ورود

View Full Version : درباره تالار VB ! لطفا بخونید.

KhanDaii
دوشنبه 26 دی 1390, 22:20 عصر
سلام بچه ها...
من چند وقتی هست که این موضوع رو می خوام بگم ولی حقیقتش با خودم گفتم دنبال دردسر نگردم بهتره! ولی میگم:

به نظر من این بخش چند وقت هست که دیگه مثل قبل نیست.
دیگه مثل قدیما مطالب به درد بخور یا بحث های علمی توش مطرح نمیشه.
(البته به غیر از اساتیدی که مطالب جدید میذارن)
هر کس میاد اینجا می خواد یه جوری کارش راه بیافته .
یا توی پروژه دانشگاهیش گیر کرده یا یه جایی گیر افتاده که فقط می خواد کارش راه بیافته.
جدیدا هم که اصلا قبل از ایجاد تاپیک جستوجویی نمیشه!
قبلا پست های تکراری که ایجاد میشد سریعا توسط مدیران عزیز حذف میشد. چون که هدف این سایت این بود که هرکس میاد توی این سایت مطالب جدیدی رو ببینه و تجربه هایی بدست بیاره.
ولی الان دیگه هیچ پست تکراری پاک نمیشه.
هیچ مطلب سوال جدید یا حداقل هیچ سوال کاربردی پرسیده نمیشه
من چند وقت پیش توی آرشیو سایت دنبال یه مقاله می گشتم. میدیدم که سال های 82 تا 87 مطالب خیلی خوبی مطرح میشد و به دنبال اون یه سری بحث هایی میشد که خیلی علمی و جالب بود
ولی الان کافیه بیای توی تالار وی بی
افتضاح شده!
هیچ کس حال و حوصله نداره جواب کسی رو بده. یا اینکه یه جوری سر سری جواب میده.
(البته این رو هم بگم که خیلی از دوستان هستند که واقعا با دل و جون مایه میذارن تا به بقیه چیزی رو یاد بگیرن.)
کمتر مطالب جدید ارائه میشه.
این سایت از هدفش دور شده

من میگم همه بیایم با هم دوباره سایت رو بیاریم بالا.
مطالب جدید ، پروژه های جالب ، کار های گروهی و خیلی کارهای دیگه.
من از مدیران می خوام که تلاششون رو بکنن تا سایت دوباره حال و هوای قبل رو بگیره.
نه فقط از مدیران، بلکه از همه ی فعالان و کاربران این سایت می خوام تا دوباره یه دستی به سر و روی سایت بکشن.

اگه موافق حرف های من هستید نظراتون رو بگید. اصلا شاید من دارم اشتباه می کنم. نمیدونم.

IamOverlord
سه شنبه 27 دی 1390, 00:08 صبح
اون حرفو در مورد مدیرا قبول دارم...:لبخند:

mr-adler
سه شنبه 27 دی 1390, 00:42 صبح
به نظر من این بخش چند وقت هست که دیگه مثل قبل نیست.
دیگه مثل قدیما مطالب به درد بخور یا بحث های علمی توش مطرح نمیشه.دقیقا زدی تو خال....
مدیرای تالار ها دیگه مثل قبل نو جوان نیستند و درگیر مسائل زندگی شده اند و این موردی طبیعیه.اما میشه با انتخاب مدیرای جدید وضع رو سر و سامان داد و گزینه های خیلی زیادی وجود داره....
متاسفانه به نظرات اصلا اهمیت داده نمیشه.اصلا و ابدا.
بنده شاهد این بودم که نظرات خیلی خوبی از طرف کاربران داده میشد حتی جواب داده نمیشه چه برسه به عمل....
به عنوان مثال به جای اینکه بیاییم کیفیت سایت رو بالا ببریم و مشکل ذکر شده توسط شما رو از بین ببریم میاییم یه تبلیغ (پونیشا)رو میزاریم و اصرار داریم که مفهوم جدیدی رو میخواد معرفی کنه و ....(در صورتی که صحبت اصلی سر مکان نامناسب تبلیغ بود)
اگه اشتباه نکنم حدودا 8 سال از تاسیس سایت میگذره.ولی واقعا افت کیفیتش شدیده.
واقعا راست گفتی !!! خود من که اطلاعاتم در سطح بسیار پایینی قرار داره دیگه خیلی وقته حتی یه پست هم تو این تالار ندادنم.افت کیفیت خیلی شدیده.جا برای کار کردن افراد فعال خیلی کم شده . اکثر سوالات تکراری و کلیشه ای هست.
باور میکنید در ابتدای شروع کار من افراد زیادی رومیشناختم که می اومدند و نظرات مفید میدادند.اما در حال حاضر به دلیل افت کیفی این تالار دیگه هیچ کدومشون نمیان حتی مطالب رو نگاه کنند....
از ما گفتن و از مدیران سایت نشنیدن.....

ارزوی توفیق...

ASedJavad
سه شنبه 27 دی 1390, 02:13 صبح
فکر نمیکنید دلیل اصلیش اینه که Vb یه خورده! از دور خارج شده؟
جدیدا اکثر کسایی که Vb‌کار حرفه ای بودند، رفتن سراغ زبونای دیگه
و اکثر کسایی که میان تو این فروم کسایی هستند که به خاطر یه پروژه دانشگاهی یا چیزی مثل اون تازه شروع میکنن به یادگیری vb

kitcat_m18
سه شنبه 27 دی 1390, 08:45 صبح
سلام،
منم با نظر asedjavad (http://barnamenevis.org/member.php?60645-asedjavad) و همینطور نظر mr-adler (http://barnamenevis.org/member.php?225985-mr-adler) در خصوص مدیران بخش موافقم،
مدیران این بخش هم سرشون شلوغه و درگیر مشغله های زندگی شدن هم دیگه دل و دماغ قبل رو برای اینکه بیان و این همه مطلب رو ساماندهی کنن ندارد. (البته اینطور به نظر میرسه)
خب کسایی که واقعا به برنامه نویسی علاقه دارن و تو VB حرفه ای شدن یا میرن سراغ VB.net یا میرن سراغ C#‎ (البته در اکثر موارد). به روز بودن لازمه پیشرفت در کاره. من خودم به شخصه می خوام برم سراغ جاوا البته فعلا PHP رو شروع کردم چون آسون تره :لبخند:
دوستان اگه زحمت می کشیدن یه آمار تحلیل در رابطه با تالار .NET و C#‎ می ذاشتن بیشتر متوجه صحت این قضیه می شدیم.
موفق باشید :لبخندساده:

Veteran
سه شنبه 27 دی 1390, 12:32 عصر
اصلا مدیرا معلوم نیست کجان هر موقعه میان ی چندتا تاپیک پاک میکنن میرن ( برای از دست ندادن مدیریت )
بابا ی مطلب اموزش ی برنامه کاربردی ی چیزی یاد بدین مثلا مدیر هستین

IamOverlord
سه شنبه 27 دی 1390, 14:19 عصر
مثلا تالار بخش بندی شده.
این همه سوال مربوط به بانک های اطلاعاتی و ... هست که اصلا منتقل نمی شه.

Mr'Jamshidy
سه شنبه 27 دی 1390, 16:57 عصر
صبر کنین اینقدر تند نرین یه نیش ترمز بزنین با هم بریم

من الان همه پست ها رو خوندم

شماها یا دارید بحث رو شخصی میکنید یا دارید سر مدیرا همه چیز رو خورد میکنید

بله درسته قدیما اونجوری بود الان هم اینجوریه (اما یه لحظه فکر کردید که ممکنه مشکل از خودمون باشه؟)

درسته که ویبی قدیمی شده اما شک نکنین هنوز طرفدار های خودش رو به اندازه کافی داره

اگر مطالب جدیدی روی سایت گزاشته نمیشه بخاطر خساست خودمونه شاید من دارم یکم بد میگم اما این مطالبی که دارم میگم عین حقیقته

هم خود شما حاضرید یک مطلبی رو که کسی بلد نیست یا حداقل تعداد کمی بلدن بیاید و عمومیش کنید؟

یا دنبال مطالبی باشید که خیلی نیاز دارن یا حداقل دوست دارن بلد باشن؟

نه به خدا اگر حاضر باشید که همچین کاری کنید.

پس مشکلات خودتون رو گردن کسه دیگه ای نندازید

اگر با وضعیت فعلی مشکل دارید، تلاش کنید مشکل رو حل کنید نه این که بیاید بگید برامون حلش کنین

هیچ مدیری هم مرض نداره الکی پست کسی رو حذف کنه (دلیلش نوشته میشه میتونید بخونید)

چرا پست ها رو جایی بنویسید که نیاز به انتقال داشته باشه؟ بعد بیاید بگید منتقل نمیشه؟

شما که میگی اموزش بدید مثلا مدیر هستید، خوبه خودت داری میگی مدیر نه معلم

مدیر وظیفش اینه که وضعیت رو سرو سامون بده (که البته تو وضیفشون کم کاری میکنن که حتما برای این کار دلیل دارن)

به هر حال گفتنی ها رو گفتم

موفق باشید

night_secret
سه شنبه 27 دی 1390, 18:02 عصر
آفرین به این همه انگیزه خدا بهت قوت بده دوست من

Mr'Jamshidy
سه شنبه 27 دی 1390, 19:02 عصر
آفرین به این همه انگیزه خدا بهت قوت بده دوست من

شما اول مخاطبت رو مشخص کن بعد پست بده

اگر منظورت با من بود تا جایی که یادم میاد نظری از کسی نخواستم

night_secret
سه شنبه 27 دی 1390, 19:30 عصر
شما اول مخاطبت رو مشخص کن بعد پست بده

اگر منظورت با من بود تا جایی که یادم میاد نظری از کسی نخواستم
اخه جوجه کی با تو بود به خودت نگیر دیگه هم چرند نگو

IamOverlord
سه شنبه 27 دی 1390, 20:13 عصر
آره من حرفتو قبول دارم، ما نباید بد پست بدیم یا تاپیک بزنیم... ولی
حالا اومدیم و یکی کرد.
مثل این می مونه که بگیم کسی خلاف نکنه که پلیس مجبور نشه وظیفه شو انجام بده!

mr-adler
سه شنبه 27 دی 1390, 21:13 عصر
بازم سلام
به عنوان مثال همین تاپیک رو چرا کسی جواب نمیده.این طور که مشخصه مثل اکثر تاپیکها این هم اخر بیجواب میمونه....
نظر تک تک کاربران باید مهم باشه نه این که بی اهمیت از کنارش رد بشیم.اینطوری سایت برنامه نویس سایت برنامه نویس باقی میمومه.
میدونید در حال حاضر ازش چی باقی مونده؟(سایت)
یه بانک اطلاعاتی که وقتی تو گوگل جستجو میکنیم مطالب مرتبط قدیمی(زمان رونق) رو نشون میده اگه به همین منوال بخواد پیش بره باید بگم دیگه اخر کارشه....(حداقل تو تالار وی بی)
....

parselearn
سه شنبه 27 دی 1390, 21:20 عصر
به نظر من دوره vb دیگه گذشته
پیشنهادم اینه: بروید دنبال زبانهای زنده دنیا.
vb.net , C# , ASP.net, PHP , ...

واسه خودتون بهتره. عمرتون رو تلف نکنید
این vb آینده نداره