ورود

View Full Version : گفتگو: نظر سنجی در مورد اوراکل

silver_Rain
دوشنبه 26 دی 1390, 01:08 صبح
سلام به همه دوستان

من برنامه ای دارم که با 3000 کاربر در کشور و حجم ورود اطلاعات به صورت 5 سند در ثانیه مواجه هستم به نظر شما اوراکل را انتخاب کنم ویا اس کیو ال را ؟

و به چه دلیل ؟:لبخند:

maktoom
دوشنبه 26 دی 1390, 15:08 عصر
سلام
کار با Oracle تا یه حدیش شبیه SQL می مونه. شما اوراکل قبلا کار کردید؟
مثلا این دیتابیس که برای کارت های سوخت هست که نیاز به ترافیک بالا و در دسترس بودن دائم و در هر ثانیه این همه باید آپدیت بشه از اوراکل استفاده شده. البته با پایگاه داده محلی.
البته بسیاری از کشورها برای طبقه بندی اسناد محرمانشون از SQl استفاده می کنن.
شاید کار با SQL رو باید خیلی حرفه ای بلد باشید تا از عهده همچین پروژه ای بر بیاید.
موفق باشید

silver_Rain
دوشنبه 26 دی 1390, 21:56 عصر
نه زیاد کار نکردم تخصص اصلی من در sql هستش. برای این موضوع را مطرح کردم که در حال حاضر برنامه ای که داره با اون کار میشه از اوراکل استفاده کرده.من در مورد اوراکل اطلاعات چندانی ندارم . گفتم شاید متخصین بتونن کمکم کنند.

mansoor_csharp
سه شنبه 27 دی 1390, 09:04 صبح
اگر واقعاً در sql server تخصص داري اين كار را با همان sql server انجام بده چون يادگيري و تخصص پيدا كردن به صورت واقعي در اراكل واقعاً زمانبر است

oracledba
چهارشنبه 28 دی 1390, 19:56 عصر
سلام
من توصیه می کنم که صد در صد اوراکل را انتخاب کنید. چون sql واسه داده با حجم بالا نمیتونه جواب بده. اوراکل هم از نظر سرعت، هم از نظر امنیت و ... نسبت به sql خیلی قدرتمند تره.
از طرفی شما که خودتون نمی تونید همچنین پروژه ای را به تنهایی انجام بدین، در نتیجه می تونین از 1 2 تا اوراکل کار هم کمک بگیرید.
موفق باشید.