ورود

View Full Version : مبتدی: تو قسمت مدیریت سایت چطوری باید روی اخبار کنترل کرد

اسرین23
دوشنبه 26 دی 1390, 14:07 عصر
سلام من می خوام یه قسمت مدیریت درست کنم ایدش تو ذهنمه ولی ندارم می تونم اجرایش کنم.به روش تازه کار ها.که برای ورود به صفحه مدیریت که خودش یه صفحه از سایته. از کاربر نام کاربری با رمز عبور می خواد با databaseاطلاعات رو چک می کنه اگه درست بود یه صفحه دیگه باز می شه (تا این جا که با databaseقراره اطلاعات چک کنه رو فکر کنم بلدم ولی چطوری بعد از چک کردن به یه صفحه دیگه بطور خودکار بره رو بلد نیستم)

حالا اون صفحه که قرار توش مدیریت کنه می خوام دو صفحه داشته باشه یه صفحه برای اخبار که اون جا تغییر یا حذف با درج اخبار داشته باشه(؟؟؟)
:افسرده::افسرده:

sarapepors
دوشنبه 26 دی 1390, 14:33 عصر
خوب با چه چیزی مشکل دارید؟
من این کار رو میکنم یه صفحه طراحی میکنم : یه فیلد برا عنوان یه فیلد خلاصه خبر یه فیلد شرح خبر و امکان قرار دادن عکس رو هم از طریق فایل اپلود میذارم . همه اطلاعات وارد شده رو به جدولی که برای اخبار در دیتا بیس تعبیه کردم می فرستم البته تاریخ درج خبر رو هم از طریق کلاس هایی که در این رابطه وجود داره بدست میارم و اون رو هم در دیتا بیس میزارم.

اسرین23
سه شنبه 27 دی 1390, 23:37 عصر
خوب من بلد نیستم چطوری باید اون خبر رو تو سایت نمایش بدم یعنی پشت سر هم آخه ممکنه تغییر کنه تو databaseمن پطوری باید این کار بکنم کد هاشو مشکل دارم .یه حلقه بزارم بگم همه خبرارو بیار درست می شه

sarapepors
چهارشنبه 28 دی 1390, 14:14 عصر
سلام . شما میتونید از یک کنترل گرید ویو استفاده کنید
این لینک (http://www.how2learnasp.net/article.aspx?code=fc9e7520-6d32-47e5-9a06-2e1c2a3f2268) رو بخونید