View Full Version : Seven Style بدون استفاده از Manifest
IamOverlord
پنج شنبه 29 دی 1390, 10:51 صبح
سلام دوستان می خواستم بدونم چه طور می شه بدون استفاده از فایل Manifest برناممون ظاهر Windows 7 رو داشته باشه؟
IamOverlord
پنج شنبه 29 دی 1390, 11:45 صبح
پیدا کردم جوابشو...
این طوری:
shahabbasic
پنج شنبه 29 دی 1390, 12:50 عصر
یک راه ساده اینکه
اول نرم افزارتو بساز و فایل manifest رو هم کنارش بذار بعد با winrar یک نسخه پرتابل از برنامت بساز که فایلش یک دونه بشه به همین راحتی
من قبلا با وین رار از برنامم پرتابل ساختم و روی سیستم خودم درست کار میکنه !
برای اینکه بدونی چطور با وین رار میشه پرتابل ساخت توی گوگل جستجو کن این ترفند رو
meys34
شنبه 01 بهمن 1390, 20:20 عصر
یک راه ساده اینکه
اول نرم افزارتو بساز و فایل manifest رو هم کنارش بذار بعد با winrar یک نسخه پرتابل از برنامت بساز که فایلش یک دونه بشه به همین راحتی
من قبلا با وین رار از برنامم پرتابل ساختم و روی سیستم خودم درست کار میکنه !
برای اینکه بدونی چطور با وین رار میشه پرتابل ساخت توی گوگل جستجو کن این ترفند رو
چه جالب... روش ساده و مفید...
پیدا کردم جوابشو...
این طوری:
بله دیگه این هم با استفاده از manifest که در داخل اون res فایل، جاساز شده کار میکنه... نکته: تا اونجایی که من استفاده کردم حتی نیاز به استفاده از اون Api هم نیست فقط کافیه res به پروژه اضافه بشه و کار تمومه...
IamOverlord
شنبه 01 بهمن 1390, 20:43 عصر
آره، منظورم این بود که فایل Manifest نداشته باشیم.
shahabbasic
یک شنبه 02 بهمن 1390, 00:47 صبح
این روش پرتابل سازی با winrar کاملا درسته و جواب میده به شرطی که اگر برنامتون کامپوننت داره بتونید اونهارو با کدی در داخل خود برنامه رجیستر بکنید چون اگر رجیستر نشه پیغام خطا میده و اجرا نمیشه
ستاپ خوبیش اینه که کامپوننت هارو هم رجیستر میکنه ولی با پرتابل مگر خودمون بکنیم
اگر برنامتون فایل صوتی یا فایل manifest کنارش هست حتما با winrar پرتابلش کنید تا دیده نشن
mr-mojtaba12
یک شنبه 02 بهمن 1390, 13:21 عصر
سلام به همه من اون قسمت فایل Res درست متوجه نشدم
اگه میشه یه توضیح کلی بدین
IamOverlord
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 15:11 عصر
در حالت عادی که از InitCommonControls استفاده می کنیم، بقل برنامه باید یه فایل به نام YourProgramName.EXE.manifest داشته باشیم. حالا ما این جا می آیم به جای این که اون فایل manifest رو بیرون برنامه بذاریم، به صورت Resource و با پسوند res. به برنامه مون اضافه می کنیم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.