ورود

View Full Version : سوال: شمارنده تعداد بازدید از سایت

Louai_M
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:16 عصر
با سلام دوستان
من یک شمارنده می خوام طراحی کنم که تعداد بازدید امروز دیروز و ماه یا هفته رو نشون بده و با اکسس و سی شارپ اگه می شه

M.KH-SH
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:35 عصر
دوست عزیز منم تازه کار هستم در زمینه وب ولی این شمارنده به راحتی قابل ساخت هست

شما اول میای یک کوکی تعریف میکنی رو تمام صفحه ها که به محض وارد شدن به هر کدوم از صفحه ها که کاربر باز میکنه ببینه این کاربر در یک ساعت گذشته تو این سایت بوده یا نه
اگه بوده خوب هیچی اگه نبوده این کوکی آپدیت بشه و یک شماره به تعداد بازدید کننده ها در امروز زیاد کنه

برای امروز ، دیروز ، هفته و ماه و بازدید کل هم شما باید تاریخ و زمان سرور رو دریافت کنی و به همراه اون تعداد بازدید کننده ها رو اضافه کنی یعنی بانکت به این صورت در میاد
id, date , time

ایدی که نشون میده چند نفر اومدن یعنی چند نفر از این سایت بازدید کردن در کل

time هم میتونی با اون تعداد افراد آنلاین رو نمایش بدی یعنی اگه ساعت 10 بود ببینه چقدر الان انلاین هستن

حالا برای پیدا کردن بازدید دیروز ، امروز و یا هفته و یا ماه هم باید کوئری بنویسی

مثلا برای روز ::::

select count (id) from tb_amar where date='1390/11/3'

البته اینو هم بگم که برای هر بخش باید کوئری مجزا بنویسی که کار بدون مشکل جواب بده
البته اینو باید بگم که بخش where کوئری باید از خود تاریخ گرفته بشه و به صورت خودکار کم یا زیاد بشه
برای بقیه روزها هم به همین صورت باید انجام بدی

البته همونطور که گفتم من امروز میشه 2 روزه که دارم asp کار میکنم شاید روش خلاصه تری باشه
از همه این کار ها راحت تر استفاده از ::::

http://webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2164569

fakhravari
دوشنبه 03 بهمن 1390, 17:57 عصر
با سلام
کوکی نمیشه.
از global استفاده کن. توی تالار سرچ کن پیدا میکنید.
امار قیق هم باید از جدولی استفاده کنید.

M.KH-SH
دوشنبه 03 بهمن 1390, 20:35 عصر
global مگه چطور هستش؟

کوکی مگه قدرت موندگاری روی سیستم رو نداره؟؟

در یک بحث نظر سنجی که خود شما تاپیک رو راه اندازی کردین به این مورد اشاره شده و به نظر روش جالبی هستش

خوب از session هم میشه استفاده کرد ولی کاربر بعد از هر بار بستن کامل سایت و بازکردن یک رکورد دیگه ثبت میکنه و این جالب نیست شاید طرف بخواد اسپم کنه و باید جلوش گرفته بشه که بیخودی آمار رو بالا نبره

امار قیق هم باید از جدولی استفاده کنید.

متوجه منظورتون نشدم

fakhravari
دوشنبه 03 بهمن 1390, 20:52 عصر
با سلام
بخث امار است
و چرا با استفاده از کوکی این کار را کنیم وقتی گلوبال هست و میتوانید ان را باچند کد ساده انجام دهد.
http://barnamenevis.org/showthread.php?29657-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86&highlight=%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1+%D8%B3%D8%A7%DB %8C%D8%AA

M.KH-SH
دوشنبه 03 بهمن 1390, 22:36 عصر
یک سئوال:::
در تاپیکی که معرفی کردین نوشته که تاریخ انقضا یک session 20 دقیقه هست

اینو چطور میشه زیاد کرد و تا زمان بسته شدن بروزر باز نگه داشت؟

fakhravari
دوشنبه 03 بهمن 1390, 23:20 عصر
توی فایل کنفیک
یه < sesion باز کن خودش timeOut میاد فقط مقدار بده.