View Full Version : آپلود تصویر
pedram_ns
دوشنبه 03 بهمن 1390, 16:33 عصر
سلام دوستان
میدونم ممکنه تکراری باشه ولی لطفا راهنمایی بفرماید یا به تاپیک درست بنده رو هدایت کنید
من می خوام بتونم در فرمم یک brows برای تصاویر بسازم و یک تصویر رو در یک پوشه در مسیر فایل اکسس و در پوشه images ذخیره کنم و همینطور نام تصویر رو در دیتابیسم ذخیره کنم.
ممنون
aromega65
سه شنبه 04 بهمن 1390, 19:18 عصر
سلام
بهترین نمونه ای که در این زمینه هست و من در برنامه های اولم ازش استفاده میکردم کدهای فرم Employees در دیتابیسNorthwind(از منوی Help اکسس2003)
pedram_ns
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 15:24 عصر
ممنون من با 2007 کار میکنم و این نمونه با attachment کار کرده و عکس رو در خود اکسس ذخیره میکنه. من میخوام عکس رو در یک پوشه images که در مسیر فایل اکسس هست قرار بدم و فقط اسم و پسوندش رو در دیتابیسم ذخیره کنم.
Abbas Amiri
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 18:19 عصر
در این مورد به تاپیک های بیشماری که mah3150 (http://barnamenevis.org/member.php?217488-mah3150) ایجاد کرده است مراجعه کنید. درحدود 2-3 ماه پیش
aromega65
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 22:37 عصر
سلام نمونه ای که گفتم دقیقا خواسته شما رو انجام میده و در 2007 هم کار میکنه خواستی برات یه نمونه آماده میکنم
pedram_ns
جمعه 07 بهمن 1390, 14:51 عصر
راستش من چیزی پیدا نکردم میشه کمک کنید با نمونه یا هدایت به تاپیک؟
mah3150
یک شنبه 09 بهمن 1390, 07:46 صبح
سلام به حرف اقای امیری گوش بده دقیقا به البوم میرسی
emami.sie
یک شنبه 09 بهمن 1390, 13:42 عصر
نمونه رو ببینید
پسورد: 123
برید به فرمها و سپس فرم ثبت نواقص در واشرها
موفق باشید
یا علی
pedram_ns
یک شنبه 09 بهمن 1390, 14:40 عصر
آقای امامی ممنون. من با ویندوز سون کار میکنم نمیدونم واسه همین بود یا نه که هیچ عکس العملی اون فرم نشون نمیداد.
من فقط یک کد برای یک دکمه می خوام که با زدن اون یک پنجره یافتن تصویر باز بشه. کاربر تصویر رو انتخا ب کنه. و یک دکمه دیگه و کدش که تصویر رو در مسیر فایل اکسس ذخیره کنه و نام فایل رو هم برگردونه تا اون نام رو در جدولم ذخیره کنم.
دوستان میگن تاپیک زیاده ولی من هر چی با کلمات "آپلود" "تصویر" و غیره سرچ میکنم چیز خاصی پیدا نمیکنم
اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه حداقل تاپیک رو معرفی کنه. خیلی ممنون
emami.sie
دوشنبه 10 بهمن 1390, 07:34 صبح
آقای امامی ممنون. من با ویندوز سون کار میکنم نمیدونم واسه همین بود یا نه که هیچ عکس العملی اون فرم نشون نمیداد.
من فقط یک کد برای یک دکمه می خوام که با زدن اون یک پنجره یافتن تصویر باز بشه. کاربر تصویر رو انتخا ب کنه. و یک دکمه دیگه و کدش که تصویر رو در مسیر فایل اکسس ذخیره کنه و نام فایل رو هم برگردونه تا اون نام رو در جدولم ذخیره کنم.
دوستان میگن تاپیک زیاده ولی من هر چی با کلمات "آپلود" "تصویر" و غیره سرچ میکنم چیز خاصی پیدا نمیکنم
اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه حداقل تاپیک رو معرفی کنه. خیلی ممنون
سلام، اين نمونه تمام خواسته هاي شما رو در خودش داره...
من فايل رو تو ويندوز 7 هم تست كردم و مشكلي نداشت (توجه كنيد كه از گزينه options كه در زير منوبار هستش بايد ابتدا كدهاي برنامه رو فعال كنيد (Enable this macros) تا باتون هاي برنامه اجرا بشه...
اين هم فكر كنم آدرسي باشه كه دوستان فرمودند: http://barnamenevis.org/showthread.php?308789-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%88%D9%85-%D8%B9%DA%A9%D8%B3/page2&highlight=%D8%A2%D9%84%D8%A8%D9%88%D9%85
موفق باشيد
يا علي
pedram_ns
دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:56 عصر
دوست عزیز ممنون ولی نمیدونم چرا به جایی نمیرسم. این تاپیک رو هم دیدم و تا حدودی کار میکنه ولی من سردرنمیارم(مبتدیم دیگه :لبخند: )
میدونم درست نیست نمونه بدم و بگم که اصلاحش کنید ولی این فقط یک نمونس که خودم دارم برای آموزش خودم کار میکنم اگر لطف کنید و روی همین کار کنید کمک بزرگی در درک موضوع برای من میشه.
در این فرم من با جستجو کتاب رو پیدا میکنم و با کلیک روی هر کتاب اطلاعات اون به همراه تصویرش در قسمت ویرایش کتاب میاد.
من میخوام وقتی روی تصویر کلیک میکنم بتونم یک تصویر رو انتخاب کنم و نام تصویر رو (ترجیحا با اضافه شدن تاریخ و ساعت و ثانیه اون(برای تکراری نشدن نام تصویر)) در جدولم ذخیره بشه و خود عکس هم با نام جدید بره در پوشه images.
اگر بشه که تصویر بعد از انتخاب شدن ظاهر بشه ولی بعد از زدن دکمه ویرایش ذخیره بشه که خیلی جالب تره.
چون در هنگام ایجاد یک کتاب جدید هم میشه ابتدا یک تصویر رو انتخاب و بعد به همراه بقیه اطلاعات در یک رکورد جدید ذخیره کرد.
و در نهایت بشه با کلیک دکمه حذف تصور، تصویر رو حذف کرد و در جدول هم مقدار null رو ذخیره کرد.(البته اگر تصویری غیر از تصویر پیش فرض وجود داشت)
باز هم می بخشید که اینطوری اوردر می دم اگر کمک کنید ممنون خواهم بود.
pedram_ns
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 14:24 عصر
دوستان کسی کمک نمیکنه؟
Abbas Amiri
جمعه 14 بهمن 1390, 00:18 صبح
فایلتان اصلاح شد. جهت انتخاب تصویر بروی bookimg دابل کلیک کنید
masoud_1361
شنبه 29 بهمن 1390, 12:44 عصر
با سلام آقاي امامي
لطفاً طريقه ايجاد منوهاي کرکره اي در اکسس که ايجاد کردين رو برام آموزش بدين
ممنون ميشم
emami.sie
یک شنبه 30 بهمن 1390, 10:40 صبح
با سلام آقاي امامي
لطفاً طريقه ايجاد منوهاي کرکره اي در اکسس که ايجاد کردين رو برام آموزش بدين
ممنون ميشم
سلام دوست من... اين برنامه رو من خيلي وقت پيش نوشتم... براي ساخت منو هم از ماكروها (Macro) استفاده كردم...
به ماكروي MyMenu و ساير ماكروها اگه توجه كنيد متوجه روال كار خواهيد شد (بعد ماكروي my menu رو در قسمت Start up فراخواني كردم)... كه البته روشهاي ديگري هم وجود داره كه اگه سرچ كنيد حتما مطالب مفيدي خواهيد يافت...
موفق باشيد
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.