PDA

View Full Version : تشکر از همه دوستان...

AminSobati
یک شنبه 22 آبان 1384, 16:54 عصر
سلام به همگی،
بدینوسیله قصد دارم از همه دوستان خوبی که ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن و در سمینار حضور پیدا کردن تشکر کنم.
امیدوارم در آینده بتونیم سمینارهای پربار تری برگزار کنیم... به امید خدا...
همیشه شاد و سربلند باشید

مطهر
یک شنبه 22 آبان 1384, 17:18 عصر
سلام
با سپاس از آقای ثباتی
اگر ممکنه از آن چه در سمینار گذشت خلاصه ای هم بر روی سایت بگذارید تا کسانی که نتوانستند در سمینار حضور پیدا کنند بی بهره نماند .
باسپاس

habedijoo
یک شنبه 22 آبان 1384, 17:37 عصر
با سلام به همه دوستان

از آقای ثباتی به خاطر زحماتشون در سمینار SQLServer 2005 عرض تشکر دارم . خسته نباشید .

******بسیار عالی بود :تشویق:

و اگر آقای ثباتی ناراحت نشوند ، با ارائه نظرات ، پیشنهادات و انتقادات دوستان عزیز حاضر در سمینار ، ارائه های بسیار عالی تری از ایشان در سمینارهای بعدی شاهد باشیم .

البته اگر باعث ناراحتی ایشان نشود .

titbasoft
یک شنبه 22 آبان 1384, 17:47 عصر
به نظر من که خیلی عالی بود. من که واقعا استفاده کردم. تنها چیزی که ناراحت کننده بود گذر زمان بود که واقعا جلوش رو نمی شد گرفت . مطئن هستم که اگر امکانش وجود داشت جناب ثباتی دو سه ساعت دیگه راحت مطلب برای گفتن داشتن.

واقعا عالی بود . ممنون و متشکر :تشویق:

بابک زواری
یک شنبه 22 آبان 1384, 18:31 عصر
بسیار بسیار کامل و آموزنده بود
یک از مهم ترین نتایجی که از این سمینار میشه گرفت اینه که هیچی بلد نیستیم و باید یکدوره بریم پیش آقای ثباتی.
دوره بعد من هستم احتمالا آقای کمائی و چند نفر دیگه از بچه های سایت هم باشن ؛ منتظر بقیه عزیزان هم هستیم.

راستی titbasoft جان شما کجا بودی ؟ بچه های سایت که همه با هم بودن .

titbasoft
یک شنبه 22 آبان 1384, 18:52 عصر
یک از مهم ترین نتایجی که از این سمینار میشه گرفت اینه که هیچی بلد نیستیم کاملا موافقم

باید یکدوره بریم پیش آقای ثباتی.کاملا تر موافقم

راستی titbasoft جان شما کجا بودی ؟ بچه های سایت که همه با هم بودن .منظورتون رو متوجه نمی شم ؟ :متعجب: به خدا قسمتی از مسیر رو هم با شما آقای کمائی ، جناب قناعت پیشه و دیگر دوستان همراه بودم. شاید مشکل اینجاست که من هاشم آل طه هستم

بابک زواری
یک شنبه 22 آبان 1384, 19:08 عصر
شرمنده آخه یک ID دیگه هم مشابه شما بود من شما رو با اون اشتباه گرفتم :قهقهه:
آخه تو اینترنت بهتر میشه همدیگرو شناخت تا از نزدیک :بامزه:

AminSobati
یک شنبه 22 آبان 1384, 23:01 عصر
سلام رفقا،
شما خیلی لطف دارین همگی، دیگه شرمنده شدیم واقعا!!
به هر حال اگر شرکت در کلاس هم بهانه ای بشه برای اینکه مرتب شما رو زیارت کنیم، چه سعادتی از این بالاتر..
راستی کارت تخفیفتون رو گم نکنین یه وقت! ;)

AminSobati
سلام
با سپاس از آقای ثباتی
اگر ممکنه از آن چه در سمینار گذشت خلاصه ای هم بر روی سایت بگذارید تا کسانی که نتوانستند در سمینار حضور پیدا کنند بی بهره نماند .
باسپاس
چشم دوست عزیزم،
در آدرس سایتمون انشاءالله این کار رو خواهیم کرد:
www.sqlsolutions.ir/seminar
از توجه شما ممنونم

AminSobati
با سلام به همه دوستان

از آقای ثباتی به خاطر زحماتشون در سمینار SQLServer 2005 عرض تشکر دارم . خسته نباشید .

******بسیار عالی بود :تشویق:

و اگر آقای ثباتی ناراحت نشوند ، با ارائه نظرات ، پیشنهادات و انتقادات دوستان عزیز حاضر در سمینار ، ارائه های بسیار عالی تری از ایشان در سمینارهای بعدی شاهد باشیم .

البته اگر باعث ناراحتی ایشان نشود .

دوست عزیزم،
بسیار ممنون میشم اگر نظرات خودتون رو به من اعلام کنید، اگر جز این بود که این نظرات بسیار حائز اهمیت (و با ارزش) هستند، من در سمینار روی پر کردن اون فرم تاکید نمیکردم

SoheilKH
سه شنبه 24 آبان 1384, 15:15 عصر
سمینار بسیار آموزنده بود.
من که خیلی استفاده کردم.واقعا SQL2005امکانات جالبی داره.

به هر حال
امین جان یک دنیا ممنون. اجرت با ...