PDA

View Full Version : ايجاد صفحه بصورت آنلان

nassim0
پنج شنبه 29 دی 1390, 08:16 صبح
سلام دوستان اين پروژه توسط يكي از دوستان خوب برنامه نويس همين سايت به نام prorammer-ir توي تايپيك قبلي من گذاشته شد ولي بدليل امتحاناتشون نميتونن وقت بيشتري بزارن توي اين پروژه مي شه صفحات رو به صورت آنلاين ايجاد كرد . همچنين يك گريدويو و اسكيوال ديتا هم توليد ميكنه و به مستر پيج هم وصله . من تغييراتي رو روي گريد ويو دادم اما وقتي كه دوباره صفحه جديد مي سازم تغييرات رو اعمال نمي كنه .(تغييرات در صفحه add.aspx.cs ) من به گريدويو يك تمپليت دادم و اندازشو 700 كردم . اما وي صفحاتي كه مي سازم همون ديفالت برنامه اجرا ميشه .
tw.WriteLine("<%@ Page Language=\"C#‎‎‎‎‎\" AutoEventWireup=\"true\" MasterPageFile=\"~/name.Master\" CodeBehind=\"add.aspx.cs\" Inherits=\"WebApplication18.add\" %><asp:Content ID=\"Content1\" ContentPlaceHolderID=\"head\" runat=\"server\"></asp:Content> <asp:Content ID=\"Content2\" ContentPlaceHolderID=\"ContentPlaceHolder1\" runat=\"server\"><hr/><asp:GridView ID=\"GridView1\" runat=\"server\"AutoGenerateColumns=\"False\" DataSourceID=\"SqlDataSource1\" GridLines=\"None\"ShowHeader=\"False\" Width=\"700px\"><Columns><asp:TemplateField><ItemT emplate><asp:Label ID=\"Label1\" runat=\"server\" Text='<%# Eval(\"pursict\") %>'></asp:Label></ItemTemplate></asp:TemplateField></Columns></asp:GridView><asp:SqlDataSource ID=\"SqlDataSource1\" runat=\"server\"ConnectionString=\"<%$ ConnectionStrings:marketConnectionString %>\"SelectCommand=\"SELECT * FROM [pages_post]\"></asp:SqlDataSource></asp:Content>");

http://psphoenix.ir/upload.zip
ممنونم ميشم اگر منو راهنمايي كنيد .

hamid_shrk
پنج شنبه 29 دی 1390, 08:44 صبح
من پروژه رو ندیدم ولی مگه تغییرات رو ذخیره نمیکنید تو دیتا بیس.
متاسفانه روش شما برای ساخت یک CMS اشتباه هست / دوستان زیادی این مطلب رو گفتن بهتون اما همچنان اصرارتون پا برجاست.
به هر حال امیدوارم موفق باشید و تو مسیر انجام پروژه به مشکلات زیادی برنخورید.

nassim0
پنج شنبه 29 دی 1390, 09:00 صبح
سلام
ممنونم . لينك پروژه رو براي دانلود گذاشتم . همه چيز اين پروژه خوبه فقط انگار پروژه لاكه فقط تغييرات اوليه كه ساخته شده رو مي شناسه . تنها مشكل من همينه . ممنونم ميشم دنلود كنيد چون مطمئنم با اطلاعات شما مشكل من حل ميشه.

hamid_shrk
پنج شنبه 29 دی 1390, 09:12 صبح
این اصلا دیفالت خودش هم گرید ویو رو کامل نمیسازه که!!!!!!!
نکته دیگه اینه که این فایل هایی رو که میسازه چجوری میخواید به کاربران نشون بدید؟

nassim0
پنج شنبه 29 دی 1390, 09:36 صبح
هنوز كد مربوط به ذخيره توي بانك رو داخل باتوم ننوشتم. مشكل منم همينه كه تغييرات رو اعمال نميكنه .

aminghaderi
جمعه 30 دی 1390, 06:47 صبح
ايجاد صفحه بصورت آنلان
ساخت صفحات به صورت Runtime منظور شما هست ، اگر اشتباه نکنم.
ببینید این کار ، جز شرایطی که ضروری باشه توصیه نمی شه ، چون باعث سربار و پروسه اضافی می شود که کارایی برنامه شما رو زیر سوال می برد.
و در صورت بالا رفتن تعداد بازدید شما ازآن صفحه امکان امکان بلاک شدن سایت شما توسط سرور های اشتراکی هست.
مطمئن باشید ساخت صفحات به صورت Runtime مقوله زیاد جدید نیست ، که خیلی جذاب باشه چون قبلا خیلی ها تست کردن و پروژه نوشتند ولی خوب آخرش متوجه موضوع شدند.

nassim0
شنبه 01 بهمن 1390, 10:25 صبح
با سلام
این پروژه یک صفحه واقعی تولید میکنه . شما پروژه رو دانلود کردید ؟ یک صفحه ایجاد کنید دقیقا به خود پروژه یک صفحه ایجاد میکنه مثل میمونه که من خودم توی سورس یک صفحه ایجاد کرده باشم . ین صفحه با صفحات معمولی فرقی نداره

poarot
شنبه 01 بهمن 1390, 14:07 عصر
[QUOTE=aminghaderi;1422762]ساخت صفحات به صورت Runtime منظور شما هست ، اگر اشتباه نکنم.
ببینید این کار ، جز شرایطی که ضروری باشه توصیه نمی شه ، چون باعث سربار و پروسه اضافی می شود که کارایی برنامه شما رو زیر سوال می برد.

دوست عزیز این پروژه ظاهرا داره صفحه جدید ایجاد میکنه موردی که شما بهش اشاره کردید دیگه معنی نمیده

poarot
شنبه 01 بهمن 1390, 14:27 عصر
پروژه رو دانلود کردم اما ظاهرا هیچ تغییری رو قبول نمی کنه . دوستان مورد خیلی جالبیه ارزش وقت گذاشتنو داره

hamid_shrk
شنبه 01 بهمن 1390, 14:38 عصر
نکتش کجاس؟
این روش ها رو خیلیا تست کردن و اکثرا به این نتیجه رسیدن که راه خوبی نیست و چه کاریه که صفحات داینامیک رو بصورت داینامیک ساخت؟
ساخت صفحات استاتیک بصورت داینامیک باشه خوبه.
اگه یکم تو مدیریت پروژه و طراحی ساختار تجدید نظر بشه مشکل حله.

nassim0
شنبه 01 بهمن 1390, 16:15 عصر
سلام من متوجه نمی شم . چطوری میشه صفحات استاتیک بصورت داینامیک باشه ؟ چطوری میشه داخل هر صفحه یک گریدویو قرار داد ؟ چطوری میشه اون صفحه به مستر پیج وصل بشه ؟ ممکنه بیشتر توضیح بدین ؟

aminghaderi
یک شنبه 02 بهمن 1390, 02:33 صبح
این پروژه یک صفحه واقعی تولید میکنه . شما پروژه رو دانلود کردید ؟ یک صفحه ایجاد کنید دقیقا به خود پروژه یک صفحه ایجاد میکنه مثل میمونه که من خودم توی سورس یک صفحه ایجاد کرده باشم . ین صفحه با صفحات معمولی فرقی نداره
بنده پروژه شما رو دانلود نکردم ولی تاجایی که اطلاع دارم ، این کار خاصی در حوزه طراحی وب با Asp.Net نیست، همون اول بحث توضیح دادم :

مطمئن باشید ساخت صفحات به صورت Runtime مقوله زیاد جدید نیست ، که خیلی جذاب باشه چون قبلا خیلی ها تست کردن و پروژه نوشتن
هر چه عملیات تولید در حال اجرا بالاتر باشه استفاده از منابع به خصوص cpu بالاتر می رود.

دوست عزیز این پروژه ظاهرا داره صفحه جدید ایجاد میکنه موردی که شما بهش اشاره کردید دیگه معنی نمیده
بله شما درست می فرمایید بنده Asp.net بلد نیستم و اشتباه گفتم .
می شه بفرمایید تفاوت جمله من با سوال ایشان کجاست؟؟
و می شه بفرمایید ساخت صفحات وب به صورت RunTime چه فرقی با سناریو که سرکار خانم فرمودند دارد؟؟

سلام من متوجه نمی شم . چطوری میشه صفحات استاتیک بصورت داینامیک باشه ؟ چطوری میشه داخل هر صفحه یک گریدویو قرار داد ؟ چطوری میشه اون صفحه به مستر پیج وصل بشه ؟ ممکنه بیشتر توضیح بدین ؟
کار زیاد پیچیده ای نیست ، الگریتم کار به این صورت هست که در Asp.Net برای سهولت در استفاده از آن ، ساخت صفحات به 2 قسمت تقسیم می شوند برای راحتی کار و تقسیم کار در پروزه های گروهی و به این صوت هست که شما یک قسمت "طراحی سایت" داردید که شامل استایل ها و گرافیک و المنت های صفحه می باشد و یک قسمت دیگری به نام "قسمت کد نویسی" یا کد فایل یا... دارید که کار ان نوشتن کد هایی هست که در سرور اجرا می شود و با زبان #c یا vb نوشته می شود که امکان این رو به شما می دهد که روی کنترل ها سروری صفحه کد نویسی کنید .
Asp.net این دو صفحه رو با هم میکس می کند و به صورت خودکار یه صفحه جدید برای شما می سازد و اون صفحه رو برای کلاینت ها ارسال می کند.
کاری دیگر که می کند کلیات صفحه رو ذخیره می کند تا با درخواست مجدد دوباره کل صفحه رو تولید نمی کند.
حالا شما ببینید خود دات نت چه بخواهید و چه نخواهید عمل که برایش تعریف شده به نام "چرخه حیات صفحات " رو انجام می دهد ، بماند که باید کلاس ها و توابع سنگین خودش رو بروی حافظه سرور بارگذاری کند باید برای هر بار ساخت صفحه شما (صفحاتی که قراره به صورت زمان اجرا تولید شود) کلی به cpu فشار پردازشی وارد کند تا صفحه شما تولید شود و به کلاینت ارسال شود؟! (شما تصور کنید در ثانیه 2 نفر صفحه رو درخواست کنند ؟! فقط سایت شما یه کسری قابل توجهی از توان پردازشگر سرور رو می گیرد.
و این کار از نظر منابع ، وقت ، کارایی منطقی و به صرفه نیست؟! (نظر شخصی من)
اما از جهات دیگر خوب یه امتیاز برای مصارف خاص محصوب می شود.
در ثانی توسعه صفحات به این صورت سخت هست ، کل المنت ها باید به صورت "زمان اجرا "ساخته شوند ، شما تصور کنید 30 تا المنت بروی صفحه داردید ، حالا اگر قرار باشه این ها رو توسعه بدید و مثلا 5 تا المنت جدید اضافه کنید و 4 تا کم کنید و تغیراتی در اونها ایجاد کنید ، خودتون سر در گم می شودید ، چه برسد اینکه قرار باشه کس دیگری این کار رو انجام دهد ، اما در حالت عادی هر کسی می تونه بیاد و ترتیب چینش ، نمای ظاهری (استایل) تغیرات تکنیکی (کار با پایگاه / تدابیر امنیتی و...) را بروی صفحات شما با دانش متوسط در ضمینه Asp.net پیاده سازی کنه.
و این یعنی توسعه راحت و بی دقدقه با بالاترین زمان موجود و کمترین هزینه و انرژی.

امیدورام بدرتون بخورد ، موفق باشید.

nassim0
دوشنبه 03 بهمن 1390, 09:16 صبح
با سلام
من بیس کار رو فهمیدم اما طرقش رو نمی دونم شما این روش رو انجام دادید ؟که به این نوع صفحات بشه مستر ژیج وصل کرد و یک گرید ویو توی صفحه قرار داد ؟

nassim0
یک شنبه 09 بهمن 1390, 09:12 صبح
از دوستان کسی هست بتونه کمک کنه

Saman Hashemi
یک شنبه 09 بهمن 1390, 15:02 عصر
همونطور که دوستان گفتند شما کلیت کار بگید تا بهتر کمکتون کنند صرف به نتیجه رسیدن کاری باعث نمیشه که کلیت کار مورد تایید باشه...!
سیستم های مدیریت محتوا اکثر به صورت ماژولار عمل میکنند و با فراخوانی ماژول این مشکل هم رفع میشه...!
الانم شما گرید هاتونو در قالب یک UserControl بسازید و فقط در صفحه فراخوانی کنید...!

nassim0
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 13:03 عصر
شما تجربه ایی تو این زمینه داشتید ؟ سمپلی از برنامه دارین ؟