ورود

View Full Version : نصب نشده بر روي win xp sp3 oracle

akobar
یک شنبه 02 بهمن 1390, 00:30 صبح
سلام
من ميخوام oracle 11g را روي سيستمم نصب كنم.تمامي مراحل را با توجه به آموزش هايي كه در سايت ها بود انجام دادم اما خيلي جالبه واسم وقتي به 60% پيشرفت ميرسه خود به خود پنجره نصب بسته ميشه و هيچ اتفاقي هم نميوفته بعدش.چندبار اين كارو تكرار كردم ولي بازم همين اتفاق افتاد.
لطفا كمكم كنيد.
ممنونم

akobar
یک شنبه 02 بهمن 1390, 01:49 صبح
روي ويندوز 7 هم كه نصب كردم كامل تموم ميشه بعد واسه Configuration assistant خطا ميده.فايل log را ميزارم
اگه كسي بتونه كمكم كنه.
ممنون

sajjadzandi
یک شنبه 02 بهمن 1390, 17:24 عصر
سلام به دوستان
لطفا از نصب نسخه 11g بروی XP چشم پوشی کنید. حتی اگر سرویس پک 1000 هم نصب کرده باشید به خاطر برخی محدودیت ها در ویندوز XP این مسئله قابل حل نیست.
در مورد این دوستمون که روی ویندوز 7 مسئله داشتن.
نصب کننده اوراکل بیشتر با پیکربندی روی ویندوز مشکل داره. شما برنامه Command Prompt ویندوز رو اجرا کن و نسخه ویندوز تون چک کن. اون بالا مینویسه [Microsoft Windows [Version 6.5.7543 .
بعد نسخه اوراکلی و هم که می خوای نصب کنی و پیدا کن تا متوجه بشیم که این نسخه تو این ورژن از ویندوز اجرا می شه یا نه، تا راه حل این قضیه رو هم بگم.بسیار ساده است.
من فایل Log رو نگاه کردم، شما در طول نصب کاراکتر ست مناسبی برای زبان فارسی و انتخاب نکردید. انتخاب شما این بود AMERICAN_AMERICA.WE8ISO8859P1 که باید برای فارسی به AR8MSWIN1256 تغییر کنه. و در ضمن برای یادگیری خودتون هم از sample schema استفاده کنید و تیک نصبش و بزنید.
این نکات برای آغاز نصب روی دستگاه ویندوز 7 حتما انجام بشود.

حتما رم دستگاه از 4 GB به بالا باشد
اوراکل JDK روی دستگاه نصب شود. نسخه 6 یا 7
Microsoft’s User Access Controls UAC روی دستگاه حتما Disable باشد. از کنترل پنل ویندوز قابل دستیابی است.
نصب آدپتر کانکشن مجازی برای ویندوز هم لازم است.(دنبال نصب این گزینه در اینترنت باش Microsoft Loop back adapter)
کاربری که اقدام به نصب اوراکل می کند حتما Administrator Permission را داشته باشد.بهتر از run as administrator با کلیک راست روی فایل setup استفاده کنی.

من به دوستانی که این مسائل و بر میخورن پیشنهاد نصب oracle virtual box و می کنم. بسیار از VM راحت تر و بهتر است.حجم کم و کارایی واقعا خوبی دارد.

akobar
یک شنبه 02 بهمن 1390, 18:59 عصر
سلام به دوستان
لطفا از نصب نسخه 11g بروی XP چشم پوشی کنید. حتی اگر سرویس پک 1000 هم نصب کرده باشید به خاطر برخی محدودیت ها در ویندوز XP این مسئله قابل حل نیست.
در مورد این دوستمون که روی ویندوز 7 مسئله داشتن.
نصب کننده اوراکل بیشتر با پیکربندی روی ویندوز مشکل داره. شما برنامه Command Prompt ویندوز رو اجرا کن و نسخه ویندوز تون چک کن. اون بالا مینویسه [Microsoft Windows [Version 6.5.7543 .
بعد نسخه اوراکلی و هم که می خوای نصب کنی و پیدا کن تا متوجه بشیم که این نسخه تو این ورژن از ویندوز اجرا می شه یا نه، تا راه حل این قضیه رو هم بگم.بسیار ساده است.
من فایل Log رو نگاه کردم، شما در طول نصب کاراکتر ست مناسبی برای زبان فارسی و انتخاب نکردید. انتخاب شما این بود AMERICAN_AMERICA.WE8ISO8859P1 که باید برای فارسی به AR8MSWIN1256 تغییر کنه. و در ضمن برای یادگیری خودتون هم از sample schema استفاده کنید و تیک نصبش و بزنید.
این نکات برای آغاز نصب روی دستگاه ویندوز 7 حتما انجام بشود.

حتما رم دستگاه از 4 GB به بالا باشد
اوراکل JDK روی دستگاه نصب شود. نسخه 6 یا 7
Microsoft’s User Access Controls UAC روی دستگاه حتما Disable باشد. از کنترل پنل ویندوز قابل دستیابی است.
نصب آدپتر کانکشن مجازی برای ویندوز هم لازم است.(دنبال نصب این گزینه در اینترنت باش Microsoft Loop back adapter)
کاربری که اقدام به نصب اوراکل می کند حتما Administrator Permission را داشته باشد.بهتر از run as administrator با کلیک راست روی فایل setup استفاده کنی.

من به دوستانی که این مسائل و بر میخورن پیشنهاد نصب oracle virtual box و می کنم. بسیار از VM راحت تر و بهتر است.حجم کم و کارایی واقعا خوبی دارد.

منونم از جوابتون
نگاه كنيد من كاراكتر ستAR8MSWIN1256 arabic وارد كردم.به نظر من چون اين مشكل واسه همه وجود داره لطف كنيد يه آموزش كامل در مورد هر چيزي كه لازمه و هر كاري كه بايد كرد آماده كنيد.اينجوري مشكل خيليا حل ميشه و احتياجي به اين همه سوال و جواب نيست.ممنونتون ميشيم اگه اين كارو كنيد
windows 7 version 6.1.7600
oracle 11g 11.1.0.6.1

sajjadzandi
یک شنبه 02 بهمن 1390, 21:53 عصر
عزیزم مشکل الان شما کاراکترست نیست، من بخاطر این که متوجه به مطالعه اون فایل لاگتون بشید گفتم.
شما به مسیر
setup\Windows\Disk1\install\oraparam.ini
برید و فایل و باز کنید
این خط و چک کنید.
Windows=4.0,5.0,5.1,5.2,6.0
اگر 6.1 نداشت اضافه کنید.
البته این هم و برای نوشته قبلی گفتم که توی 7 این مسئله پیش میاد. :لبخندساده:
شما خطای و که میگیری، اینجا بگذار ببینیم.
در مورد نحوه نصب هم تو همین جا تاپیک ها را مطالعه کنید.
آموزش تصویری نصب اوراکل (http://barnamenevis.org/showthread.php?312711-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%84-11)

akobar
یک شنبه 02 بهمن 1390, 23:14 عصر
عزیزم مشکل الان شما کاراکترست نیست، من بخاطر این که متوجه به مطالعه اون فایل لاگتون بشید گفتم.
شما به مسیر
setup\Windows\Disk1\install\oraparam.ini
برید و فایل و باز کنید
این خط و چک کنید.
Windows=4.0,5.0,5.1,5.2,6.0
اگر 6.1 نداشت اضافه کنید.
البته این هم و برای نوشته قبلی گفتم که توی 7 این مسئله پیش میاد. :لبخندساده:
شما خطای و که میگیری، اینجا بگذار ببینیم.
در مورد نحوه نصب هم تو همین جا تاپیک ها را مطالعه کنید.
آموزش تصویری نصب اوراکل (http://barnamenevis.org/showthread.php?312711-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%84-11)

دوست عزيز
منظورم آموزش كامل بود,يعني مثلا بگين كه واسه نصب روي ويندوز7 چه چيزايي قبلش لازمه كه بايد انجام بديم
بعد هم اينكه مسيري كه دادين رو نتونستم پيدا كنم.اگه ميشه بيشتر توضيح بدين
ممنونم