View Full Version : سوال: توابع hibernate برای run ماندن برنامه
abasfar
دوشنبه 26 دی 1390, 09:54 صبح
کسی میدونه تو hibernate چه طور میتونیم برنامه خودمان را تو اجرا نگه داریم
مانند روشن کردن کامپیوتر در سر ساعت مشخص
IamOverlord
دوشنبه 26 دی 1390, 10:09 صبح
در حالت Hibernate هیچ برنامه ای اجرا نمی شه.
فقط اطلاعات طوری ذخیره می شه که بعد از دوباره روشن کردن دستگاه از همون وضع قبلی شروع به کار کنیم.
abasfar
دوشنبه 26 دی 1390, 10:23 صبح
در حالت Hibernate هیچ برنامه ای اجرا نمی شه.
فقط اطلاعات طوری ذخیره می شه که بعد از دوباره روشن کردن دستگاه از همون وضع قبلی شروع به کار کنیم.
دوست عزیز من تست کردم میگم
تمام برنامه هایی که این عمل را انجام میدند
روشن کردن کامپیوتر در سر ساعت مشخص
حداقل سه برنامه ای که من امتحان کردم به این روش عمل میکنند که سیستم را hibernate میکنند
ودر ضمن من هم میدونم hibernate به صورت تئوریک چیکار میکنه :لبخند:
IamOverlord
دوشنبه 26 دی 1390, 10:31 صبح
در WinXP اون برنامه ها Hibernate می کنن و این کارا؟
abasfar
دوشنبه 26 دی 1390, 10:35 صبح
در WinXP اون برنامه ها Hibernate می کنن و این کارا؟
بله
در ویندوز Xp و هر ویندوز دیگه 7 و vista
IamOverlord
دوشنبه 26 دی 1390, 10:39 صبح
System Standby allows the computer to wake and respond to modem, peripheral and network interrupt requests while hibernation does not allow such events to trigger the machine to come up from a hibernation state. Hibernation does allow a Wake-On-LAN (WOL) network event to bring the system back up from the "off" state but this WOL signal requires special administrative tools network administrators typically use to centrally manage PCs.
System Standby (S3) v. Hibernation In New Windows PCs (http://www.terranovum.com/projects/energystar/standby_v_hiber.html)
abasfar
دوشنبه 26 دی 1390, 11:01 صبح
System Standby allows the computer to wake and respond to modem, peripheral and network interrupt requests while hibernation does not allow such events to trigger the machine to come up from a hibernation state. Hibernation does allow a Wake-On-LAN (WOL) network event to bring the system back up from the "off" state but this WOL signal requires special administrative tools network administrators typically use to centrally manage PCs.
System Standby (S3) v. Hibernation In New Windows PCs (http://www.terranovum.com/projects/energystar/standby_v_hiber.html)
حالا من باید چیکار کنم پیشنهادی چیزی ندارین
در ضمن این هم نام برنامه
Auto PowerOn & ShutDown
just4froum
دوشنبه 26 دی 1390, 11:40 صبح
با سلام :
هيچ برنامه اي نمي تونه در حالت hibernate فعال باشه.
يه توضيح مختصر : شما وقتي يك برنامه را اجرا مي كنيد اطلاعات برنامه در رم قرار مي گيرد حالا Hibernate مياد تمامي اطلاعات رم رو توي هارد ذخيره مي كنه و بعد از روشن شدن كامپيوتر دوباره اون اطلاعات رو به رم بر ميگردونه.
حالا كافيه برنامه ي شما وقتي كامپيوتر مي خواد بره در حالت Hibernate اجرا باشه بعد از روشن شدن نيز دوباره اجرا ميشه با همون تنظيمات قبلي.
abasfar
سه شنبه 27 دی 1390, 10:47 صبح
با سلام :
هيچ برنامه اي نمي تونه در حالت hibernate فعال باشه.
يه توضيح مختصر : شما وقتي يك برنامه را اجرا مي كنيد اطلاعات برنامه در رم قرار مي گيرد حالا Hibernate مياد تمامي اطلاعات رم رو توي هارد ذخيره مي كنه و بعد از روشن شدن كامپيوتر دوباره اون اطلاعات رو به رم بر ميگردونه.
حالا كافيه برنامه ي شما وقتي كامپيوتر مي خواد بره در حالت Hibernate اجرا باشه بعد از روشن شدن نيز دوباره اجرا ميشه با همون تنظيمات قبلي.
حالا پیشنهاد شما برای علی کردن این برنامه چیه؟
Mr'Jamshidy
سه شنبه 27 دی 1390, 17:08 عصر
فکر میکنم این برنامه هایی که شما میگی تنظیمات Bios رو تغییر میدن
برای تنظیمات Bios هم من یه زمانی در موردش تحقیق میکردم، باید به طور مستقیم به 64 کیلوبایت اول رم دسترسی پیدا کنی (اگر اشتباه نکنم)
تکرار میکنم 64 کیلوبایت اول رم نه Virtual Memory
موفق باشید
abasfar
سه شنبه 27 دی 1390, 17:14 عصر
فکر میکنم این برنامه هایی که شما میگی تنظیمات Bios رو تغییر میدن
برای تنظیمات Bios هم من یه زمانی در موردش تحقیق میکردم، باید به طور مستقیم به 64 کیلوبایت اول رم دسترسی پیدا کنی (اگر اشتباه نکنم)
تکرار میکنم 64 کیلوبایت اول رم نه Virtual Memory
موفق باشید
استاد عزیز ممنون از توضیح شما
چرا ؟به چه دلیل ؟ چه طور؟بعدش؟ باید چیکار کم؟ میشه بیشتر توضیح بدهید؟
Mr'Jamshidy
سه شنبه 27 دی 1390, 19:26 عصر
استاد عزیز ممنون از توضیح شما
چرا ؟به چه دلیل ؟ چه طور؟بعدش؟ باید چیکار کم؟ میشه بیشتر توضیح بدهید؟
ببین دوست من هیچ یک از منابع سیستم قدرت روشن کردن سیستم رو نداره (غیر Lan و Bios)
برای روشن کردن از طریق شبکه هم باز باید بایوس تنظیم باشه
برای روشن کردن در زمان مشخص شده ها باز باید بایوس تنظیم باشه
گزینه اول که هیچ چون برای روشن کردن سیستم از طریق شبکه باید یک سیستم دیگه باشه که از طریق اون به سیستم مورد نظر دستور روشن شدن ارسال بشه
و در مورد گزینه دوم عکس زیر رو ببین
81005
البته بایوس فعلی من تنظیمات روشن شدن در زمان تعیین شده رو نداره اما خواستم کلی بهت بگم
غیر از بایوس عامل دیگه ای نمیتونه سیستم رو روشن کنه به هیچ عنوان.
حتی شما کلید پاور سیستم رو که میزنی داری به بایوس دستور روشن شدن ارسال میکنی.
در مورد تنظیم مقادیر بایوس هم که هر چیزی که میدونستم بهت گفتم از اون بیشتر نمیدونستم
اما اگر راه تغییر مقادیر بایوس رو فهمیدی مواظب باش کاری نکنی که مجبور به تعویض مادربوردت بشی
just4froum
سه شنبه 27 دی 1390, 20:44 عصر
نه دوست عزيز شما مي تونيد با توابع api كامپيوتر را هايبرنت كرده و روشن كنيد فقط بايد مادربورد شما اين خاصيت را داشته باشد كه امروزه بيشتر مادربورد ها اين خاصيت را دارند.
الان دسترسي ندارم ولي بعدا يك سورس مي گذارم كه دقيقا همين كار را مي كند.
abasfar
سه شنبه 27 دی 1390, 20:51 عصر
ببین دوست من هیچ یک از منابع سیستم قدرت روشن کردن سیستم رو نداره (غیر Lan و Bios)
برای روشن کردن از طریق شبکه هم باز باید بایوس تنظیم باشه
برای روشن کردن در زمان مشخص شده ها باز باید بایوس تنظیم باشه
گزینه اول که هیچ چون برای روشن کردن سیستم از طریق شبکه باید یک سیستم دیگه باشه که از طریق اون به سیستم مورد نظر دستور روشن شدن ارسال بشه
و در مورد گزینه دوم عکس زیر رو ببین
81005
البته بایوس فعلی من تنظیمات روشن شدن در زمان تعیین شده رو نداره اما خواستم کلی بهت بگم
غیر از بایوس عامل دیگه ای نمیتونه سیستم رو روشن کنه به هیچ عنوان.
حتی شما کلید پاور سیستم رو که میزنی داری به بایوس دستور روشن شدن ارسال میکنی.
در مورد تنظیم مقادیر بایوس هم که هر چیزی که میدونستم بهت گفتم از اون بیشتر نمیدونستم
اما اگر راه تغییر مقادیر بایوس رو فهمیدی مواظب باش کاری نکنی که مجبور به تعویض مادربوردت بشی
ممنون دوست عزیز استفاده کردیم
و درمورد
ما که عادت کردیم الان الان هارد و رم یکی از سیستم های با حالم پریده :قهقهه: واقعا
نه دوست عزيز شما مي تونيد با توابع api كامپيوتر را هايبرنت كرده و روشن كنيد فقط بايد مادربورد شما اين خاصيت را داشته باشد كه امروزه بيشتر مادربورد ها اين خاصيت را دارند.
الان دسترسي ندارم ولي بعدا يك سورس مي گذارم كه دقيقا همين كار را مي كند.
خدا خیرت بده ما منتظریم:کف:
لطفا به فکر مادربرد من هم باش :لبخند:
just4froum
سه شنبه 27 دی 1390, 21:02 عصر
بفرماييد اينم سورس :
دانلود81008
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.