ورود

View Full Version : سوال: مشکل در حذف یک سطر با delete command

irangavedany
چهارشنبه 28 دی 1390, 00:14 صبح
سلام دوستان لطف کنید یه کمک کنید این کد سطر اول جدول رو حذف می کنه چه جور به row مقدار بدم تا سطری رو که کاربر براساس یک نام توی تکس باکس وارد میکنه رو حذف کنه ممنون
( SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from t",objconnection
(" da.Fill(ds,"t
SqlCommandBuilder cmb = new SqlCommandBuilder(da
da.DeleteCommand = cmb.GetDeleteCommand
ds.Tables["t"].Rows[0].Delete

irangavedany
چهارشنبه 28 دی 1390, 17:35 عصر
یعنی کسی بلد نیست؟!!1:متفکر:

amir3321
چهارشنبه 28 دی 1390, 18:44 عصر
شما می تونید یک کوئری بنویسی و با اون این کار رو انجام بدی مثل کوئری های زیر و اونو با یک command روی دیتابیس اعمال کنی که نمونه مشابه زیادی داره ودرلینکهای ابتدای همین فروم شرح کامل آن قرار دارد

STRING query = "delete from tablename where fieldname = '"+textbox.text"'"
STRING query = "delete from tablename where fieldname like n'"+textbox.text"'"

http://barnamenevis.org/showthread.php?94296-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-SQL-Command

irangavedany
چهارشنبه 28 دی 1390, 19:45 عصر
شما می تونید یک کوئری بنویسی و با اون این کار رو انجام بدی مثل کوئری های زیر و اونو با یک command روی دیتابیس اعمال کنی که نمونه مشابه زیادی داره ودرلینکهای ابتدای همین فروم شرح کامل آن قرار دارد

STRING query = "delete from tablename where fieldname = '"+textbox.text"'"
STRING query = "delete from tablename where fieldname like n'"+textbox.text"'"

http://barnamenevis.org/showthread.php?94296-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-SQL-Command
ممنون از پاسختون قصد من از طرح سوال یادگیری این روش بود چون روی روش های دیگه تسلط دارم
ولی خوب استفاده از sql command روش زیاد خوبی نیست از طرفی من خودم با روش disconnect همین کد
قبلا نوشتم ولی یه کم طولانی ودرهم این کد توی یکی از تاپیک ها دیدم کد خوب وخلاصه ای فقط زیاد با توابع data row اشنا نیستم که بیام مقدار یک textbox رو توش بریزم وبر اساس اون عمل delete رو انجام بده
اگه دوستان کمک کنند ممنون می شم

amir3321
پنج شنبه 29 دی 1390, 17:43 عصر
اگه دنبال راحتی و خلاصه نویسی هستی فکر کنم ENTITY FRAMEWORK بهترین گزینه در کار با دیتابیس می باشد پیشنهاد می کنم بجای روش های دیگر از این گزینه استفاده کنی