View Full Version : گفتگو: تجديد نطر راجع به بعضي مديران
behrouz110
چهارشنبه 28 دی 1390, 23:29 عصر
با سلام
بنده چندين مورد سوال داشتم كه توي تاژيك هاي مختلف مطرح نمودم ولي حتي يك مرتبه هم نشد راهنماييم كنند و فقط تاپيك منو حذف كردند.لطفا پيگيري كنيد كه هر كسي امكان حذف نداشته باشه.مدير يه بخش معمولا بايد از نظر علمي خيلي پر باشه نه اينكه تا يه تاپيكي رو ديد كه نمي تونه جواب بده يا حذف كنه يا پرخاشگري كنه.نا سلامتي اينجا جمع شديم تا به افزايش سطح علميمون كمك كنيم نه اينكه از اين جور محافل زده شيم.
خواهش ميكنم اين مورد رو برطرف كنيد.
Galawij
چهارشنبه 28 دی 1390, 23:59 عصر
سلام،
در مورد عنوانی که برای این تاپیک انتخاب کردید کاملاً موافقم. شما از لحاظ بار علمی فرمودید من از لحاظ بار اخلاقی می گم، بعضی از افرادی که به عنوان مدیر تالاری انتخاب می شوند صرفاً از بعضی لحاظ تودار و صبور نیستند.
متأسفانه احساس می کنم ملاک اصلی برای انتخاب مدیر بخش ها فعالیت زیاد یک کاربر در آن تالار است نه بار اخلاقی و علمی.
behrouz110
پنج شنبه 29 دی 1390, 00:09 صبح
اميدوارم اين مشكل رو برطرف كنند چون واقعا براي همچين فورومي خيلي زشته كه كاربرانش رو دلسرد كنند!! اگه خواستيد عنوان تاپيكي كه زدم و حذف كردند رو ميگم تا خودتون قضاوت كنند .
syntiberium
پنج شنبه 29 دی 1390, 00:39 صبح
هر یک از مدیرانی که تاپیکی را حذف می کنند اطمینان داشته باشید که دلیل موجهی برای این کار داشته اند که حتما در قسمت توضیحات مربوط آن تاپیک حذف شده دلیل آن ذکر شده است . اکثر تاپیک هایی که حذف می شوند یا عنوانشان نامناسب است یا تکراری هستند و دلیل حذف تاپیک های تکراری این است که شما اگر یک جستو جوی ساده داخل همان تالار انجام دهید تاپیک مورد نظرتان را پیدا خواهید کرد و اگر سوالی اضافه تر از سوالات مطرح شده داخل آن تاپیک داشتید می توانید داخل همان تاپیک مطرح کنید و دلیل حذف تاپیک هایی که عنوان نامناسب دارند این است که وقتی کسی قرار است به آن جواب دهد باید دقیقا از موضوع آن باخبر باشد تا در صورت اطلاع از آن موضوع برای جواب دادن وارد تاپیک شود .
mehdi.mousavi
پنج شنبه 29 دی 1390, 11:30 صبح
با سلام بنده چندين مورد سوال داشتم كه توي تاژيك هاي مختلف مطرح نمودم ولي حتي يك مرتبه هم نشد راهنماييم كنند و فقط تاپيك منو حذف كردند.لطفا پيگيري كنيد كه هر كسي امكان حذف نداشته باشه.مدير يه بخش معمولا بايد از نظر علمي خيلي پر باشه نه اينكه تا يه تاپيكي رو ديد كه نمي تونه جواب بده يا حذف كنه يا پرخاشگري كنه.نا سلامتي اينجا جمع شديم تا به افزايش سطح علميمون كمك كنيم نه اينكه از اين جور محافل زده شيم.
خواهش ميكنم اين مورد رو برطرف كنيد.
سلام.
عنوان تاپیک رو "web config" گذاشته بودید... من تاپیک شما رو برگردوندم، اما بابت عنوان نادرستش یه اخطار گرفتید. اگر مایلید تا بدونید چرا نباید یه "عنوان نادرست" برای تاپیک انتخاب کنید، قدری در نوشته های قدیمی تر من جستجو کنید، به مطالبی بر میخورید که بهتون کمک خواهد کرد. چند تا از عناوینی که برای تاپیک هایی که ایجاد کرده بودید رو در زیر میارم تا بتونید قدری در موردش تامل کنید:
web config
اسکریپت
کد جاوااسکریپت
تغییر کدهای jQuery
انتقال تصویر
robot
...
موفق باشید.
پاورقی: پرخاشگری اینجا جایی نداره، خواه مدیر باشه، خواه عضو غیر مدیر سایت! اگر فردی به شما پرخاش کرده، لطفا از طریق پیام خصوصی این موضوع رو با من در میون بذارید تا به مساله رسیدگی کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.