ورود

View Full Version : مبتدی: نحوه راست چين كردن كنترل ComboBoxEx از كامپوننت DotNetBar

mgh64120
چهارشنبه 28 دی 1390, 18:42 عصر
سلام خدمت همه عزيزان
سؤالي دارم از دوستاني كه با DotNetBar كار كردند.
من از كنترل ComboBoxEx اين كامپوننت استفاده كردم ولي به دو مشكل برخوردم :
1. با راست چين كردن فرم و خود كنترل، متن و اجزاي ليست آن راست چين نميشه.

81041

2. با اينكه از فونت فارسي استفاده ميكنم ولي اعداد رو بصورت انگليسي نمايش ميده.

81042

فكر كنم ريشه مشكل هر دو مورد يكي باشه.
تمامي خصوصيات اين كنترل در پنجره Properties رو نگاه كردم ولي چيزي دستگيرم نشد... ؟؟؟ :متفکر:
با تشكر از همه عزيزان.
بدرود/. :چشمک:

Hybrid
چهارشنبه 28 دی 1390, 22:19 عصر
سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه ...

جواب برای سوال اولت :اول خصوصیت فرم یا خود کنترلRighToleft رو برابر true قرار بده سپس در خصوصیت Items کنترل ComboBoxX وقتی که یه گزینه رو ایجاد میکنی تو قسمت خصوصیات اون گزینه یه خاصیت هست به نام TextAlignment اونو به far تغییر بده تا به جوابت برسی. ( به شکل زیر خوب دقت کن).

برای سوال دومت متاسفانه روی کامپیوترم ویندوز Seven رو جدیدا نصب کردم و فونت فارسی نداره.
در اسرع وقت جواب رو به صورت کامل براتون ارسال و برای دوستان در همین تاپیک قرار میدم.

meisam3322
چهارشنبه 28 دی 1390, 22:38 عصر
با سلام،

نمایش اعداد به صورت انگلیسی ، دلیلش تنظیمات ویندوزی هست که برنامه روی اون Run میشه. در قسمت Regional and Languages در Control panel ویندوز بروید و در سربرگ فرمت Persian رو انتخا کنید و توی همون سربرگ دکمه Additional Setting رو انتخاب کرده و اعداد فارسی رو انتخاب کنین.

موفق باشین

mgh64120
چهارشنبه 28 دی 1390, 22:56 عصر
با سلام،

نمایش اعداد به صورت انگلیسی ، دلیلش تنظیمات ویندوزی هست که برنامه روی اون Run میشه. در قسمت Regional and Languages در Control panel ویندوز بروید و در سربرگ فرمت Persian رو انتخا کنید و توی همون سربرگ دکمه Additional Setting رو انتخاب کرده و اعداد فارسی رو انتخاب کنین.

موفق باشین

سلام دوست عزيز
ممنون از توجهتون. تنظيماتي رو كه فرموديد قبلا در موقع نصب ويندوز انجام داده بودم.
الان وقتي از ComboBox خود VS استفاده ميكنم اعداد رو فارسي نشون ميده ولي در ComboBoxEx دات نت بار انگليسي؟؟؟
متشكرم.
بدرود./

Hybrid
چهارشنبه 28 دی 1390, 23:13 عصر
سلام دوست عزیز همین الان فونت فارسی رو نصب کردم و این کنترل هیچ مشکلی با فارسی نداشت ! .. احتمالا تو تنظیمات فارسی خود ویندوزتون هست یه بار دیگه چک کنین شاید جایی اشتباهی کردین..

mgh64120
چهارشنبه 28 دی 1390, 23:33 عصر
سلام دوست عزيز The Life
به عكس زير نگاه كنيد.
كامبوباكس اولي از VS هست و دومي از DotNetBar
هر دو روي يه فرم، با يك فونت و هر دو در حالت DropDownList.
81065
متشكرم.

mgh64120
چهارشنبه 28 دی 1390, 23:38 عصر
سلام
اين هم از تنظيمات ويندوزم:
81066
بدرود./

mgh64120
چهارشنبه 28 دی 1390, 23:45 عصر
سلام

جواب برای سوال اولت :اول خصوصیت فرم یا خود کنترلRighToleft رو برابر true قرار بده سپس در خصوصیت Items کنترل ComboBoxX وقتی که یه گزینه رو ایجاد میکنی تو قسمت خصوصیات اون گزینه یه خاصیت هست به نام TextAlignment اونو به far تغییر بده تا به جوابت برسی. ( به شکل زیر خوب دقت کن).

من كامبوباكس رو از طريق ديتابيس و با استفاده از تنظيم خاصيت هاي DataSource و DisplayMember و ValueMember پر ميكنم.
در اين روش چطوري ميشه خاصيت TextAlignment رو به Far تغيير داد.
با تشكر.

gilsoft
پنج شنبه 29 دی 1390, 20:28 عصر
سلام
خاصیت RightToLeftLayout فرم اصلی تونو به Ture تنظیم کنید ... مشکل حل میشه !
81108

mahsa.admin
جمعه 30 دی 1390, 20:13 عصر
با سلام خدمت دوستان
من هم چند پروزه با این کامپونت ساختم به نظر میرسه این دوتا مشکل اصلی این کامپونت هست
یکی اینکه وقتی کمبو باکس خاصیت Dropdownstyle=dropdownlistاطلاعات کمبو راست چین نماش داده نمیشود
و مشکل دیگر در مورد راست چین شدن اسکرول دیتا گرید هست مانند شکل با اینکه دیتا گرید راست چین هست اما اسکرول از چپ به راست نمایش داد میشود در واقع بر عکس عمل میکند
مسئله دیگر در همین گرید وقتی از یک استایل خاصی استفاده میشود به نظر می رسد نمی شود رنگ ردیف خاصی رو تغییر داد

sh2007
جمعه 30 دی 1390, 21:11 عصر
دوستان شرمنده میشه دانلود این کامپوننت ها رو لینکش بذارید
ممنون

mahsa.admin
جمعه 30 دی 1390, 21:30 عصر
خسته نباشی

Hybrid
جمعه 30 دی 1390, 21:40 عصر
با سلام خدمت دوستان
من هم چند پروزه با این کامپونت ساختم به نظر میرسه این دوتا مشکل اصلی این کامپونت هست
یکی اینکه وقتی کمبو باکس خاصیت Dropdownstyle=dropdownlistاطلاعات کمبو راست چین نماش داده نمیشود
و مشکل دیگر در مورد راست چین شدن اسکرول دیتا گرید هست مانند شکل با اینکه دیتا گرید راست چین هست اما اسکرول از چپ به راست نمایش داد میشود در واقع بر عکس عمل میکند
مسئله دیگر در همین گرید وقتی از یک استایل خاصی استفاده میشود به نظر می رسد نمی شود رنگ ردیف خاصی رو تغییر داد

1)در رابطه با مشکل اولتون باهاتون مخالفم من همین الان DropDownStyle رو برابر DropDownList قرار دادم و Rightoleft رو برابر true قرار دادم همچنین خاصیت TextAlignment رو برابر Far قرار دادم و مشکل حل شد ..

2) در رابطه با مشکل دیتا گرید ویو باهاتون موافقم تا الان نتونستم مشکل رو حل کنم ولی یه راه رو فعلا ترجیح دادم و اون اینه که خاصیت AutoSizeColumnsMode رو برابر Fill قرار میدم..

دوست عزیز sh2007 :

http://www.csharpdotnet.ir/1390/04/20/post-232/
به لینک بالا یه سر بزن اگه جوابت رو نگرفتی در گوگل جستجو کنی حتما مشکلت حل میشه..

موفق باشید./

meisam3322
جمعه 30 دی 1390, 22:20 عصر
چرا راست میگن، یه سری از version ها همین مشکلات رو دارن. ورژن 2011 هم همین مشکل رو داره اون هم به صورن افتضاح ولی کامپوننت های وب اون ، خیلی عالیه و این مشکلات رو نداره.

mahsa.admin
جمعه 30 دی 1390, 22:22 عصر
دوست عزیز اون خاصیت TextAlignment وقتی کمبورو به بانک وصل میکنی چطور تنظیم میشه؟

mgh64120
شنبه 01 بهمن 1390, 17:21 عصر
سلام
خاصیت RightToLeftLayout فرم اصلی تونو به Ture تنظیم کنید ... مشکل حل میشه !
81108

سلام دوست عزيز
متاسفانه با انجام اين كار هم راست چين نشد!!! :متفکر: :گیج: :گریه:
خيلي متشكر از توجه شما.
بدرود./

gilsoft
سه شنبه 11 بهمن 1390, 20:24 عصر
من از كنترل ComboBoxEx اين كامپوننت استفاده كردم ولي به دو مشكل برخوردم :
1. با راست چين كردن فرم و خود كنترل، متن و اجزاي ليست آن راست چين نميشه.

81041

2. با اينكه از فونت فارسي استفاده ميكنم ولي اعداد رو بصورت انگليسي نمايش ميده.

81042

فكر كنم ريشه مشكل هر دو مورد يكي باشه.
تمامي خصوصيات اين كنترل در پنجره Properties رو نگاه كردم ولي چيزي دستگيرم نشد... ؟؟؟ :متفکر:

سلام دوستان.
منم بتازگی به همچین مشکلی برخورد کردم. بدین صورت که اگه از طریق کدنویسی DataSource و DisplayMembar رو مقدار دهی کنی، همچین مشکلی پیش میاد !!! و اگه بصورت دستی از طریق Properties عمل کنی همه چی درسته !
آیا کسی از دوستان تونسته این مشکل رو برطرف کنه ؟
آیا دوست عزیز mgh64120 (http://barnamenevis.org/member.php?41719-mgh64120) این مشکلش برطرف شد ؟

mahsa.admin
سه شنبه 11 بهمن 1390, 21:42 عصر
با سلام
به نظر میرسه این مشکل کمبو باکس حل شدنی نیست
مشکل دیگری هم که در این کامپونت بهش برخوردم این که در مسج باکس این کامپونت نوع فونت قابل تغییر نیست مانند شکل زیر نوع فونت ان از فونت فورم تبعیت نمیکند

gilsoft
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 02:08 صبح
سلام دوستان.
منم بتازگی به همچین مشکلی برخورد کردم. بدین صورت که اگه از طریق کدنویسی DataSource و DisplayMembar رو مقدار دهی کنی، همچین مشکلی پیش میاد !!! و اگه بصورت دستی از طریق Properties عمل کنی همه چی درسته !
آیا کسی از دوستان تونسته این مشکل رو برطرف کنه ؟
آیا دوست عزیز mgh64120 (http://barnamenevis.org/member.php?41719-mgh64120) این مشکلش برطرف شد ؟

سلام مجدد خدمت دوستان
بالاخره آنقدر باهاش کلنجار رفتم و مشکل رو حل کردم ...
در قسمت Properties کنترل ComboxEx باید خاصیت DrawMode رو برابر Normal قرار بدیم. بااین کار مشکل راست چین حل میشه .. اما کنترل مون خیلی بد قیافه میشه !! امتحان کنین ضرر نداره ...

gilsoft
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 02:40 صبح
اینم تصویرش :
81823
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

swallow.pa
سه شنبه 01 فروردین 1391, 17:51 عصر
1)در رابطه با مشکل اولتون باهاتون مخالفم من همین الان DropDownStyle رو برابر DropDownList قرار دادم و Rightoleft رو برابر true قرار دادم همچنین خاصیت TextAlignment رو برابر Far قرار دادم و مشکل حل شد ..
./
با سلام مجدد
این مورد کمبو در صورتی است که آیتمها از قبل توی کمبو باشن اما اگه از دیتابیس پر شن باید چیکار کنیم که اصیت TextAlignment رو برابر Far قرار بدیم
ممنون

alireza250
شنبه 25 مهر 1394, 23:38 عصر
سلام
اگه میخواید زمانیکه از دیتابیس اطلاعات میذارید تو کمبوباکستون بازم راست چین باشه، جوابتون اینجاس:
http://www.w3-farsi.com/forum/index.php/3957/%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88-%D9%88-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-dotnetbar