راحت تره .
براي نوشتن اين نوع برنامه ها هم اصولا از Java , C++ , Python استفاده ميشه ، البته جديدا Delphi هم داره در اين راستا تلاش هايي ميكنه .
alamate_aoal
شنبه 24 دی 1390, 10:05 صبح
اگه از همون توابع استاندارد زبان ++C/C استفاده کنید , کامپایل برنامه تون در هر محیطی که کامپایلر ++C براش وجود داشته باشه 100% تضمین میشه.
استفاده از کتابخونه هایی مثل wxWidget یا Qt هم میتونه به قابلیت حمل برنامه های شما کمک کنه
براي نوشتن اين نوع برنامه ها هم اصولا از Java , VC++ , Python استفاده ميشه
++VC رو تا حالا نشنیده بودم!:متفکر:
Felony
شنبه 24 دی 1390, 10:44 صبح
++VC رو تا حالا نشنیده بودم!
اشتباه نوشتم ، منظورم همون ++C بود .
senaps
پنج شنبه 29 دی 1390, 14:39 عصر
++VC رو تا حالا نشنیده بودم!
البته ویژوال سی پلاس رو داریم که نسخه ی ام اف سی داره و نسخه ی دات نتی هم داره....
alamate_aoal
پنج شنبه 29 دی 1390, 16:03 عصر
mfc یه کتابخونه , دات نت یک فریم ورک و ++VC هم به IDE و کامپایلر مایکروسافت اطلاق میشه
اینها چه ربطی به cross-platform دارن؟
aryasoft2872
پنج شنبه 29 دی 1390, 20:39 عصر
mfc یه کتابخونه , دات نت یک فریم ورک و ++VC هم به IDE و کامپایلر مایکروسافت اطلاق میشه
اینها چه ربطی به cross-platform دارن؟
خواستن بگن که MFC , .nET رو نمیشه مولتی پلتفرم کرد ولی فک نکنم اینطور باشه چون پروژه mono برای همچین کاریه لینک زیر رو بخونید آقای نادری،کمکتون میکنه
http://persiadevelopers.com/articles/Cs-5-Compiler-as-Service-Mono-Part1.aspx
alamate_aoal
جمعه 30 دی 1390, 01:38 صبح
این جمله رو از سایت رسمی پروژه mono گرفتم :
An open source, cross-platform, implementation of C# and the CLR that is binary compatible with Microsoft.NET
بنابراین نتیجه میگیریم که به mfc و ++vc هیچ ربطی نداره
aryasoft2872
جمعه 30 دی 1390, 19:29 عصر
پروژه مونو کد باعث میشه کد های دات نت توی پلتفرم های دیگه از جمله لینوکس قابل اجرا باشه.منم تاکیدم رووی دات نت بود.در ضمن فک می کنم آقای نادری با توجه به این پروژه و جواب آقای تاجیک جوابشونو گرفته باشن دیگه
ricky22
یک شنبه 02 بهمن 1390, 12:49 عصر
سلام.
نظرتون درباره Flash, Silverlight چیه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.