ورود

View Full Version : کمک در استفاده از کامپوننت دیتابیس

sigma-mx
شنبه 24 دی 1390, 00:37 صبح
سلام.
من می خوام یه دیتابیس بنوسیم که نهایتا 4-5 فیلد داره و ورودیاش هم نهایتا 1000 رکورد هستند و یکی از فیلد هام عکس هست.
به جهت اینکه ممکنه استفاده از عکس در دیتابیس ، یکم کندش کنه. من گفتم از ADO استفاده نکنم. بنظرم MySQL یه چیز مطمئن هست برای این کار .
اولا نظر من رو در استفاده از MySQL تایید می کنید ؟
ثانیا به جهت مشکلات استفاده از MySQL در کامپیوتر جدید ( محل نصب ) یعنی نصب دوباره کل Mysql و ابزارهای وابسته من می خوام از کامپوننت UniDAC استفاده کنم که براحتی و بطور Embed و نهایتا با یک Dll بتونم برنامه و دیتابیس رو در سیستم مقصد نصب کنم. ولی هر کار می کنم نمی تونم با embed دیتابیس mysql کار کنم. یعنی با استفاده از UniDAC بصورت استاندارد به بانک وصل می شم ولی وقتی می زارم رو حالت embed یا همون native و بجای نام دیتابیس یه فایل *.sql می دم ارور میده. من به روش embed تونستم به راحتی با access ارتباط برقرار کنم ولی با mysql مشکل دارم. اگه کسی کار کرده ممنون میشم راهنمایی کنه.
با تشکر

سعید صابری
شنبه 24 دی 1390, 00:52 صبح
mysql خوبه . ولی به نظر من اگه از access استفاده کنی برای این کار راحت و بی دردسرتر باشی. برای استفاده از mysql به این شکل از به جایunidac از mydac استفاده کن در ضمن mysql برای این کار درایور داره که حدود 19 mb از سایتش میتونید دریافت کنید و فقط لازمه کنار پروژه تون کپی بشه و نیاز به نصب نداره

mohsen24000
شنبه 24 دی 1390, 03:12 صبح
بنده به شما SQLite رو پیشنهاد می کنم. و با unidac هم به راحتی کار می کنه...

sigma-mx
شنبه 24 دی 1390, 13:10 عصر
بابت جواب ممنون.
اون درایوری که فرمودید برای کار در حالت Native هست ؟
Help این کانپوننت Unidac رو که می خوندم می گفت فولدر Share و Data رو از Mysql باید کنار برنامه یا جای مشخص کپی بشه ! برای اتصال غیر مستقیم یعنی Client هم یه فایل بنام libmysqld.dll لازم داره.
به احتمال زیاد استفاده از Access هم جواب میده و خوبی استفاده از این روش اینه که دیگه از ADO استفاده نمی کنیم ! از Unidac همراه Access یا Mysql .
حالا فقط من خیلی دلم می خواد بفهمم چرا وقتی که از Mysql در حالت Native استفاده می کنم ارور میده. ارورش مربوط به فایل دیتابیس هست . می گه دیتابیس مشکل داره. در صورتی که من همون فایل sql رو از مسیر MYsql اصلی ورداشتم ! یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که وقتی توی پوشه data توی مسیر خاص یه پوشه می سازم توی کامپوننت این مسیرو میدم ، این پوشه رو یه دیتابیس میبینه و وقتی با table میام اسم جدول رو انتخاب کنم فقط محتوای فایل های با پسوند frm رو بصورت جدول قبول می کنه . مگه نباید فایل های *.sql رو قبول کنه ؟

یوسف زالی
شنبه 24 دی 1390, 15:46 عصر
به جهت اینکه ممکنه استفاده از عکس در دیتابیس ، یکم کندش کنه. من گفتم از ADO استفاده نکنم

دوست من این مطلب رو از جایی خوندی یا تجربه بوده؟
می شه در این رابطه توضیح بدید؟
فکر نمی کنم ADO در کار با عکس ها مشکلی داشته باشه.
اگر کند هست readonly اون رو false کنید.

Felony
شنبه 24 دی 1390, 17:15 عصر
ADO كند نيست ( حداقل براي اين حجم داده ! ) اين حجم داده حجمي نيست كه فكر كند شدنش باشيد !
بعدش هم عكس رو تو database ذخيره نميكن !