ورود

View Full Version : ارتباط با محیط دارای نویز

hmm
یک شنبه 22 آبان 1384, 11:24 صبح
اساتید سلام
یه فضایی خارج از شهر وجود داره که دکل های فشار قوی برق از درونش عبور کرده حال اگه بخواهیم این مکان رو به یه مکان دیگه درون شهر متصل کنیم (ارتباط لزوما باید onlile باشه) چند راه رو تا حالا امتحان کردیم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتیم اگه ممکنه یه همفکری بفرمایید
راه هایی که آزمایش شده و نتیجه نداده:
1- ارتباط wired less که به هیچ وجه جواب نداد حتی دید مستقیم هم وجود داره
2-adsl بدلیل دوری مکان به سوئیچ مخابرات و همچنین وجود نویز این خط با پهنای 2m هم نتونست جواب بده و فقط عملا 12k ارتباط داریم (فاصله با اولین ایستگاه مخابرات 4 کیلومتره)
3-فیبر نوری به دلیل اینکه این فضا خارج از شهره فعلا برای مخابرات امکان نداره
نکته ای که شاید کمک کنه اینه که اینقدر نویز تو این محل زیاده که روی ارتباطات تلفنی هم اختلال ایجاد میکنه .

از اساتید التماس تفکر دارم!!!

hmm
سه شنبه 24 آبان 1384, 07:19 صبح
دریغ از حتی یک مشاهده

LOLOLO
پنج شنبه 26 آبان 1384, 08:55 صبح
ارتباط ماهواره ایی چطور؟ هر چند می دونم خیلی هزینه بر هستش.

hmm
پنج شنبه 26 آبان 1384, 11:22 صبح
شبکه ما که رو اینترنت نیست چطور با ماهواره به یک شبکه محلی login کنیم

houtanal
پنج شنبه 26 آبان 1384, 15:38 عصر
VSAT
......

hmm
شنبه 28 آبان 1384, 07:44 صبح
چقدر پول زور میگیرند
راستی لوازم fso modem (اگه درست گفته باشم) تو ایران هست و قیمت چنده؟

DAKAL
یک شنبه 29 آبان 1384, 15:40 عصر
hub VSAT..too

hmm
دوشنبه 30 آبان 1384, 07:18 صبح
لطفا هزینه و شرکت های ارائه کننده رو هم معرفی بکنید با عرض شرمندگی
آیا ارتباط بی سیم نوری یا لیزری قابل استفاده نیست؟

Inprise
سه شنبه 01 آذر 1384, 08:52 صبح
یک راه حل دم دست و ارزان میتونه استفاده از خود کابلهای برق ( که به این تکنولوژی Power Line Network گفته میشه ) باشه ؛ مطمئن نیستم اما به گمانم یک زمانی در ایران شرکتی که نمایندگی ZyXel را داشت تجهیزات مربوطه و مشاوره لازم رو ارائه میکرد ؛ بعید نیست جستجو ات به نتیجه برسه ؛ به هر ترتیب اگر نویز محیط اونقدر بالا باشه که نتونستی یک شبکه بی سیم روی 2 تا 5 گیگا هرتز راه بندازی ، احتمالا" VSAT هم کمک خاصی نخواهد کرد . معمولا" برای محیطهائی مثل این فیبر قابل توصیه است که با توجه به محدودیت مورد ذکر به نظر میاد Power Lines بتونه گزینه خوبی باشه ، در این مورد که هزینه اش در ایران چقدر خواهد شد و چه کسی میتونه هندلش کنه البته ایدهء خاصی ندارم .

موفق باشید

hmm
سه شنبه 01 آذر 1384, 13:01 عصر
استاد inprise
از پاسختون ممنونم
طبق فرمایش شما vsat نمیتونه مشکلمون رو حل کنه در ضمن فیبر نوری هم مقدور نیست
البته چیزی از روش معرفی شده توسط شما نمیدونم
با سرچ رو اینترنت هم اون نمایندگی رو نتونستم پیدا کنم فقط از مطالعات کوچک تونستم بفهمم که این روش فقط برای محیط های با فاصله کم مقدوره نه 4.5 کیلومتر(البته اگه درست فهمیده باشم)
http://computer.howstuffworks.com/power-network1.htm
اگه لطف کنید یه سرنخ دیگه بدین ممنون میشم!!
یا علی

DAKAL
جمعه 04 آذر 1384, 22:12 عصر
عزیزم Vsat ارتباطی با نویز نداره و مشکل رو حل میکنه ..(امتحان کردم) ولی به هر صورت..وایرلس لیزی هم که شما میگید..فقط آنتن 30Dbi استفاده میشه که امکان Gain لیزری داره . خودش از امپلی فایر 2W استفاده میکنه...من رو 70 کیلومتر 15 مگ گرفتم ازش..ولی بازم با نویز نمیدونم مشکل داره یا نه...البته میشه تست کرد.

hmm
شنبه 05 آذر 1384, 07:22 صبح
عزیزم Vsat ارتباطی با نویز نداره و مشکل رو حل میکنه

قابل توجه جناب inprise من که گیج شدم

آنتن 30Dbi استفاده میشه که امکان Gain لیزری داره . خودش از امپلی فایر 2W استفاده میکنه...من رو 70 کیلومتر 15 مگ گرفتم ازش

میشه مشخصات کامل و شرکت ارائه کننده رو بنویسید

Inprise
شنبه 05 آذر 1384, 08:35 صبح
اگه نتونستی تو محدوده 2 گیگا هرتز اتصال وایرلس برقرار کنی VSAT هم کمکی بهت نخواهد کرد ، اگر نویز اینقدر زیاده . ادعای رفیقمون هم غیر فنیه . در مورد بقیه اش بجای اینکه بگی گیج شدم یا راهنمائی کنید باید از گوگل استفاده کنی . بهر تقدیر اگر نویز اونقدر زیاد باشه که امکان اتصال رو باندهای متداول بیسیم رو نده ، بهتره بری سراغ پاور لاین .

hmm
شنبه 05 آذر 1384, 10:34 صبح
استاد گرامی
جستجو کردم ولی شرکتی تو ایران که این تجهیزات "پاور لاین" رو ارائه کنه رو پیدا نکردم
باور کن از بیش از 20 فعال تو زمینه شبکه هم سوال کردم 19 نفر که اصلا نمیدونستن این power line چیه !!!!
اون یه نفر هم اینقدر بحث رو پیچوند که نه خودش فهمید چی میگه نه من!!!
بهر حال سرنخ موجوده و فعلا کلاف نخ گم شده!!!
باز هم میگردم و نتیجه رو اگه قابل عرض باشه تقدیم میکنم
موفق باشید.

a.joolaie
یک شنبه 06 آذر 1384, 12:22 عصر
به نظر من اگه از wirelessاستفاده کنید و از انتنهای omni که روی فرکانسهای بالا کار کنه مشکلتون حل میشه میتونید با یک کارشناس با سواد در زمینه wireless مشورت کنید چون اگه با فرکانس بالا تنضیم کنید access point را نویز ها بی اثر مشوند.

DAKAL
یک شنبه 13 آذر 1384, 12:30 عصر
خوب یادم نمیاد کسی گفته باشه که با فرکانس 2.4 مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهر حال تجربه رو به مسائل فنی ترجیح میدم و براش ارزش زیادی قائلم...
خوش و شاد باشید

13delta
سه شنبه 22 آذر 1384, 15:28 عصر
دوست عزیز من یک شرکت را میشناسم که
power line
میاره اما خودشون خیلی کارایی اش را نمیدانند و ساپورت کافی هم ندارند بهر جهت من هم کامل نمیدانم اما این یک سری توضیحاته که نمیدونم بدردت میخوره یا نه در ایران پاورلاین وارد شده و فروش بدی هم بنظر ندارد.
http://www.jaht.com/products/pl/intro.htmاین آدرس سایتشه
و در ایران توسط شرکتی بنام .....فروخته میشود اما نمیدانم تا چه حدودی ساپورتش میکنند چون آشنایی کاملی با این مقوله ندارم و به خاطر اینکه از شرکتی تبلیغ نکرده باشم نام این شرکت را نیاوردم. اگر این گزینه بدردت خورد جواب بده

hmm
چهارشنبه 23 آذر 1384, 07:16 صبح
در حال بررسی!!! لطفا صبر کنید!