ورود

View Full Version : سوال: علت عدم درج آگهی

gamdeveloper
دوشنبه 03 بهمن 1390, 09:34 صبح
سلام
خسته نباشید. روز سه شنبه 27 دی ماه یک آگهی استخدام ثبت کردم اما هنوز در سایت قرار نگرفته است در حالی که آگهی‌های بعد از این تاریخ در سایت هستند. لطفا اگر آگهی مشکلی دارد اطلاع دهید تا مشکل را مرتفع کنیم.
متاسفانه این اولین بار نیست آگهی استخدام بدون هیچ پیامی در سایت قرار نمی‌گیرد. فکر می‌کنم اگر مدیریت صلاح می‌بیند که آگهی را درج نکند، باید دلیل آن را به آگهی دهند به صورت پیام اطلاع دهد.

با سپاس

yazdi1
دوشنبه 03 بهمن 1390, 12:00 عصر
من هم بارها آگهی مورد نظر خودم رو طی یک ماه اخیر در سایت ثبت کردم ولی نمایش داده نشده
بنده هم خواستار پاسخگویی مدیران به سوالات دوستمون در این پست هستم

yazdi1
دوشنبه 03 بهمن 1390, 13:25 عصر
البته پس از تماس با مدیریت سایت آگهی تایید شد . از ایشان تشکر میکنم

مهدی کرامتی
دوشنبه 03 بهمن 1390, 14:17 عصر
نیازی به تماس نبود. آگهی ها چند روز در صف تایید می مانند تا یکی از مدیران ارشد فرصت پیدا کند تا آنها را تایید کند.

gamdeveloper
دوشنبه 03 بهمن 1390, 19:19 عصر
از پاسخ شما ممنونم اما تعجب من اینجاست که اگر آگهی ها به صف مورد بررسی قرار می گیرند، چرا آگهی هایی که تاریخشان بعد از تاریخ آگهی اینجانب است در سایت قرار گرفته اند اما آگهی من امروز پس از تماس من در سایت قرار گرفته است. خودتان توجه کنید به لیست. من آگهی را در 27 دی فرستاده بودم. امروز صبح بجز آگهی من، آگهی های تا 2 بهمن نیز در سایت قرار گرفته بود. حالا که آگهی من به لیست اضافه شده در وسط لیست قرار گرفته است!
اینکه آگهی ها بررسی می شوند کار خوبی است. ولی اولا ایکاش واقعا به صف باشد، ثانیا اگر این زمان بررسی خیلی طولانی باشد، شاید کارایی لازم را نداشته باشد.

موفق باشید