ورود

View Full Version : دانشگاه یا موسسات معتبر آموزشی؟

HadiHitman
دوشنبه 26 دی 1390, 17:58 عصر
سلام دوستان محترم و مدیران محترم سایت.
یه سئوال اساسی دارم که جوابش می تونه آینده من رو عوض کنه و اون اینکه من دارای مدرک فوق دیپلم IT هستم و همچنین شاغل و علاقه مند به برنامه نویسی؛ می خواستم بدونم اگر برم و در یک موسسه معتبر مدرک ماکروسافت رو بگیرم برای آینده کاریم خارج از این کاری که در حال حاضر هستم بهتره یا برم دانشگاه و در گرایش برنامه نویسی تحت وب دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم ؟ اگر تحصیلات خارج از بانک مد نظر باشه کجارو پیشنهاد می کنین با تشکر.

parsidev
دوشنبه 26 دی 1390, 19:00 عصر
سلام
مدارک مایکروسافت در ایران زیاد باعث شغل و موقعیت بهتری نمیشه،مگر اینکه واقعا همراه با تخصص باشه
در ایران موقعیت های شغلی رو سه عامل تعیین میکنه:
1- مدرک
2- هوش و توانایی بالا
3- پارتی
بنابراین انشاء الله که آیتم دوم رو دارین می مونه مدرک ...
اما اگر قصد مهاجرت داری،مدارک مایکروسافت هم مهمه(به کلمه هم اگر دقت کرده باشین می فهمین برای خارج رفتن هم مدرک بالاتر داشتن بهتره)
موفق باشین

maktoom
دوشنبه 26 دی 1390, 21:44 عصر
سلام
فک کنم منظور دوستمون خارج از کشور نیست. ایشون تویه بانک کار می کنن می خوان برن یه کار دیگه منتها می خوان قبلش ادامه تحصیل بدن. تحصیل برای کار.
دانشگاه بدرد یاد گرفتن نمی خوره. اساسا چیزی به کسی یاد نمی دن. دانشگاه بدرد داشتن مدرک می خوره. اگه مدرک برای حقوق بالاتر می خواید یا برای سمتی نیاز به فلا مدرک دارید بعله بدرد این می خوره.
اما درس دانشگاه فقط کسی رو بجایی می رسونه که واقعا بخواد و خودش بره یاد بگیره.
موسسات بیرون از دانشگاه جدا بستگی داره به اینکه آدم کجا بره. اما نکات کار رو توی دانشگاه به آدم نمی گن. و جالبه که اگه نکات کار رو توی دانشگاه بکار ببرید خیلی خریداری نداره و حتی ممکنه استاد نپذیره.

در مجموع تحصیلاتی که در کنارش آدم خودش بره یاد بگیره بهتره. اگه فردا سر یه کاری گفتن فقط این مدرک، دارید و اگه گفتن این توانایی بازم شما دارید.

موفق باشید.