View Full Version : ساخت کامپوننتی که شامل تعدادی کنترل دیگر باشد
mehdi_khepel2004
چهارشنبه 28 دی 1390, 19:21 عصر
با سلام
من نیاز به ساخت یه کامپوننت دارم که توش از 3 یا 4 تا تکست باکس و چیزای دیگه استفاده بشه چطور باید این کار رو انجام بدم
سعید صابری
چهارشنبه 28 دی 1390, 20:18 عصر
کامپوننتی نویسی کار بسیار سختی هست فکر کنم یک سری بحث ها قبلا در سایت انجام شده اگه جستجو کنید...
چرا میخوای این کار بکنی؟
اگه دلیلشو بگی شاید بشه بهتر بهت کمک کرد
mehdi_khepel2004
چهارشنبه 28 دی 1390, 23:22 عصر
کامپوننتی نویسی کار بسیار سختی هست فکر کنم یک سری بحث ها قبلا در سایت انجام شده اگه جستجو کنید...
چرا میخوای این کار بکنی؟
اگه دلیلشو بگی شاید بشه بهتر بهت کمک کرد
من میخوام فرضا یه پانل د اشته باشم که توش 3تا باکس باشه کاربر با پر کردن این باکس ها میری رکورد بعدی و دویاره باید همین فیلدها رو پرکنه خوب یک کار تکراری هست دیگه شما فرض کنید کاربر بخواد 100 رکورد وارد کنه برای همین باید از این کامپوننت دوباره شی جدید تولید بشه که کارم راحت تر باشه
سعید صابری
پنج شنبه 29 دی 1390, 10:54 صبح
Procedure و function ساختن برای این کارها.
اینجوری که من سوال شما برداشت کردم نیازی Procedure و functionنیست هر رکورد که ثبت شد باکس ها را خالی کن و مجددا کاربر پر کنه و ثبت بشه!
mehdi_khepel2004
پنج شنبه 29 دی 1390, 13:08 عصر
کاربرمن میخواد تمام اطلاعات رو داشته باشد مثلا10تا رکورد رو وارد کنه و همه جلوی چشمش باشند تا زمانی که دکمه ثبت رو زد اونوقت اطلاعات ثبت بشن واسه همین این کار رو میخوام بکنم
یعنی دلفی مثل vs قابلیت ساخت یوزر کنترل رو نداره؟اگه اینطوری پس به چه درد میخوره؟
سعید صابری
پنج شنبه 29 دی 1390, 13:21 عصر
یعنی دلفی مثل vs قابلیت ساخت یوزر کنترل رو نداره؟اگه اینطوری پس به چه درد میخوره؟
اتفاقا چون از قابلیت های دلفی خبر ندارن این حرف میزنین
برای این کار (منو هنوز هم نمیدونم چی میخواین) هزار تا راه وجود داره! اگه صرفا منظورتون اینه که اطلاعات جلوی کاربر باشه چرا از Grid ها استفاده می کنی با این توضیحات که دادی من فکر می کنم ساختار بانکت مشکل داشته باشه و درست طراحی نشده باشد. در صورت امکان توضیحات کاملی بده
mehdi_khepel2004
جمعه 30 دی 1390, 00:46 صبح
برای این کار (منو هنوز هم نمیدونم چی میخواین) هزار تا راه وجود داره!
لطفا ضمیمه رو نگاه کنید متوجه منظورم میشید در ضمن خواسته مشتری هست که به این شکل باشه و من نمیتونم روش دیگری رو جایگزین کنم
اون پانل رو شما فرض کنید که ما تبدیل به کامپوننت کردیم حالا اگر اطلاعات 100 نفر رو هم بخواد ب راحتی وارد میکنه.
آیا تو دلفی میشه یوزر کنترل ساخت یا نه اگر میشه لطفا راهنمایی کنید
tiphooo
یک شنبه 02 بهمن 1390, 23:17 عصر
اگر می خواهید 10 رکورد وارد کنید و پس از آن عمل ثبت را انجام دهید باید یک فرم طراحی کنید و در Panel اول صفحتون اطلاعات را دریافت کنید و اطلاعات قبلی ثبت شده را در یک Grid در پایین صفحه نمایش بدبد حال اینکه اگر می خواهید عملیات ثبت بعد از وارد کردن چند رکورد انجام بشود باید از Transaction ایجاد کنید که در مورد Transaction احتمالا در تاپیکهای قبلی صحبت شده اگر نیود بگید تا توضیح بدم و دیگه اینکه شما مثل اینکه کل برنامتون رو می خواهید به یک کامپوننت تبدیل کنید هرچی هست یا شما دارید بک کار عجیب غریب می کنید یا ما نمی فهمیم منظور شما چیست و بازم اینکه قبل از اینکه بگید یه زبان برنامه نویسی به درد می خوره یا نه بهتره حداقل چند وقت باهاش کار کنید و دیگه اینکه مگه کارفرما شما را مجبور کرده که با دلفی کارکنید اگر تخصص شما زبان دیگریست و مجبورید با دلفی بنویسید بهتر است این کار را به متخصصین خودش بسپارید و خودتون را جای برنامه نویس دلفی جا ندید و اگر می خواهید این زبان را یاد بگیرید پس اول راه هستید و راه بس دشواری را با این نگرشی که دارید در پیش دارید.
zidane
یک شنبه 23 بهمن 1390, 22:19 عصر
یک راه راحت: از DBCtrlGrid استفاده کنید!
adelmobasheri
سه شنبه 02 اسفند 1390, 23:47 عصر
مشکل این است که در dbgrid هایی که من می شناسم اگر یک رکورد را وارد کردی و از رکورد خارج شدی آن رکورد یا Post می شود و یا ذخیره نمی شود.
آقای مهدی خپل می خواهند قبل از post شدن اطلاعات وارد شده باشد محاسبه یا هر کار دیگه ای انجام شده و یکجا post شود که مزایای خوبی از قبیل بالا رفتن سرعت برنامه و دینامیکی شدن مولفه ها دارد.
BORHAN TEC
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 00:43 صبح
مطمئن نیستم که منظورتون رو درست متوجه شده ام یا خیر، ولی در زیر سعی کرده ام که طبق پیش فرض های ذهنی خودم پاسخی مناسب را قرار دهم.:متفکر:
پاسخ:
ساخت کامپوننت که مقوله پیچیده ای است و توضیح در مورد آن از حوصله اینجا خارج است ولی اگر می خواهید که از قسمتی از فرم خودتان (مثلاً یک Panel که روی آن چند کنترل قرار دارد) یک Template ایجاد کنید، کافی است که panel مربوطه را انتخاب کرده و به منوی Component رفته و گزینه Create Component Template.. را انتخاب کنید. حال در پنجره ای که ظاهر می شود مشخصات مربوطه را وارد کنید و OK کنید. حال به راحتی می توانید از Template ساخته شده به مانند یک کامپوننت از پیش تعریف شده استفاده کنید.
alinikaein
شنبه 13 اسفند 1390, 12:15 عصر
سلام؛
ميتوني از Repository استفاده كني.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.