ورود

View Full Version : نحوه راه اندازی این 3 سیستم با هم و ارتباط آنها (WINROUTE,NTTACPLUS,RRAS)

ALIreza_nil
یک شنبه 22 آبان 1384, 21:46 عصر
با سلام

با عرض پوزش از دوستان من خیلی توی این سایت دنبال جواب سئوالم گشتم تقریبا هم به نتایجی رسیدم و یه کارهاائی هم انجام دادم ولی با این حال با خواندم بعضی مطالب دچلر سردرگمی میشوم اگه امکان داره این مسئله من را برای من ساده و روشن بفرمائید

-سئوال من این است که من یک خط ای دی اس ال دارم که به یک کامپیوتر که در یک شبکه ویندوز 2003 که سیستم اکتیو دایرکتوری را هم نصب کردم و در حال حاضر یک دامین در این شبکه فعال است با حدود 10 کامپیوتر به عنواتن سرور انتخاب کرده ام وصل است که فعلا ای پی که دارم به صورت اینولید است که از ای اس پی مریوطه به من اختصاص می یابد که البته امکان گرفتن ای پی ولید را هم دارم....من می خواهم توسط این 3 سیستم رس و ان تی تک و وین روت این پهنای باند 256 را از طریق وی پی ان بین این 10 کامپیوتر پخش کنم و بتوانم برای هر یوزری که با اکانت وی پی ان می خواهد به اینترنت متصل شود حساب داشته باشم...مورد دیگری که می خواهم حتما عملی شود این است که من توسط 3 خط تلفن می خواهم این پهنای باند را به یوزرهای خارج ازا این شبکه اختصاص بدهم البته با احتصاب سیستم اکانتینگ

-خوب آنچه که در ذهن من نقش بسته این است که سیستم رس را راه بیندارم برای اتصال یوزرهای خارج از شبکه به سرور البته با 3 مودم اینترنال و اکسترنال که روی سرور نصب هستند و سیستم شناسائی را روی رس روی ردیوس قرار دهم و اکانتینگ را روی پورت ان تی تک و همچنین تنظیم ای پی برای این یوزر ها در رس

-ابهامات
-اینکه سیستم رس را برای اینکه من هم کاربر وی پی ان داشته باشم و هم کاربر دیال آپ باید روی چه حاتی تعریف کنم.....
برای نت کردن درخواست های یوزرهای داخل شبکه از چه نرم افزاری باید استفاده کرد و اگر جواب وین روت است آیا تداخلی بین رس و این نرم افزار به وجود نمی آید>؟ و آیا برای کاربران دیا آپ هم وین روت باید نصب باشد البته تصور خودم همین است که به هر حال باید این نرم افزار ای پی سرویس ای دی اس ال من را نت کند به ای پی کاربران دیاا آپ ....لطفا یکم توضیح زیاد بدید............

و اینکه این سیستم وی پی ان برای یوزرهای داخل شبکه را چگونه باید تنظیم کنم که با سیستم یوزرهای خارج از شبکه تداخلی به وجود نیاید؟

و اینکه نحوه تعریف یورزهای وی پی ان و یوزرهای خارج از سبکه که به صورت دیال آپ به سرور وصل می شوند در ان تی تک چگونه باید باشد؟

با تشکر

EMAIL:NIL_TAL@YAHOO.COM

ALIreza_nil
دوشنبه 23 آبان 1384, 17:02 عصر
آقا کسی نبود جواب ما را بده ؟