ورود

View Full Version : مبتدی: مشکل در خروجی

mojallal68
شنبه 24 دی 1390, 13:41 عصر
با سلام. من می خوام یک برنامه ی خیلی ساده بنویسم که برنامه یک عدد بگیرد و اون رو چاپ کنه. اما در خطی که تابع console.nextint() و static scanner... وجود داره خطا میده و خروجی در eclips ندارم و پیغام خطای زیر رو میده:

java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
console cannot be resolved

at example2_6.main(example2_6.java:10)
Exception in thread "main"

لطفا راهنماییم بفرمائید که مشکل از کجاست. اینم از برنامم

import java.util.*;

public class example2_6
}
static Scanner console = new Scanner (System.in

public static void main(String[] args)
}
int x;

x = console.nextInt();
System.out.println(x);
{
}

mojallal68
شنبه 24 دی 1390, 13:46 عصر
البته اگر میبینید کدهام ناجور و نامنظم هست به خاطر فونت. و سعی کردم دستورات و قوانین رو درست اجرا کنم. وقتی برنامه ای می نویسم که یک پغام رو چاپ کنه ، مشکلی به وجود نمیاد و من خروجی دارم اما زمانیکه می خوام عددی رو بگیرم و از تابع console.nextint استفاده می کنم برنامم خطا میده. مشکل از همین قسمته که نمی دونم چطور میشه عددی رو از ورودی گرفت. با تشکر

spiderman200700
شنبه 24 دی 1390, 14:38 عصر
برنامه خیلی بهم ریختس.ولی اگه کدت دقیقا همین چیزی باشه که اینجا گذاشتی،مشکل از خطیه که از کلاس Scanner نمونه ساختی.پرانتز بسته و ";" رو نذاشتی.
در هر صورت کدی که شما میخوای اینه.
(برای اینکه کدهات بهم نریزه موقه نوشتن پست ها از ابزار کد نویسیه جاوا،که توی نوار ابزار قسمت پاسخ هست استفاده کن.مثل من)

import java.util.*;

class example2_6 {

static Scanner console = new Scanner(System.in);

public static void main(String[] args) {
int x;

x = console.nextInt();
System.out.println(x);
}
}

mojallal68
شنبه 24 دی 1390, 15:36 عصر
با سلام
من کدی که شما فرستادید رو عیننا کپی کردم اما باز هم خطا میده. کلا با دستور console.nextint() مشکل داره. نمی دونم چرا. جالبه اگه بخوام برنامه ای بنویسم که نخوام از کاربر ورودی بگیرم جواب میگیرم اما به محضه اینکه از این تابع برای دریافت ورودی استفاده می کنم، برنامم با خطا مواجه میشه.
فکر نمی کنید باید روی نرم افزار eclips تنظیمات خاصی انجام بدم.شاید برای کار کردن با توابع باید تنظیم بکنم؟ با تشکر

spiderman200700
شنبه 24 دی 1390, 22:07 عصر
تا اونجا که من میدونم نیاز به هیچ نوع تنظیم خاصی نیست.من از کلاس Scanner صدها بار استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته.

ashkanksh
دوشنبه 26 دی 1390, 00:42 صبح
نسخه ی اکلیپستون چنده؟! اگر میشه اروری که میده رو بذارید ببینیم!!! ورودی عدد integer میدید دیگه؟

این برنامه هیچ ارور دیگه ای نمیتونه داشته باشه!