View Full Version : سوال: سرعت برنامه wpf با الگوی !3layer
mahboube
شنبه 24 دی 1390, 15:24 عصر
سلام دوستان(بعد از دوسال:لبخند:)
به نظرتون کار درستی هست یک برنامه اتوماسیون اداری یا یه چیزی شبیه به CRM رو با WPF ولی نه با الگوی MVVM بلکه با 3layer نوشت؟ سرعت اجرا و develop ش خیلی مهمه.اگر لینک خوبی در این باره دارین ممنون میشم بدین
mahboube
شنبه 24 دی 1390, 21:56 عصر
اینجا جوابای خوبی دادند::لبخند:
http://stackoverflow.com/questions/8863840/developing-wpf-software-without-mvvm
مهدی فرزاد
یک شنبه 25 دی 1390, 08:16 صبح
سلام
شما بهتره از Sliverlight برای این کار استفاده کنید
رضا عربلو
یک شنبه 25 دی 1390, 14:37 عصر
شما همچین پروژه ای را می خواهید به تنهایی انجام دهید؟ آیا پروژه شما یک پروژه دانشجویی است و یا برای کسب درآمد و فروش در بازار است؟
davoodrm666_666
دوشنبه 26 دی 1390, 07:55 صبح
در صورتی که به الگوی MVVM اشراف کامل دارید کارتون رو با این اگو در SL یا WPF انجام بدید در غیر اینصورت به مشکلات زیادی بر خواهید خورد .
mahboube
جمعه 30 دی 1390, 10:51 صبح
سلام
شما بهتره از Sliverlight برای این کار استفاده کنید
ممنون از اینکه جواب داید،من CRM رو مثال زدم.یک اپلیکیشن هست.مساله من فقط این بود که از چه الگویی برای کد نویسی اسفاده باید کرد،و آیا بایدی وجود داره!!که با توجه به جستجو هایی که کردم می دونیم ربطی به pattern نداره و در واقع یک سری مفاهیم هیت که یاد گرفتنشون ضروری هست ،مثلاData Binding.دوستان اگر در این مورد(مفاهیم ضروری!) یکم توضیح بدن ممنون میشم.
در صورتی که به الگوی MVVM اشراف کامل دارید کارتون رو با این اگو در SL یا WPF انجام بدید در غیر اینصورت به مشکلات زیادی بر خواهید خورد .
من اصلا نمی خوام با MVVM انجام بدم،سوالم هم همین بود که بدون MVVM چه چیزهایی لازم هست یاد بگیرم و با هر الگویی که کار می کنم پیاده کنم.
شما همچین پروژه ای را می خواهید به تنهایی انجام دهید؟ آیا پروژه شما یک پروژه دانشجویی است و یا برای کسب درآمد و فروش در بازار است؟
نه!! این پروژه مال شرکته و کار هم تیمی هستش.
پ.ن: چرا من نمی تونم پست حذف کنم؟!(می خوام دو تا پست قبلیو حذف کنم نمیشه :عصبانی::لبخند:)
in_chand_nafar
جمعه 30 دی 1390, 17:42 عصر
دوست عزيز شما مي توانيد اين برنامه را تحت وب و با استفاده از سيلورلايت پياده سازي كنيد هر چند استفاده از MVVM سختي ها خودش را به همراه دارد اما مچ شدن يك تيم با اون كمي سخت است چون بايد بچه هاي تيم به مباحث MVVM به خوبي اشراف داشته باشند (همه كه نمي تونن كار راحت مثل طراحي UI بكنن بايد يه عده هم كد با MVVM بزنن كه ابتداي راه سخت است) اما شما مي توانيد بدون MVVM هم اين كار را انجام دهيد همون روش سابق خودمون
Event-driven programming (http://en.wikipedia.org/wiki/Event-driven_programming)
اما بايد بدوني كه براي پياده سازي اين برنامه در سيلورلايت اين مباحث رو بلد باشيد
UI Design With XAML
WCF RIA Service
EF
و آشنايي با يه ابزار حرفه اي برا Develop سيستم مثل Devexpress كه RTL را به خوبي ساپورت ميده
در WPF هم مي توني از روش
Event-driven programming (http://en.wikipedia.org/wiki/Event-driven_programming)
استفاده كني و براي لايه سرويس هايت مي توني از WCF Data Service استفاده كنيد
Amir Oveisi
جمعه 30 دی 1390, 22:18 عصر
نظر شخصی من اینه که اگر تصمیم به web-baseبودن دارید از ابزارهای خیلی بهتر از SL میتونید استفاده کنید.
اما اگر میخواید desktop باشه که مسلما از WPF استفاده کنید به شرطی که واقعا WPF رو بلد باشید. ساختار و معماری خود WPF رو بلد باشید. تفاوت هاش رو با winform ها بدونید. مفاهیم جدید WPF رو بلد باشید و بدونید که چرا به وجود اومدن و کجا به درد میخورن و ...
الزامی به استفاده از MVVM نیست هر چند استفادش خیلی توصیه میشه ولی اگر نمیخواید میتونید استفاده نکنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.