PDA

View Full Version : جلوگیری از تورفتگی در هنگام کوچک کردن صفحه مرورگر

sara_aryanfar
سه شنبه 27 دی 1390, 19:12 عصر
با سلام من در وسط div خودم یه div دارم که اندازش 900 px هست و برای اینکه وسط بمونه بهش
margin:0px auto; میدم همه چیز درسته تا زمانی که مثلا ما مرورگرمون رو مینی مایز کنیم در این حالت چون اندازه اون ثابت هست اسکرول بر می داره تا اینجا درست اما وقتی می خواهیم با اسکرول بقیه قسمت سایت رو ببینیم متوجه میشیم که کنترل ها همگی چسبیدن به دیواره مرورگر و اون بخشی که دیده نمیشه به رنگ بک گراند شده برای جلوگیری از این امر چه باید بکنم

ravand
چهارشنبه 28 دی 1390, 09:43 صبح
كدهات رو بذار تا ببينيم اشكال كارت از كجاست.

cyrusthegreat
جمعه 30 دی 1390, 00:12 صبح
با سلام

به نظر من مشکل به این بر میگرده که شما یه عنصر fix شده دارین. ولی بقیه عناصر موجود در صفحه fix نیستن و با اندازه مرورگر تغییر می کنن. یعنی اینجوری بگم که اگر یه دایو اصلی داشته باشین که اندازه اش در ماکسی مایز، 1000px هست ولی شما به این مقدار ندادین. توش دوتا عنصر داره که یکیش 600px و اون یکی 300px هست در حالت عادی شما حدود 100px اضافه دارید. ولی وقتی کوچیک می کنید پنجره مرورگر رو این 100px اونقدر کم می شه تا به اندازه 900px که اندازه دوتا fix شده ها هست برسه. در نتیجه یه تفاوت 100px به وجود میاد. بهترین راه اینه که برای div اصلی هم مقدار fix ای قرار بدید و یا از درصد برای اندازه استفاده کنید.