View Full Version : بهترین زبان برای طراحی وب php یا .net ؟؟؟
meysamhosseini
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:05 عصر
سلام دوستان
دوستان من تازه می خوام برنامه نویسی وب رو یاد بگیرم و تصمیم گرفتم که واقعا روی این زمینه کار کنم
حالا به نظر شما پی اچ پی یا دات نت ؟؟؟؟
من خودم دوست دارم با دات نت یاد بگیرم
حالا شما مزایا یا معایب هر دو رو بگین و پیشنهاد بدین با کدوم بهتره که یاد بگیرم
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:40 عصر
asp.net از php بهتر است چون قابليتهاي درآن وجود دارد كه در phpوجود ندارد به نظر من يكي از دلايلش لود شدن واجرا شدن آن است و همچنين كامپايل شدن و ....شما ميتوانيد كتابasp.net جعفر نژاد را بخونيد مزيتهاي نت 7 مورد هستند كه كاملا توضيح داده شده اند.
Saber Mogaddas
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:41 عصر
سلام
اونی که دوست داری رو ادامه بده..
برای معایب و مزایا یه search تو همین تالار بزن..
موفق باشی..
Aminch.pc
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:50 عصر
به نظر من دات نت خیلی قوی تر و امن تر از پی اچ پی هست. امکانات دات نت واقعاً منحصر بفرده و غول نرم افزاری مایکروسافت داره اونو ساپورت می کنه. خیلی از کارهایی که تو پی اچ پی باید بیش از 100 خط کد نوشت تو یک کامپوننت مایکروسافت حاضر و آماده برای شما مهیا کرده که به راحتی خوردن یک لیوان آب می تونید از اون استفاده کنید.
از همه مهمتر ادیتور محبوب و خیلی جالب ویژوال استودیو هست که محاله با استفاده از اون اشتباهات تایپی داشته باشید.
ahmadspead
دوشنبه 03 بهمن 1390, 20:51 عصر
پس چرا سایتای بزرگ بیشترشون با PHP ساخته شدن؟
امین سیفی
دوشنبه 03 بهمن 1390, 21:27 عصر
سلام.
منم دقیقا یه همیچین مشکلی داشتم ولی وقتی این صفحه رو خوندم همه چیز رو فهمیدم.
یه نگاه بهش بندازی همه مشکلاتت حل میشه !
.Net یه چیز دیگس !!!
http://abcidea.ir/Pages/PHP_ASPNET_%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D8%B1%D 9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB %8C_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-144.html
meisam3322
سه شنبه 04 بهمن 1390, 01:00 صبح
جون مادرتون بس کنین. باز دوباره شروع شد....:عصبانی++: آقا با هر چی دوست داری کار کن. به خدا هیچ فرقی نمیکنن. دوستان رو هم به جون همدیگه ننداز. سر این قضیه خیلی بحث شده، بهتر بود جستجو میکردی قبل از اینکه این تاپیک رو ایجاد کنی.
hamidre13
سه شنبه 04 بهمن 1390, 04:47 صبح
این صدمین باری هست که این مساله مطرح میشه ، دوست عزیز اول سرچ کن بعد تاپیک بزن، سوال شما هیچ بار علمی نداره مگر اینکه کاربر ها رو به جون هم بندازه!
هر زبانی رو که دوست داری ادامه بده و هر سوالی هم که در هر فرومی خواستی مطرح کنی اول اون فروم سرچ کن :عصبانی++:
god_of_programming
سه شنبه 04 بهمن 1390, 05:56 صبح
تویی که داری میگی asp از php بهتر و ایمنتره :: هه هه خندم گرفت
تو اصلا درباره امنیت چیزی میدونی ؟؟میدونی پشته چیه ؟؟میدونی XSS , LFI , SQLI چیه ؟؟درمورد الگوریتم های رمز نگاری چیزی به گوشت خورده ؟؟ اصلا تا حالا تو عمرت خرابکاری کردی (حتما یه کلینت دسپاچولوفتیا) که میایو میگی asp از php قوی تره؟؟
تاحاله درباره open source و سیاست های اقتصادی مایکروسافت که ذهن برنامه نویسارا محدود میکنه به پلتفرم های فریم ورک چیزی خوندی؟؟
اصلا تاحالا به اندازه ی یک ثانیه فکر کردی که چرا غول های وب از php استفاده میکنند؟؟
تا حالا فکر کردی که چرا ایران و یک سری کشورای دیگه از نظر رشد برنامه نویسی از کشورای پیشرفته عقبن ؟؟؟و همش باید از ابزار های اونا استفاده کنن ؟؟؟
مسلمه که نه مگر نه هیچوقت چنین حرفی نمیزیدی...
آیا فکر کردی این همه تلاش شرکت های غول برای ساخت زبان های برنامه نویسی مثل مایکروسافت، سان میکرو سیستم به غیر از پول و شهرت چیه؟؟
دلیلش اینه که میخوان ماها و امثال ماها در سراسر کره زمین زبانهای برنامه نویسی سطح پایینو به صورت حرفه ای نخونیم و تمرین نکنیم تا ابتکار عملمون محدود به فریم ورک و وی بی و اینجور برنامه ها بمونه و نتونیم با اونا رقابت کنیم و میدونی به این سیاست چی میگن :: سیاست خاموش
برا همینه که در اکثر کشور های دنیا برنامه نویسا چیزی در باره امنیت نمیدونن و حتی نمیدونن پشت پرده ویندوز چی میگزره متلا پروسه svchost یا lsass چیه؟؟ چه برسه به زبان های برنامه نویسی... فقط بلدند چهارتا دکمه فشار بدن و به این کارشون افتخارکنن و این باعث تاسفه
من خودم برنامه نویس ، کرکرم و آشنایی نسبتا کاملی با زبانهای برنامه نویسی دارم برای همینه که من و امثال من از این وضع حاکم بر برنامه نویسی شاکی هستیم چون زبانهایی که با فریم ورک کار میکنند ابتکار عمل و خلاقیت یک برنامه نویسا کم میکنند حتی به 0 میرسونند و این به نفع اونا و به ضرر برنامه نویساست انتظار ندارم شما این چیزا را متوجه شید چون شما از برنامه نویسی در حد چند تا کلیک کردن و کد های ساده و به ظاهر پیچیده میدونید ، این فقط درد دلی بود از یک برنامه نویس ایرانی ...به امید آنروز..
cyrusthegreat
سه شنبه 04 بهمن 1390, 09:14 صبح
باز هم یه تاپیک راجع به برتری این دو زبان برنامه نویسی. این سوال هزاران بار مورد بحث قرار گرفته، هزاران بحث براش انجام گرفته، ولی تنها چیزی که عاید شده ایجاد درگیری لفظی بین کاربرهای هر گروه و ناراحت شدن از دست هم بوده. دوست عزیز، سوال شما خیلی کلی هست و در نتیجه جواب شما هم کلی: هردوتاش.
شما باید بگی نیازهات چیه، پیش زمینه برنامه نویسیت چیه، به چه چیزهایی علاقه داری و خیلی پارامتر های دیگه تا بشه برای شما نسخه پیچید. وگرنه اینجوری تا آخر عمرتون هم بپرسید هرکی یه چیزی می گه. و مطمئنا هرکسی همون زبونی که کار کرده رو به شما پیشنهاد می ده. در صورتی که علایق در هر فرد متفاوت و نیاز ها هم متفاوت هست. ولی من خودم بعنوان کسی که با هردوتاش کار کرده PHP رو معرفی می کنم. ولی این معرفی من به معنی این نیست که وحی منزل هست و شما تا آخر عمرت باید PHP کار کنی و اگر رفتی سراغ Asp.net خدای نکرده می میری. به نظر من شما یک وبسایت کوچیک در حد وبلاگ به امکانات ساده رو با هردوتا زبون شروع کن به نوشتن. هرکدومش برات شیرینتر بود و بیشتر تونستی باهاش کنار بیای اون رو انتخاب کن.
اون دوستانی که می گن قابلیت هایی که در PHP نیست ولی .net داره، به مثال بزنید. بجز اون کامپایل شدن که بطور کلی مزیت نیست. هرکدومشون یه جور اجرا می شن. آره امکانات .net منحصر به فرده. چون شما به راحتی نیاز داری. چهار خط کد بزنی کاری که 100 خط کدPHP انجام میده رو انجام بدی. ولی آیا می دونی اون چهار خط کد توی .net چقدر از اینور اونور توابعش فراخونده می شه و در عمل شاید خیلی بیشتر از PHP کد اجرا می شه؟ شمایی که می گی VS مزیت هست، آیا از قیمتش خبر داری؟ می دونی اگه بخوای قانونی کار کنی چقدر باید خرج کنی؟ درصورتی که PHP تقریبا هیچ هزینه ای دربرنداره؟
بازهم می گم، اصلا زبانی که باهاش کد می زنی مهم نیست. چون پشت .net مایکروسافت هست و پشت PHP جامعه برنامه نویسای اپن سورس. یعنی هردوتاش کلی فکر پشتشون بوده تا شدن این. کلی امکانات دارن تا شده توی facebook و خیلی وبسایت های دیگه ازشون استفاده کنی یا msdn مایکروسافت رو باهاشون نوشت. پس تقریبا می شه گف هیچکدومشون محدودیتی ندارن و محدود بود اونها به محدود بودن اطلاعات خود برنامه نویس برمیگرده.
راستی، این که می گن PHP خیلی سریع یادگرفته میشه، آره درسته. ولی وقتی خواستی باهاش کد بزنی، می فهمی که پشت اون سرعت، کلی نکات وجود داره. تفاوت برنامه نویس ها هم تو همینه. وگرنه اگر قرار بود برای هر مسئله تنها یه راه کد زدن باشه که دیگه یادگیری معنا نداشت. یه منبع مثلا هزار کد PHP می نوشتن، هرکی نیاز داشت از هرکدومشون کپی پیست می کرد (مثل بعضی ها).
در آخر آینکه همه چیز به خود شما بستگی داره.
Shahab_H
سه شنبه 04 بهمن 1390, 11:57 صبح
تویی که داری میگی asp از php بهتر و ایمنتره :: هه هه خندم گرفت
تو اصلا درباره امنیت چیزی میدونی ؟؟میدونی پشته چیه ؟؟میدونی XSS , LFI , SQLI چیه ؟؟درمورد الگوریتم های رمز نگاری چیزی به گوشت خورده ؟؟ اصلا تا حالا تو عمرت خرابکاری کردی (حتما یه کلینت دسپاچولوفتیا) که میایو میگی asp از php قوی تره؟؟
تاحاله درباره open source و سیاست های اقتصادی مایکروسافت که ذهن برنامه نویسارا محدود میکنه به پلتفرم های فریم ورک چیزی خوندی؟؟
اصلا تاحالا به اندازه ی یک ثانیه فکر کردی که چرا غول های وب از php استفاده میکنند؟؟
تا حالا فکر کردی که چرا ایران و یک سری کشورای دیگه از نظر رشد برنامه نویسی از کشورای پیشرفته عقبن ؟؟؟و همش باید از ابزار های اونا استفاده کنن ؟؟؟
مسلمه که نه مگر نه هیچوقت چنین حرفی نمیزیدی...
آیا فکر کردی این همه تلاش شرکت های غول برای ساخت زبان های برنامه نویسی مثل مایکروسافت، سان میکرو سیستم به غیر از پول و شهرت چیه؟؟
دلیلش اینه که میخوان ماها و امثال ماها در سراسر کره زمین زبانهای برنامه نویسی سطح پایینو به صورت حرفه ای نخونیم و تمرین نکنیم تا ابتکار عملمون محدود به فریم ورک و وی بی و اینجور برنامه ها بمونه و نتونیم با اونا رقابت کنیم و میدونی به این سیاست چی میگن :: سیاست خاموش
برا همینه که در اکثر کشور های دنیا برنامه نویسا چیزی در باره امنیت نمیدونن و حتی نمیدونن پشت پرده ویندوز چی میگزره متلا پروسه svchost یا lsass چیه؟؟ چه برسه به زبان های برنامه نویسی... فقط بلدند چهارتا دکمه فشار بدن و به این کارشون افتخارکنن و این باعث تاسفه
من خودم برنامه نویس ، کرکرم و آشنایی نسبتا کاملی با زبانهای برنامه نویسی دارم برای همینه که من و امثال من از این وضع حاکم بر برنامه نویسی شاکی هستیم چون زبانهایی که با فریم ورک کار میکنند ابتکار عمل و خلاقیت یک برنامه نویسا کم میکنند حتی به 0 میرسونند و این به نفع اونا و به ضرر برنامه نویساست انتظار ندارم شما این چیزا را متوجه شید چون شما از برنامه نویسی در حد چند تا کلیک کردن و کد های ساده و به ظاهر پیچیده میدونید ، این فقط درد دلی بود از یک برنامه نویس ایرانی ...به امید آنروز..
دوست عزیز همه ی این ها رو می شد گفت بدون بی احترامی! کلا رفته تو خونمون! نمی تونیم بحث کنیم بدون بی احترامی کردن بدون تعصب ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.