View Full Version : سوال: قیمت این پروژه حدودا چنده
shakery
دوشنبه 03 بهمن 1390, 16:06 عصر
سلام دوستان برنامه نویس
من یه پروژه ای می خوام بنویسم ولی از قیمت اون خبر ندارم که حدودا چند در میاد لطفا در مورد آن یه قیمتی به من بدهید
اطلاعات پروژه رو ضمیمه کردم
با تشکر
Farshid007
دوشنبه 03 بهمن 1390, 16:10 عصر
مفت نمی ارزه
:)
water_lily_2012
دوشنبه 03 بهمن 1390, 16:56 عصر
نسبت به اینکه با چه برنامه ای بنویسی. شکل و طراحی برنامه به چه شکل باشه و ... قیمت متفاوت هست.
این برنامه فکرکنم از حدود 50 تا 60 شروع بشه. البته نمونه از این برنامه خیلی هست.
spring69
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:05 عصر
نسبت به اینکه با چه برنامه ای بنویسی. شکل و طراحی برنامه به چه شکل باشه و ... قیمت متفاوت هست.
این برنامه فکرکنم از حدود 50 تا 60 شروع بشه. البته نمونه از این برنامه خیلی هست.
سلام.
واقعا شما این برنامه رو با 50 تومن مینویسید؟
(نکنه برنامه نویس 100 تومنیه شهر ما از شما قیمت میگیره؟؟):متفکر:
ما که برنامه نویسیم اینجوری قیمت بدیم وای بحال بقیه.
Hybrid
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:11 عصر
سرعت برنامتون چجوریه؟؟؟ UI اون چجوری هست؟؟؟ کاربری که باهاش کار میکنه چقدر با برنامه راحته؟؟ واسه اینا قیمتا نوسان میکنه فقط به قابلیت ها نگا نکن اینا هم تاثیر داره.
موفق باشید./
senaps
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:25 عصر
50-60 تومن برا این برنامه خیلی کمه....
به نظر من،یه همچین برنامه ای رو میشه دو سه روزه نوشت....چون یه دیتابیس هست و بس....
ولی قیمت 50-60 تومن واقعا نامردیه برا این برنامه.....
من بودم بسته به قیافه ی طرفم،از 300 شروع میکردم به بالا!! کی به کیه!! البته این قیمت برا ایلام هستش!
shakery
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:50 عصر
!!!!!!!!
50 تا 60 تومن یه لحظه شک کردم کدوم فایل رو براتون فرستادم دانلود کردم دیدم درست فرستاده بودم یعنی شما این برنامه رو با این قیمت می نویسی اگه می نویسی یا علی
ممنون از تمام دوستانیکه نظر دادند
من این برنامه رو با سی شارپ و پایگاه داده اس کیو ال سرور می نویسم و ظاهر خوبی هم داره و کاربر پسند هم خواهد بود این برنامه برای یه صندوق تعاونیه
باز هم تشکر می کنم
linux
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:50 عصر
دقیقا بستگی به مشتری شما دارد، این پروژه اگر خوب طراحی و اجرا شود، مشتریانی خواهد داشت، شما دارید برای یک صندوق اعتباری برنامه می نویسید،
زیر سیستم های زیر را خواهید داشت
1- مشتریان
2 - سپرده ها
3- حسابداری
4- صندوق ریالی
5- تسهیلات
6- گزارشات
7- مدیریت
خوب فقط تجزیه و تحلیل همچین سیستیم خودش زمان بر هست. زیر حداقل 1 میلیون تومان
senaps
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:54 عصر
خوب فقط تجزیه و تحلیل همچین سیستیم خودش زمان بر هست. زیر حداقل 1 میلیون تومان
تو تهران برا یه همچین برنامه ای تا 1 تومن هم پول میدن؟؟؟ ایول داره بابا.....
حالا میشه خودمون یه برنامه اینجوری بنویسیم ببریم بدیم این موسسات بانکی و اینا یا صندوق های شرکت ها؟ یعنی اینجوری میخرن یا حتمی باید سفارش گرفته باشی ازشون؟؟؟؟
shakery
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:55 عصر
راستی اگه میشه قیمت رو در دوحالت که سورس تحویل داده بشه یا نه بررسی کنید
shakery
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:56 عصر
برای این برنامه ها باید سفارش گرفته باشی من این برنامه رو بهم دادند و منتظر قیمت هستند
h-rafiee
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:00 عصر
200 تومان معقول تره:)
meisam3322
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:15 عصر
دوست عزیز، اگه من جای شما بودم :
که از 300 شروع کن برو بالا ،اگه برنامه رو به صورت setup تحویل بدی . اگه سورس برنامه رو هم ازت بخوان 200 تومان هم واسه اون میگرفتم.
حالا اگه برنامه تحت شبکه هست و 2 تا ورژن داری ، یعنی Server و client که هر کدوم 100% مجزا هستند و امکانات خاص خودشون رو دارن. زیر 500 تومان قیمت نمیدادم. واسه سورس هم 400 تومان به اضافه اون 500 تومان.
فقط سعی کن گرافیک برنامه و User Friendly رو حتما و حتما رعایت کنی . اگه برنامه واسه جایی که در طول ساعات کاری ، کاربر مدت زیادی رو از برنامه استفاده میکنه. حتما از Shortcut استفاده کن و کاربر رو درگیر منو ها نکنی. مثلا Ctrl+M واسه پرداخت قسط و ...
مفت نمی ارزه
فکر نکنم اصلا فایل word ضمیمه رو نگاه کرده باشه.
به این پول که ماچ هم بهت نمیدن دوست عزیز. نا سلامتی برنامه نویسی ... یا برنامه نویس نما !!!!! جای تاسف داره
ه نظر من،یه همچین برنامه ای رو میشه دو سه روزه نوشت....چون یه دیتابیس هست و بس...
فکر کنم تا حالا برنامه نویسی نجاری انجام ندادی. آخه مومن. همچین برنامه ای چند روز فقط گرافیک و design اون زمان میبره. مگه هر برنامه ای با database باشه . 2 سه روزه حله ؟؟؟؟؟ پس تحلیل سیستم کجا رفته ؟؟؟؟
آره 2 سه روزه میشه. بیا من برات 1 روزه ok میکنم. ولی به نظرت ماست مالی نمیشه ؟؟!!!!! نکنه از اون برنامه نویس ها هستین که تا یه پروژه رو به شما میدن. VS رو باز میکنین و یا علی از تو مدد و.... کد نویسی !!!!
موفق باشی
mehdin69
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:28 عصر
واقعاً کسایی که قیمت اینطوری میدین خب چه کاریه 60 تومن هم که این روزا پولی نیست
شما بنویسین اگه کار کرد با 60 تومن من خودم پولش رو می دم.... ناراحت نشین
آقا من تو شیراز یه چند ماه پیش یه چیزی تو همین مایه ها حالا با یه کم ککم و زیاد 3.800.000 نوشتم....
البته کار داریم تا کار..
شمایی که میگی 60 تومن ماهیانه چند درآمد داری؟
این پروژه تحلیل دیتابیسش خودش زمان داره حالا بماند که طاحی هم قراره بکنه
اگه یه برنامه نویس خوب باشی و فرض کنیم ماهی 1.5 تا 2 درآمد داشته باشی این پروژه رو باید توی 8 ساعت تموم کنی!!!!!
می تونی تموم کنی؟؟؟
linux
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:29 عصر
تو تهران برا یه همچین برنامه ای تا 1 تومن هم پول میدن؟؟؟ ایول داره بابا.....
حالا میشه خودمون یه برنامه اینجوری بنویسیم ببریم بدیم این موسسات بانکی و اینا یا صندوق های شرکت ها؟ یعنی اینجوری میخرن یا حتمی باید سفارش گرفته باشی ازشون؟؟؟؟
یک سیستم بانکی را هر کسی از شما نمی خرد، هر چند بهترین در نوع خود باشد، قیمت نرم افزارهای بانکی مخصوص سامانه بانکداری متمرکز core banking از چند میلیارد تومان شروع می شود.
به هر حال حداقل قیمت به نظر من همان 1 میلیون و با یک قرارداد جدای پشتیبانی. آن هم حداقل 1 میلیون تومان
senaps
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:34 عصر
آره 2 سه روزه میشه. بیا من برات 1 روزه ok میکنم. ولی به نظرت ماست مالی نمیشه ؟؟!!!!! نکنه از اون برنامه نویس ها هستین که تا یه پروژه رو به شما میدن. VS رو باز میکنین و یا علی از تو مدد و.... کد نویسی !!!!
نه از اونام که هر کی بهم میگه چقد کار داره میگم دو سه روز و تا یه ماه می چرخونمش!! البته من فعلا کار درست حسابی و مهم انجام ندادم!!(فقط چند تا پروژه کوچیک برا دانشگاه در مقابل نمره ی پایان نامه!!!!!!!!!!!!! البته فعلا پروژه ی کتابخونه ی الکترونیکی دانشگاه رو دادن بهم و یه هفته و خورده ای فقط بانک اطلاعاتیش کار گرفته!!!!
تو بانک ها،شورتکات هاشون به این شکله که مثلا 1 یه منو رو باز میکنه و بعد تو اون منو 2 یه کار دیگه!! یعنی مثلا زدن دگمه های 12 باعث میشه که فرم ثبت مشتری بیاد بالا،22 باعث میشه که فرم واریز پول بیاد بالا... و از این حرفا....
در مورد اینکه گفتم دو سه روزه حله،عذرخواهی میکنم....
حالا قیمت معقول برا این برنامه چند میشه؟!
آقا من تو شیراز یه چند ماه پیش یه چیزی تو همین مایه ها حالا با یه کم ککم و زیاد 3.800.000 نوشتم....میشه بپرسم که چقد وقت برد نوشتنش و در نهایت،چقد پول تو جیبتون بود و چند تاش هزینه و خرج و ....؟! اصلا نرم افزار های تجاری رو چند نفری می نویسین؟!!
mehdin69
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:34 عصر
راستی اینی که بنده نوشتم بدون تحویل سورس بوده... معنی نداره سورس به کسی داده بشه :عصبانی++:
و هزینه پشتیبانی اون هم هر ماه 5% کل مبلغ قرار داد هست...
مطمئن باش این پروژه های تعاونی اینقدر بهت ویرایش میدن که بدون هزینه پشتیبانی و قیمت خوب نمی ارزه براشون کاری کنی... و به قول دوستمون مشتری اول و آخرش همین ها هستن ...
به کسه دیگه ای نمی تونی بفروشی...:ناراحت:
mehdin69
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:39 عصر
میشه بپرسم که چقد وقت برد نوشتنش و در نهایت،چقد پول تو جیبتون بود و چند تاش هزینه و خرج و ....؟! اصلا نرم افزار های تجاری رو چند نفری می نویسین؟!!
این پروژه رو تعداد نفراتش رو هر قسمتیش رو یه نفر انجام داده
اگه نفر ساعتی حساب کنین حدود 250 نفر ساعت زمان برده تقریباً 3 ماه روزی 8 ساعت کار کردن میشه...
البته با یه کم تاخیر تحویل داده شد...
اکثر پروژه هم با WFP و SQL Server 2008 R2 نوشته شد...
omidrayaneh.68
دوشنبه 03 بهمن 1390, 19:21 عصر
سلام میشه تصاویری از این برنامه بگذارید تا user پسند بودن آن معلوم بشه تشکر
ya30ien2
دوشنبه 03 بهمن 1390, 22:13 عصر
دوستانی که این قیمت ها رو میدن باید بگم که یکم شکسته نفسی میکنن
50-60 چیه
عزیز دل من 2 سال پیش داخل یه شرکت کار میکردم که یه حسابداری رو سیستم نصب بود سوال که گرفتم 2 میلیون فقط نصب کرده بودن یعنی هیچگونه سی دی یا فایل بک آپی هم در اختیار شرکت قرار نمیدادند و برای هر سال ساپورت هم 2میلیون میگرفتن
حالا شما بگید 2 میلیون کجا 50 -60 کجا
تازه از یکی از دوستان که داخل شهرداری کار میکرد سوال کردم گفتن حسابداری که واسه شهرداری خریدن 17میلیون آب خورده
حالا انصافا 50-60 قیمیت که میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
shakery
سه شنبه 04 بهمن 1390, 09:15 صبح
از همه ی دوستانی که نظر خود را اعلام کرده اند سپاس گذارم
vof.ir
سه شنبه 04 بهمن 1390, 09:37 صبح
با سلام
اول که پست ها را دیدم فکر کردم یک برنامه ساده پروژه دانشجویی هست که دوستان اینطوری قیمت دادند
دوست عزیز، پارسال، یک پروژه در حل خیلی ساده تر از این را ما 3.5 قیمت دادیم تازه به یک شرکت هولدینگ و نه یک صندوق یا موسسه مالی
دوست من ، این پروژه
یک تحلیل درست حسابی میخواد
دو طراحی رابط کاربری صد در صد طبق خواست مشتری میخواد و این یعنی خودش یک تایم اساسی باید صرفش کنی، فقط دیراین و چدیمان کنترل ها، غیر از کدی که باید برای هندل کردن مثلا قابلیت کار با کیبرد تنها، بنویسی
معماری و طراحی شیوه کد نویسی، لایه دسترسی به دیتا،
به قول دوستمون، تحت شبکه باشه، یک سری مسائل را باید مد نظر قرار بدی،
من باشم، شده الکی هم که شده، یه ذره پر و بال می دم به خودم می گم من یک شرکتم و چنین و چنان، و حداقل همون 4 تومن را پیشنهاد میدهم
ببین یه پروژه بود، قرار بود 1.2 دست من را بگیره، بعد که رفتم توی کار، کم مانده بود اشکم دربیاد، انقدر که زیر و بم داشت و من غافل بودم
مجبور شدم، نیرو بگیرم، و حدودا 500 تومن فقط اون نیرم هزینه دریافت کرد
پس در قیمت دادن دیگه نگیم که فقط یک دیتابیس داره و دو سه روزه حله
خودمانیم، دیتابیس که از توی کتابا در نمیاد، از توی مصاحبه، آزمون و خطا و فکر و بحث و .. میاد.
موفق باشید
یا حق
Amir Oveisi
سه شنبه 04 بهمن 1390, 13:22 عصر
مفت نمی ارزه
چرا؟
به نظر من،یه همچین برنامه ای رو میشه دو سه روزه نوشت....چون یه دیتابیس هست و بس....
دو سه روز؟ واقعا فقط دیتابیس هست و بس؟ خوب تحلیلش کجا میره؟ مستند سازیش چی میشه؟
زیر ۶۰۰ هزار تومان به هیچ وجه نمی صرفه به نظر من. حالا بر اساس شهری که سفارش گرفتید میتونید بالاتر ببرید ولی پایین تر از این فقط دردسرشه که براتون میمونه.
اگر هم بخواید که سورس و امتیاز فروشش رو هم بدید که خوب باید برید نزدیکای ۲۰ تومن.
ali_habibi1384
سه شنبه 04 بهمن 1390, 13:42 عصر
سلام دوستان برنامه نویس
من یه پروژه ای می خوام بنویسم ولی از قیمت اون خبر ندارم که حدودا چند در میاد لطفا در مورد آن یه قیمتی به من بدهید
اطلاعات پروژه رو ضمیمه کردم
با تشکر
لطفا متن رو كپي كنيد در فروم يا به فرمت 2003 اكسپورت كنيد كه همه بتونن ببينن. نه فقط اونايي كه 2007 دارن!
shakery
سه شنبه 04 بهمن 1390, 18:16 عصر
سلام
این هم فایل PDF برنامه برای کسانی که آفیس 2007 ندارند
Arash_janusV3
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 12:21 عصر
با سلام
من از دوستان خواهشمندم بیشتر به عمق پروژه دقت کنند
این پروژه دست کمی از حسابداری مالی نداره
از نظر من زمانی که برای BASE این کار نیاز داره حداقل 2 ماه طول می کشه که فقط اطلاعات پایه و دیتابیس و تحلیل پروژه استارت بخوره
من سابقه انجام این جور پروژه ها را داشتم این پروژه در همین جا ختم نمی شه در آینده ممکنه حتی گزارشی اضافه بشه که بابت اون باید کل ساختار رو عوض کرد
و جدا از این بحث موسساتی خاص از این برنامه استفاده می کنند
پس برای همین فروش برنامه محدود می شه
من بودم این پروژه را برای آغاز کار 2 ماهه تحویل می دادم و برای پایان کار 6 ماهه تضمین شده از همه نظر تحلیل ، تست ؛ شبکه و ...
3 میلیون حداقل بدون پشتیبانی
ali_habibi1384
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 12:53 عصر
سلام
به نظر من بهتره پروژه رو فاز بندي بكني اينجور پروژه ها تغييرات زياد داره ،پشتيباني سخت و كلا دردسر زاست .با اين حسابدارا سخت ميشه كنار اومد مگر با يك قرارداد سفت و سخت .
من پروژه رو اينجوري فاز بندي ميكنم:
فاز1: تحليل نيازهاي سيستم (3 روز كاري) 100.000 تومن
فاز2:طراحي ديتا بيس (5روز كاري) 150.000 تومن {بدست آوردن تيبل ها -روابط - Sp هاي چهار عمل اصلي}
فاز3: طراحي اوليه فرمها و ساخت و لايه بندي كلاسهاي (5 روز كاري) 200.000 تومن
فاز4:كد نويسي ديتا بيس و نرم افزار (12 روز كاري) 500.000 تومن
فاز5: ديباگ كردن در شرايط خاص(تست فشار و ...)-بازنگري ساخت ست اپ و بهينه سازي و كامنت كردن پروژه (3روز كاري) 100.000 تومن
فاز6: تحويل نسخه اوليه نرم افزار - نصب و راه اندازي- آموزش - تحويل نسخه نهايي
كلي بخواي حساب كني بين 1 تومن تا تا 1.5 ميشه ازش گرفت منصفانه است.البته بدون فروش سورس.اگه سورس رو خواست هم 1 تومن بگير ازش.اينجور نرم افزارا به درد يكي ميخوره نميشه روش حساب كرد به كس ديگه بفروشي.
ولي پولتو فاز بندي كن نه دقيقا ايني كه من نوشتم مثلا در 3-4 قسط پولتو بگير اگه بخواي يكهو بگيري مثلا آخرش كلي تغييرات ميخوان بدن مفتي اما وفتي ذره ذره بگيري يارو دهنش بسته است واسه هر كدوم پول ميگيري ازشون.
modern_amin
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 17:08 عصر
دو سه روز چیه
خیلی بیشتر زمان میبره
من بالای 200 میدادم
aminghaderi
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 22:16 عصر
بعضی دوستان فکر می کنم اصلا درک نکردن برنامه چی هست و چه می خواهد (فاز نیازمندی) و قیمت هایی فرمودند و زمان هایی پیشنهاد دادند که به نظر من جنبه شوخی کودکانه داره تا واقعیت.
برای مثال این گزینه رو شاید فقط چند نفر ازش سر در اورده باشند :
قابلیت نصب بروی ویندوز xp و ویندوز 7 (64 بیت و 32 بیت)
من با حرف نظر جناب اویسی و جناب حبیبی و جناب Arash_janusV3 و دوستانی که نظر مشابه داشتند کاملا موافقم.
جناب شاکری برای این جورکارها خیلی باید دقت کنید ، اگر تجربه اول شما هست ، به نظر من از یه نفر باتجربه در این زمینه کمک های مشاوره ای بگیرید تا اولین پروژه ، آخرین پروژه نباشه و هم محصول تولیدی شما یه محصول پویایی باشه .
موفق باشید.
butterfly8528
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 02:26 صبح
سلام .
دوست عزیز به نظر من زیر 2 تومن بگیری فقط وقتت رو خراب کردی .
پارامتر های زیادی وجود داره واسه تعیین قیمت ، اما هرجور حساب کنید بدون در نظر گرفتن GUI ، بازم زیر 2 تومن نمی ارزه !
موفق باشی .
amir_1351
یک شنبه 09 بهمن 1390, 13:07 عصر
البته اين نظر من است :
- اين برنامه يك برنامه تمام عيار مالي است. تا همينجا يعني مسئوليت برنامه نويس بسيار سنگينه بنابراين :
1- برنامه نويس بايد يك حرفه اي باشه ( برنامه نويسي براي پيتزا فروشي، ويدئوكلوپ،شارژ آپارتمان،املاك،مدرسه و... با برنامه نويسي سيستم هاي مالي بسيار متفاوته ) اين موضوع را دوستان حرفه اي كه كار تجاري انجام داده اند درك ميكنند
2- با توجه به بار مسئوليتي كه نرم افزار دارد ( نرم افزار مالي و سروكار داشتن با پول ) ، زمان تست برنامه حداقل يكماه است آن هم با مديريت شخص برنامه نويس ( نه اينكه بگيم با برنامه كاركن و پيغام خطاها را بگو يا يك مدت يكدفعه تيبل خطاها رو بازبيني كني ، بلكه خودت بايد شخصا هم وارد شده و برنامه را تست كني ، اون هم تستهاي نفس گير )
3- طراحي ديتابيس برنامه و دريافت اطلاعات لازم حداقل دو هفته
بنابراين كار يك كار حرفه اي است ( به نظر من برنامه نويسي سيستمهاي مالي پرمسئوليت ترين و پر استرس ترين سيستمهاست ( نتيجه تجربه شخصي ))
كار حرفه اي هم قيمت خاص خودش را دارد .
من شخصا كمتر 2 ميليون و با قرار داد پشتيباني ( براي هر بار مراجعه 50000 تومان ) حاضر نيستم دست به چنين برنامه اي بزنم .
navbas
یک شنبه 09 بهمن 1390, 15:50 عصر
9- امکانات
a. دفتر یادآوری قرارهای روزانه بر اساس ساعت و تاریخ
b. دفتر تلفن هوشمند با قابلیت جستجو
c. تغییر پوسته برنامه
d. دسترسی به تمامی منوها با استفاده از صفحه کلید
e. چاپ داخل دفترچه حساب صندوق مانند نمونه پیوست
f. امکان جستجو بر اساس شماره حساب و ...
g. صفحه اختصاصی مربوط به هر یک از اعضاء شامل تمامی اطلاعات ثبت شده ایشان
h. ماشین حساب
i. Help (نحوه استفاده از نرم افزار و منوها)
دوست عزیز اگه از قبل نمونه کد و Library برای اینکارها نداشته باشی باید کلی وقت برای ایجاد یا پیدا کردن این قابلیتها بگذاری
barzanoonib
دوشنبه 10 بهمن 1390, 16:18 عصر
به نظر من 500 تومنی می ارزه
ارزش برنامه نویسی بالاست پایین نیارین
این پروژه اگه خوب نوشته بشه 15 تا 20 روز کار داره
tiphooo
دوشنبه 10 بهمن 1390, 20:30 عصر
دوستان عزیز چرا اینقدر کار نرم افزار را بی ارزش می کنید تعویض لنت ترمز ماشینهای امروزی بالاتر از 50 یا 60 تومان برای یک آپاراتچی هزینه دارد . متاسفانه در بازار نرم افزار عده ای (البته به کسی توهین نشه) پرمدعا و کار نابلد که تحصیلات آکادمیک هم ندارند وارد شدند و یک جورایی با مبالغی کذایی پروژه هایی رو قبول می کنند ، البته در پایان کار هم موفق به انجام درست و حسابی آن نمی شوند . بنده چون شغلم همینه و معمولا جاهایی که کار می گیرم قبلا چند نفری با این مبالغ گند کاری کرده اند و فقط وقت مشتری را هدر داده اند و من با قیمتی در حدود 30 تا 100 برابر اونها کار رو از اول شروع کردم .
همیشه یادتون باشه قیمتی که میدید قیمت اعتماد به نفس شماست . شما زمانی که در شرکتی میزان حقوق درخواستی را در فرم استخدام (توافقی) پر می کنید کارفرما می داند که شما انتطار او را برآورده نمی کنید و تمایلی هم به جذب شما ندارد اما اگر نوشتید 3 میلیون تومان شما نفر اولی هستید که با شما مصاحبه می شود چون کسی که با 400000 تومان هم کار می کند 4 برابر این مبلغ برای شرکت هزینه دارد چون چند نفر دیگر هم درگیر آموزش کار به این شخص می شوند.
و حالا قیمت : به نظر من کمتر از 2500000 تومان و مبلغی برای پشتیبانی ماهیانه این کار رو به یک دانشجو جهت کارآموزی واگذار کن.ضمنا هیچوقت پیش پرداخت یادت نره . کم نیستند کسانی که بعد از چند وقت که شما پروژه رو شروع کردید نروند و قیمتهای 50 و 60 تومانی بدهند و زحمت شما را هدر بدهند. اگر یک نرم افزار حتی در یک روز قابل انجام باشد قیمت آن 100000تومان نیست شما قیمت تجربه خود را مطالبه کنید این مبالغ برای پروژه های دانشجویی با یک بار مصرف و ارائه به استاد و مثلا کسب 3 نمره است نه برنامه ای که حداقل چند سال بتوان با آن کار کرد.وبرای اثبات ادعای خود قابل توجه برنامه نویسان Delphi , SQL در صورتی که خود را حرفه ای می دانید و قابلیت انجام پروژه از صفر تا صد (البته پروژه، دوستانی که اینکاره اند منظور من را می فهمند ) با حداقل مبالغ 4 میلیون تومان برای هر پروژه شماره تماس و سوابق خود را به ایمیل بنده ارسال کنند.(البته شاید مطرح کردن این مساله اینجا درست نبود ولی به دلیل مشغله کاری زیاد اینجانب و اثبات ادعای خود و حفظ آبروی طراحان نرم افزار حاضر به واگذاری چندین پروژه خود می باشم)
Hossein Bazyan
دوشنبه 10 بهمن 1390, 22:17 عصر
مفت نمی ارزه
سلام
دوست عزیز این چه طرز جواب دادن. واقعا از یه ادم تحصیل کرده بعیده.
در ضمن اگه مفت نمی ارزه شما حاضری براشون بنویسید البته با یه مقدار پول کم؟
اما در مورد جواب: ( البته به نظر من )
اگر بخوای یاعتی محاسبه کنید خیلی پارامتر داره البته من در ایران زندگی نمیکنم و از بازار ایران خبر ندارم اما به نظر من باید به یه سری پارمترهای خودت رو در نظر بگیری یه سری پارامترهای طرفت رو مثلا برای شخص است یا سازمان ؟ برای دولت است یا شخصی ؟ قراره که سیستم هر از چند وقت آپدیت و برزرسانی بشه یا نه و خلاصه خیلی پارامتر سپس میتوانید با توجه به محل استفاده و بازار همان محل قیمت بذاری
reza69
دوشنبه 10 بهمن 1390, 22:20 عصر
بابا این خیلی کارش درسته حقشه که 1میلیون بگیره خواستی بیشتر بگیر :متفکر:
amir_1351
سه شنبه 11 بهمن 1390, 08:30 صبح
به دلیل مشغله کاری زیاد اینجانب و اثبات ادعای خود و حفظ آبروی طراحان نرم افزار حاضر به واگذاری چندین پروژه خود می باشم)
دوست عزيز ضمن تاييد فرمايش شما ميخواستم عرض كنم كه اين كار رو نكن . حرف حساب نيازي نيازي به اثبات نداره
JaVa
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 15:44 عصر
خدا وکیلی این دیگه عین نامردی!!
50-60 خیلی کمه عادلانه قیمت بدید !!
شما که تجربشو دارید!!
Glx.Mzf
دوشنبه 07 فروردین 1391, 10:41 صبح
من بودم از 3 تومن شروع می کردم البته بدون پشتیبانی.
JaVa
یک شنبه 13 فروردین 1391, 10:38 صبح
بورس جهانی و بین اللملی دادن قیمت
فکر کنم دیگه تصویب شد
صلوات
سوداگر
یک شنبه 13 فروردین 1391, 17:39 عصر
مفت نمی ارزه
گرچه از :) پیدا بود شوخی می کنید ولی به عنوان کسی که اولین پست رو میده باید ملاحظه بیشتری داشته باشید ضمنا کسی بحث کپی رایت رو وسط نیاورده بود که اینجوری گفتین مفت نمی ارزه!
اصفهان که سهله، چین و هند هم با 50-60 تومن چنین برنامه ای رو نمی نویسن.
صلوات
اللهم صل علی محمد و ال محمد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.