ورود

View Full Version : استفاده از bzbutton.ocx

mahboobeh
شنبه 21 آبان 1384, 20:42 عصر
من bzbutton.ocx رو از اینجا برداشتم وتوی پروژه م ازش استفاده کرده اما وقتی پروژه رو به یه کامپوتر دیگه منتقل می کنم با اینکه اینocx رو روی اوون سیستم هم اضافه میکنم باتن هایی رو که باهاش ساخته بودم نشون نمی ده اما کدهاش هست یعنی باید دوباره کلیدها رو به فرم هام اضافه کنم
اگه می شه به من بگید این مشکل رو چطور حل کنم ؟

بابک زواری
یک شنبه 22 آبان 1384, 18:43 عصر
چون bzbutton.ocx رو کامپیوتر دیگه رجیستر نشده .
قبل از استفاده حتما اونجا هم رجیسترش کن بعد پروژه ات رو بازکن

mahboobeh
یک شنبه 22 آبان 1384, 22:04 عصر
یعنی بایدجیکارش کنم من روی سیستم خودم هم که استفاده کردم کار خاصی انجام ندادم فقط اونو به component هام اضافه کردم روی سیستم جدید هم اینکار رو کردم ولی همونطور که کفتم دکمه ها رو نشون نداد روی سیستم خودم اینطوری أوردمش: از منوی project قسمت component رو انتخاب کردم بعد توی browse اون ادرس جایی رو که فایل bzbutton وجود داشت رو دادم البته اوون توی فولدر برنامه م بود وموقع انتقال هم با برنامه منتقل شد

بابک زواری
یک شنبه 22 آبان 1384, 23:07 عصر
با برنامه regsvr32.exe میتونی رجیسترش کنی ( تو شاخه ویندوز زیر شاخه سیستم پیداش کن و اجرا کم نحوه استفاده اش رو برایت نشون میده )
نتونستی بگو برات یک Batchفایل بنویسم

mahboobeh
چهارشنبه 25 آبان 1384, 18:03 عصر
یعنی فقط بنویسم :
regsvr /s bzbutton کافیه؟ برنامه رو هر بار روی هر کامپیوتر جدید که خواستم بیارم باید این خط دستور رو بنویسم ؟

بابک زواری
چهارشنبه 25 آبان 1384, 20:34 عصر
بله دقیقا هم این کار رو بکنید
فقط یکبار روی هر کامپیوتر
میتویند این کار رو به برنامه Setup ساز خودتون بسپارید

mahboobeh
پنج شنبه 03 آذر 1384, 19:52 عصر
من تازه installshieldنصب کردم میشه بگید کدوم قسمتش باید فایلهای ocx رو به برنامه اضافه کنم ؟

mahboobeh
دوشنبه 07 آذر 1384, 19:00 عصر
میشه جواب بدید؟

Shahabvb6
چهارشنبه 09 آذر 1384, 21:50 عصر
دوست عزیز
سلام [I]
من یه باتن جدید با چندین طرح مختلف و بدون نیاز به رجیستر کردن دارم آنرا در شاخه سیستم ویندوز کپی کن و بعد به پروژه های خودت اضافه بکن خیلی از اینها بهتر است
باز هم اگر مشکلی داشتید در خدمتیم
باتشکر
شهاب

mahboobeh
شنبه 12 آذر 1384, 17:53 عصر
ممنون از کمکتون

Mehrdad Tehrani
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 17:33 عصر
میشه اموزش رجیستر کردن کنترل ها رو اینجا بزارید ... واقعا کار کنه !!